ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΠ ΤΕΣΤ 3 ΧΡΟΝΙΑ...ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΠ ΤΕΣΤ (ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ).ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ!!!!
Printable View
ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΠ ΤΕΣΤ 3 ΧΡΟΝΙΑ...ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΠ ΤΕΣΤ (ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ).ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ!!!!
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ kelly28? Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ Η ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΟΥ?
Να γι αυτό λέω και ξαναλέω ότι σου αξίζουν συγχαρητήρια...Περνάς ένα πολύ χρήσιμο και ανεκτίμητης αξίας μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.Δεν χρειάζεται να υπάρχει εμφανής λόγος για να πάει κάποια γυναίκα στον γυναικολόγο και να κάνει τέστ-Παπ ή ακόμα και μια ψηλάφηση μαστού.Ειδικά για την ψηλάφιση μαστού καλό είναι κάθε γυναίκα να μάθει απ τον γιατρό της πως να την κάνει και μόνη της.Έτσι κάθε φορά που κάνει μπάνιο μπορεί να κάνει αυτοψηλάφιση...και αν εντοπίσει κάτι που της φαίνεται περίεργο να απευθύνεται αμέσως στον γιατρό της.Είναι τόσο απλά πράγματα...και όμως πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ σωτήρια.....Quote:
Originally posted by CHRPAP
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ PSYCHOANS! ΤΟ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ!!
ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΕΙΖΕΡ? ΑΡΚΕΙ ΔΗΛ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ CIN1-2? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΠ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ? Η ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ?
ΠΑΝΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ??
Xμμμμ.....αυτά που ρωτάς καταλαβαίνεις ότι μόνο με εξετάσεις απαντιούνται...Το σίγουρο είναι ότι το CIN1-2 δεν είναι σε καμμιά περίπτωση CIN-3 και το τελευταίο με τη σειρά του έχει ένα σχετικά μικρό ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε προκαρκινωματώδη κατάσταση.Άν μπορούσε κάποιος να σου πεί τι ακριβώς θα σου δείξει το τέστ-Παπ ,καταλαβαίνεις ότι δεν θα σε έβαζε στην διαδικασία να το ξαναεπαναλάβεις.Αυτό που εγώ λέω είναι ότι η προοληπτική σου ευφυϊα είναι ο καλύτερος γιατρός που έχεις και φυσικά όσο θα συνεργάζεσαι με τον θεράποντα γιατρό σου και θα είσαι επιμελής με τον έλεγχο της υγείας σου.....δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Επίσης αυτό που λέω είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν είσαι σε φάση θεραπείας μιας σοβαρής πάθησης αλλά σε φάση προοληπτικής αντιμετώπισης του ενδεχομένου να εξελιχθεί αυτή η ήπια δυσπλασία σε κάτι σοβαρότερο.Άρα λοιπόν είσαι σε πολύ πλεονεκτική θέση και σίγουρα περισσότερο θα πρέπει να σε γεμίζει με χαρά παρά με άγχος......Quote:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ PSYCHOANS! ΤΟ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ!!
ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΕΙΖΕΡ? ΑΡΚΕΙ ΔΗΛ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ CIN1-2? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΠ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ? Η ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ?
ΠΑΝΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ??
:D ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ!!!
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ???
Συμβουλές δεν δίνουμε....απλώς απόψεις ή και γνώσεις καταθέτουμε.....Quote:
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ???
Καταλαβαίνεις φίλη μου ότι στο θέμα με τους γονείς έχεις βάλλει κι εσύ το χεράκι σου.Η αγάπη τους σίγουρα έχει καταντήσει ασφυκτική αλλά σε κάποιον βαθμό βοήθησες κι εσύ να φτάσει σε αυτό το σημείο.Ένα είναι το σίγουρο....ότι οι γονείς σου σε αγαπάνε υπερβολικά...αλλά κατα βάθος σε αγαπάνε.Όπως επίσης κάτι ακόμα πιο βέβαιο είναι ότι είσαι ήδη ενήλικη και ότι δεν έχεις ανάγκη πλέον τους γονείς σου όπως όταν ήσουν σε μικρότερη ηλικία.Τώρα εσύ η ίδια είσαι γονιός του εαυτού σου και σε λίγο θα γίνεις και γονέας των παιδιών σου.
Μήπως λοιπόν συνεχίζεις να υπερτονίζεις την παρουσία των δικών σου στη ζωή σου ? Αγαπάς κάποιο παιδί...και εκείνοι έχουν τις αντιρρήσεις τους....εεεεε και ? Δική σου είναι η ζωή και εσύ θα την χειριστείς και θα αναλάβεις την ευθύνη της. Οι γονείς σου ας φρόντιζαν ή ας φροντίσουν τη δική τους ζωή και ας έλεγχαν τις επιλογές τους.Και ποιός είπε ότι όλα πρέπει να τα κάνουμε σωστά ? Όλοι έχουμε όχι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση στο να κάνουμε λάθη,γιατί μόνο το λάθος μπορεί να μας κάνει καλύτερους.Το σωστό είναι απλώς μια ένδειξη ότι είμαστε σταθερά καλοί.Το λάθος είναι μια ένδειξη ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.
Άρα.....κάνεις αυτό που επιθυμείς και παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου....Οι γονείς αξίζουν την εκτίμηση σου και την αγάπη σου αλλά δεν χρειάζεται να υποδουλώνεσαι/εξαρτάσαι απο αυτούς.Μίλησε τους ξεκάθαρα ότι θα πάς διακοπές....και ας έχουν τις αντιρρήσεις τους......Όσο και αντίθετοι να είναι νομίζω ότι το ζητούμενο γι αυτούς είναι η ευτυχία σου.Άρα μπορεί λιγάκι να αργήσουν....αλλά θα καταλάβουν (θα το δούνε) ότι οι επιλογές σου είναι αυτές που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα και απλόχερα την ευτυχία σου.Πάνω απ όλα όμως αυτό πρέπει να το εμπεδώσεις εσύ η ίδια γιατί όπως είπα εσύ πλέον είσαι γονιός του εαυτού σου.Θα κρατήσεις λοιπόν τον εαυτό σου υπο την κηδεμονία σου ή θα τον δώσεις προς υιοθεσία στους βιολογικούς σου γονείς....?
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ..
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΓΙΑΓΙΑ Κ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΜΟΝΑΧΟ-ΕΓΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ..ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..
ΞΡΩ ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟ Μ ΠΕΡΝΑΝΕ..
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΟΥ...ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΣΠΙΤΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΣΩ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ)..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΕΝΗ!!
Θα σταθώ ιδιαίτερα σε αυτήν την φράση σου που υπερτονίζω.....Δεν σου περνάνε αυτό....αλλά αν το ψάξεις λίγο καλύτερα μάλλον θα καταλήξεις στο ότι εσύ τους αφήνεις να στο περνάνε ή είσαι ανοικτή στο να σου το περνάνε.Quote:
ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟ Μ ΠΕΡΝΑΝΕ..
Καταλαβαίνω ότι είσαι μοναχο-εγγόνα και μοναχο-κόρη αλλά ταυτόχρονα είσαι και ένας μοναδικός άνθρωπος με μια μοναδική προσωπικότητα. Βάλτα σε μια ζύγαρια και ζύγισε πως θέλεις να προσδιορίζεσαι ? Σαν εγγονή των παππούδων σου και σαν κόρη των γονιών σου ή μήπως βαραίνει περισσότερο να προσδιορίζεσαι σαν ο ίδιος ο εαυτός σου. Οι παππούδες σου ή και οι γονείς σου μπορεί να περνάνε δύσκολες στιγμές ή και κάποια προβλήματα υγείας.Δεν φταίς όμως εσύ γι αυτά.....και ούτε χρειάζεται να θυσιάσεις όνειρα σου γι αυτά.Βεβαίως όσο μπορείς να τους συμπαρασταθείς αλλά μέσα απ το αυτεξούσιο σου.Γιατί σε λίγα χρόνια θα σου καταλογίζεις το ότι ήσουν \"υποδουλωμένη\" (έστω συναισθηματικά) στους συγγενείς σου. Και θα κατηγορείς τον εαυτό σου που δεν ακολούθησε την πορεία που ήθελε.....
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ..ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ, ΣΤΑΝΕΧΩΡΙΕΣ, ΜΟΥΤΡΑ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΜΑΤΑ..
ΤΛΣΠ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ..ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ..ΕΥΧΕΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ..
Καλή επιτυχία λοιπόν στις εξετάσεις....άν και έχεις όλες τις προυποθέσεις για να μην ανησυχείς για το αποτέλεσμα (και προοληπτική ευαισθησία έχεις αλλά και γενικότερα η κατάσταση σου είναι όπως είπαμε σε φάση πρόοληψης ενός ενδεχομένου....).Σε ότι αφορά το θέμα της οικογένειας....ναι.....όντως μπορεί να χρειαστεί να περάστε απο μια περίοδο συγκρούσεων. Αλλά αυτό μάλλον μοιάζει με μονόδρομο.Άν δεν τις κάνεις τις συγκρούσεις έξω σου αυτές θα γίνονται μέσα σου....και μάλιστα χωρίς να σε ρωτήσουν.Το ερώτημα λοιπόν είναι αν αξίζει να εγκλωβίζεις την όποια σύγκρουση μέσα σου προκειμένου να μην \"χαλαστείς\" με τους έξω σου.
αχ chrpap! κι εγώ μοναχοκόρη είμαι, αλλά πάτησα πόδι σε πολλά θέματα! Έκανα πάντα του κεφαλιού μου και στις σχέσεις μου και στις δουλειές μου και στις σπουδές μου! Τώρα που τριαντάρισα ξέρεις τί μου λένε και πως με αντιμετωπίζουν? Σαν συνομηλικό τους! Ξέρουν πως έκανα αυτά που εγώ ήθελα, ξέρουν πως έφαγα τα μούτρα μου και στους τρεις τομείς (σχέση, σπουδές,δουλειά), ξέρουν πως μέσα από τα λάθη μου ωρίμασα, ξέρουν πως εκτέθηκα σε κινδύνους και παρόλα αυτά δεν έπαθα κάτι, ξέρουν πλέον να μου έχουν εμπιστοσύνη! Αυτό! Μέχρι και τα περιουσιακά στοιχεία μου μεταβίβασαν πέρυσι και αυτό για μένα ήταν μια μεγάλη ένδειξη της εμπιστοσύνης που μου έχουν πλέον, αν σκεφτείς ότι 5 χρόνια πριν είχα καταχρεώσει κάτι εκατομμύρια τις πιστωτικές, τις οποίες φυσικά πλήρωσαν αυτοί...
Ειδικά στον τομέα σχέση εκεί κι αν γινόταν της κακομοίρας!!! Έκλεινα την πόρτα πίσω μου και έφευγα όταν τσακωνόμασταν, μέχρι Αλεξανδρούπολη έφτασα για χάρη ενός αγοριού μου! Και δε σε προτρέπω στο να κάνεις ακραία πράγματα, αλλά στο να ξεκαθαρίσεις πως είσαι πλέον μεγάλη κοπέλα, τελειώνεις πανεπιστήμιο, θέλουν να κάνεις μεταπτυχιακό, σίγουρα δε σε θεωρούν και χαζή... διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν, την ελευθερία στις κινήσεις σου και στις επιλογές σου. Μίλησε μαζί τους, καθησύχασέ τους και θα δεις πως δεν θα σου αρνηθούν πράγματα...
ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΩΡΙΜΑΣΑΜΕ..
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ (ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ)ΕΚΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥΣ..
ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..
ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΦΕΡΕΙ..ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ Η ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ). ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΧΕΣΗ, ΥΓΕΙΑ).. ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΑ ΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΝΙΩΘΩ ΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΛΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ...