-
sabe μου,
έχεις δίκιο που με βλέπεις κάπως αυτές τις μέρες...μάλλον είναι επειδή δε με γνώριζες τις προηγούμενες...
Καλό τρεχοπερπάτημα και μακριά από αρρώστειες!Εκτός αν είναι να σε κουράρει εκείνος ο κούκλος επιστήμονας,
που λέγαμε,οπότε θυσιάσου,φιλενάδα,να΄ρθω κι εγώ να σ' επισκευτώ,μπας και θεραπευτούμε κι οι δύο! ;)
Αν και καλλιτέχνη παράγγειλα από το σύμπαν...καλά δε θα σκάσουμε κιόλας...όποιος πρόλαβε,πρόλαβε...
Αλαλουμένια μου,
τι άλλο θα κάνεις για να μη νιώσω μόνη μου;Με συγκινεί η αυτοθυσία σου,αλλά δε μπορώ να δεχτώ να επαναληφθεί!
Ξέρω πόσο δύσκολα κατέβαινε η σοκόλαση στο λαρύγγι σου...δε θ'άντεχα να το ξαναπεράσεις για χάρη μου τέτοιο βασανιστήριο!
Όντως πεινάμε την επόμενη-νες πιο πολύ! Εξάλλου...τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Έλαααα! Τέρμα το διάλειμμα! Τα κεφάλια μέσα!
-
Συνεχίζοντας την καταγραφή των παραδόξων,που μου συμβαίνουν,
διατηρώ όση ψυχραιμία μου έχει απομείνει κι αναφέρω
πως και πάλι μου ήρθε περίοδος αδικαιολόγητα σύντομα...
Εκτός αν η ίδια πλέον σωματοποιώ όσα αισθάνομαι...
-
απ' ότι ξέρω τα χάπια αυτά σταματούν την περίοδο, και όχι τη συντομεύουν... βέβαια έχουμε να κάνουμε με εσένα που είσαι και ειδική περίπτωση... τι να πω..... μήπως αυτό το μεγάλο μπουκάλι για εξέταση να το κάνουμε πραγματικότητα ?
-
χαχαχαχα...Γιατρέ μου,μάλλον θα γίνω το τζίνι σου!
-
Αχ Nadine μου,εισαι απιστευτη!Θεα!Παιδια,χθες το βραδυ με επιασε μια λιγουρα,απιστευτη!!!Τη γλιτωσα με ενα κομματι μαυρο ψωμι (μαργαριτα) και μια μπανανα,αλλα το τι περασα για να συγκρατηθω...πολυ δυσκολο ειναι ωρες ωρες.Ειδικα οταν πρεπει να μαγειρευεις και για τους αλλους λαχταριστα φαγητα!Εφτιαχνα για τον καλο μου λαζανια με μελιτζανες και αγκιναρες αλα πολιτα και μου ετρεχαν τα σαλια....Μετα σκεφτομαι το ομορφο κορμακι μπαλλετου που θα αγορασω μολις αδυνατισω και συνερχομαι(καπως).Τι να πω,με Reductil η χωρις,θελει πολλες θυσιες και δυναμη.Ευτυχως εχω εσας και παιρνω την καθημερινη δοση κουραγιου!!!Φιλια σε ολες αγαπουλες,καλο Σαββατοκυριακο!!
-
Hanelle μου,μπράβο σου και πάλι μπράβο σου,που συγκρατείσαι,γιατί όντως είναι πολύ πιο δύσκολη η προσπάθεια
όταν στο σπίτι υπάρχουν απαγορευμένοι πειρασμοί,πόσο μάλλον όταν περνούν κι απ'τα χεράκια και τα ρουθούνια σου!
Μήπως εκείνο το κορμάκι να το αγόραζες από τώρα και να το κρέμαγες στην κουζίνα,εκεί δίπλα στις ποδιές και τις πετσέτες;
Ή μήπως να το φοράς ενόσω μαγειρεύεις,ώστε να γίνεις εσύ ο πειρασμός κάποιου άλλου και καεί το φαγητό και μαζί και ο πειρασμός του;
Πωπωωω...μάλλον πολλή φαντασία έχω ή πολλή στέρηση...δεν ξέρω τι...κάποιος να με ανακαλέσει στην τάξη πάραυτα!
Κοριτσάρες μου,ομάδα R.( μόνο η ομάδα W.W. θα υπάρχει; )φιλάκια πολλά πολλά κι από μένα και καλό μας Σαββατοκύριακο!
-
Καλα Nadine εγραψες παλι!!
-
Κολλησε κολλησε η ζυγαριααα μου εμενα κοριτσια.Νατα τα ζορια,απο δω και περα να δουμε.Εδω και μερες σταθερη,χωρις να ανεβαζω βεβαια,αλλα ουτε και να πεφτω καθολου.Με τηρηση σωστης διατροφης,συνεχιζω την προσπαθεια,αλλα θελω να δω αυτο το πρωτο ψηφιο ν'αλλάζει,αχ!Πλατω πλατω,θελει δισκο-πλατω το οχημα!Αυτο το κορμακι,για μενα ειναι ενα τζην παλιο μου αγαπημενο,καλα λεει η Nadine.Tι φασιστικη αντιμετωπιση εχει ο κοσμος της "μοδας"απεναντι σε κάποιες ομάδες,αδικο,πολυ αδικο.Θα το βαλω θεμα σε thread,να το συζητησουμε...
Τεσπα,θα συνεχιστει ο αγωνας για να ξυπνησει παλι ο μεταβολισμος,να ξεκολλησει απο το πλατω,πιστευω να δω αποτελεσματα την αλλη εβδομαδα.
-
Αχ, αυτό με το ντύσιμο είναι μεγάλη πίκρα..... Εχω δώσει τόσα λεφτά για απαίσια συνολάκια..... που τελικά δεν φοράω γιατί τα παίρνω από ανάγκη και δεν μου αρέσουν... Εχω ξεχάσει και εγώ το προσωπικό μου στυλ με τα ντεμοντέ ρουχαλάκια για παχουλές.... Αι, στο καλό τσατίστηκα και χάλασα και τη δίαιτα το ΣΚ..... Τέσπα και εγώ λοιπόν..... γιατί πάρτι δεν βλέπω διαφορετικά....
-
Έλα,να συντονιζόμαστε,ομάδα R! Η ομάδα W.W. έχει ξεφύγει μπροστά και μοιράζει μποξεράκια και κάλτσες με σούπερ ήρωες!
Λοιπόν,προτείνω να ενώσουμε τις δυνάμεις μας,γιατί σαν να χρειαζόμαστε όλες το σπρωξιματάκι μας...Eγώ σίγουρα πάντως!
Δηλώνουμε το παρόν,εφαρμόζει καθεμία το δικό της διατροφικό πρόγραμμα,αλλά καταγράφουμε και την ημερήσια μας άσκηση
(από απλό περπάτημα,γυμναστήριο,διάδ ρομο,ασκήσεις στο σπίτι,σπορ,ο,τιδήποτε επιλέξουμε να κάνουμε).
Επίσης προτείνω να έχουμε μια κοινή μέρα ζυγίσματος (π.χ. Παρασκευή) και να μοιραζόμαστε εδώ τ'αποτελέσματα των κόπων μας!
Ένα κορμάκι,ένα ξεβαμμένο τζην,ένα πάρτι και πολλά χαμόγελα ικανοποίησης βαρέθηκαν να περιμένουν!Υπόψιν,ο ήλιος βγήκε!
Μην τα παίρνουμε άδικα τα χημικά...Μη σερνόμαστε στο χρόνο...Τι λέτε; Περιμένω συμμετοχές και προτάσεις!
-
+10 Nadine μου,καλα λες ομορφιά μου,λοιπον,Παρασκευη ζυγισμα για την ομαδα R και καταγραφη της σωματικης δραστηριοτητας.Να ανεβουμε,να ανεβουμε,γιατι και ο καιρος ανοιγει,αχ,σημερα ερχομενη στη δουλεια,ειδα μια υπεροχη ανθισμενη αμυγδαλια,ενιωσα σα να ανθισε για μενα,πλημμυρισα ευγνωμοσυνη.Αισιοδοξα λοιπον συνεχιζουμε ομορφα μου,συναγωνιστριες,να ανθισουμε κι εμεις σαν την αμυγδαλιτσα εκεινη.Σε χαλεπους καιρους,η ομορφια βρισκει το δρομο της,ετσι να συμβει και σε μας γλυκες ψυχουλες,ε;Παραλιες ερχομαστε,σιγα σιγα τα κυματακια καθως θα εισερχομαστε στο νερο θα μας δροσίζουν,ναι και τα μαγιω μας κουκλίστικα και θα αλλαζουνε και χρωμα,ολο και πιο χαρουμενα θα το παμε το πραγμα...:)
-
Oμάδα R εναντίον Ομάδα WW !!! Θα τους τσακίσουμε !!!!!!!!!!!!
Ναντινάκι είσαι πολύ ανεβασμένη και μου αρέσεις... κάτι έγινε το ΣΚ και πήρες μπρος εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς....
Λοιπόν τέρμα οι βλακείες, το κεφάλι ψηλά και το στόμα ανοίγει μόνο επιλεκτικά.
Συμφωνώ για την Παρασκευή (δεν θέλω απουσίες)..... θα φτιάξω και καινούργιο tickeraki.....
-
Κάποιες εμπνέονται από τη φύση,κάποιες πωρώνονται από τον ανταγωνισμό και κάποιες άλλες(να μη λέμε ονόματα)
πλάνταξαν στο κλάμα και τη μιζέρια τις τελευταίες μέρες (ειδικά ύστερα από κάτι συζητήσεις για παραδεισένιες αποστολές)
και μετά από μια βαθιά ανάσα είπαν να πάρουν τα πάνω τους,γιατί μάλλον εξάντλησαν την κάτω βόλτα και η άνοδος έγινε μονόδρομος.
Ελπίζω την Παρασκευή να με δείχνει η ζυγαριά μου( γιατί κινούμαι οριακά και αυτή τη στιγμή δε με δείχνει)και να πέσουν οι πρώτες μετρήσεις.
ʼντε,ωραία! Είμαστε τρεις προς το παρόν! Περιμένουμε και τη Hanelle και πάμε! Αν ενδιαφέρεται και κανένας άλλος,οι εγγραφές άρχισαν!
-
Αν, δεν πιάσεις πάτο στο μπουκάλι, πως θα πάρεις φόρα για να ανέβεις .....
Καλή άνοδο λοιπόν, θα με δεις κάπου στην πορεία προς τα πάνω γιατί νομίζω ότι πήρες πολύ φόρα.......(εγώ έχω αρχίσει να ανεβαίνω, σιγά, σιγά...)
-
Ναι,έτσι παρηγοριέμαι κι εγώ κάθε φορά που βουλιάζω,αλλά στις πόσες φορές καίγεσαι;
Πόσες ακόμα φορές θα στοχεύσουμε τον πάτο,μέχρι να κόψουμε εντελώς αυτό το σπορ των καταδύσεων;
Πόση ακόμη πίεση να υποστεί ο εγκέφαλος από το βάθος και μάλιστα χωρίς δυσμενείς συνέπειες;
Καμιά φορά εκεί κάτω,φλερτάρω στην ιδέα του να διαμείνω στα πολυτελή δωμάτια του Τιτανικού...
Αλλά στο παρά πέντε πάντα κάτι με κάνει να λαχταρήσω την ανακούφηση της πρώτης ανάσας της επιφάνειας,
κι έτσι,ακολουθώ το δρόμο,που ασθενικά χαράζει κάποια ηλιαχτίδα στον ορίζοντα μου και όσο μ'ανεβάζει,
το μαύρο του νερού γίνεται μπλε βαθύ,μετά πιο έντονο,μετά πράσινο και τέλος, καταγάλανος ουρανός!
Πάντα θα λαχταρώ ακόμα μια βουτιά,να αφεθώ στο άγνωστο του κόσμο της,μακριά απ'αυτόν που με πληγώνει...
Μπορεί αυτή τη φορά να βρω κάπου δελεαστικά ν'απαγκιάσω...Προς το παρόν βρήκα καλή παρέα και θα μείνω!
Κι επειδή ίσως βάρυνα την ατμόσφαιρα,μια που συνειρμικά το θυμήθηκα,το παραθέτω,έτσι να χαμογελάσουμε λίγο:
--->ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ : "Είμαι η Βάνα και θα μείνω!"