Καλημερα σε ολους ! Να πω την αληθεια δεν διαβασα ολες τις απαντησεις , μονο μερικες , παρ ολα αυτα πολυ ωραιο θεμα NADINE ... Οχι λοιπον δεν ειναι διαστροφη το να βλεπει ενας αντρας σεξουαλικα μια παχια γυναικα . Και ειναι κυριως πως βλεπουμε εμεις τον εαυτο μας . Εγω σε αυτη τη φαση ειμαι 20 χρονων με υψος 1.78 και βαρος 117.5 κιλα . Αρκετα παχια οπως φανταζεστε λοιπον .Στο προσωπο απ οτι μου λενε ειμαι αρκετα ομορφη . Πριν ενα χρονο που δεν ειχα κανει ακομη καποια σχεση το θεωρουσα αδυνατον ... μαλλον οχι αδυνατον απλα οταν καποιος μου αρεσε η πρωτη σκεψη ηταν "σιγα μην γυρισει να κοιταξει εμενα , δεν σφαξανε!!!" μεχρι που γνωρισα τον πρωην μου . Ηταν μια σχεση περιεργη ... μου ελεγε οτι μαγαπαει ... με εκανε να νιωθω καλα με την παρτη μου και δεν ειχε κανει ποτε αναφορα στο βαρος μου (αν και εγω εκανα διαιτα προς το τελος της σχεσης αυτης και εχασα σχεδον 10 κιλα) ... αλλα για εναν περιεργο λογο δεν ειχα γνωρισει ποτε φιλους του ενω ειχε γνωρησει δικους μου και προς το τελος ειδικα απεφευγε να βγαινουμε , κυριως πηγαινα σπιτι του . Αυτη την κατασταση ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ απο κανεναν . Δεν ξερω αν ειανι η ιδεα μου η αν ολα γινοντουσαν λογω των κιλων μου αλλα και μονο η σκεψη με εκανε να παιρνω αναποδες . Τελικα χωρησαμε μετα απο 6 μηνες σχεσης τον περασμενο μαιο και απο τοτε μαλιστα ουτε φωνη ουτε ακροαση . Το καλο αυτης της σχεσης ηταν οτι με κανε να παρω τα πανω μου και να τους γραψω ολους εκει που δεν πιανει μελανι . Μετα απ αυτον εκανα μια αλλη ... "σχεση" ... πιο ιδιαιτερη ... σχεδον το χρειαζομουν σε κεινη τη φαση , ημουν με καποιον μονο για το σεξ . Μαζι του ταιριαξα ΑΠΟΛΥΤΑ σεξουαλικα μονο που αυτος δεν ηθελε σχεση κανονικη .Σεξουαλικα ομως ο ιδιος με "αποθεωνε" παρα το εμφανησιακο θεμα. Κατα τα αλλα μου φερθηκε πολυ σωστα , ξεκαθαριζοντας απ την αρχη τι ζητουσε , οποτε μετα η επιλογη ηταν δικη μου . Με αυτον ακομη εχω διατηρησει φιλικες σχεσεις . Αυτη η "φαση" κρατησε ολο το καλοκαιρι . Στο μεταξυ τη διαιτα που εκανα πριν την ειχα σταματησει σχετικα γιατι ειχα κουραστει αλλα ευτυχως τα κιλα αυτα ακομη και τωρα δεν τα χω παρει . Τωρα παλι πριν 2 μηνες εκανα μια σχεση . Κανονικη . Δεν θα λεγα ακριβως οτι "τον αγαπαω" αλλα ποιος μπορει να "αγαπησει" στο 2μηνο πανω? ειμαι ερωτευμενη μαζι του αν και η σχεση γενικως ειναι χαλαρη και ισως ειναι και καλυτερα να ναι ετσι . Αυτος τωρα την εκανε για στρατο οποτε ισως δυσκολευτουμε λιγο κει . Απ την αρχη ακομη της σχεσης αυτης παντα αυτος μου πετουσε "σποντες" να κανω λιγο διαδρομο , να χασω κανα κιλο γενικως , αλλα ποτε μεχρι τωρα τουλαχιστον σε προσβλητικο επιπεδο .Παρ ολα αυτα παντα "τον κοβω" οταν παει να πει κατι , γιατι φοβαμαι μην καταληξει να παρει θαρρος γιατι εκει θα τα παρω εγω και τωρα πια δεν ανεχομαι σε κανεναν να μου λεει για το πως ειμαι. Εχω γνωρησει φιλους του , δεν εχω παραπονο με αυτο , και γενικα ειναι μια χαρα παιδι . Φυσικα οταν λεω οτι δεν ανεχομαι να μου μιλαν για την εμφανηση μου δεν εννοω πως ειμαι απολυτως ενταξει με αυτο , και οτι θεωρω οτι δεν εχω τιποτα . Το θεμα ειναι οτι "ναι ρε φιλε , το ξερω οτι πρεπει να χασω κιλα για να σαρεσω πιο πολυ και ειλικρινα αν μου αρεσεις και με ενδιαφερει το να σαρεσω και να ειμαι μαζι σου θα το κανω μα τω θεω! κατα τα αλλα αν ειναι να μην σαρεσω σε αυτη τη φαση και παρ ολα να εισαι μαΖι μου , τον εαυτο σου κοροιδευεις τοτε". Και δεν ειναι καν το θεμα οτι "δεξου με οπως ειμαι" . Γιατι και αυτο ειναι λαθος! Απλα απ τη στιγμη που επιλεγει να ναι ο αλλος μαζι σου προφανως κατι του αρεσει , για καποιο λογο το κανει , οποτε δεν ειναι αναγκη να φτανει να σε προσβαλλει . Και δεν μιλαω για επιπεδο συζητησης τυπου "ναι μωρο μου ,καλα κανεις και κανεις διαιτα θα μαρεσεις πιο πολυ μετα , και κανε και λιγο διαδρομο" μιλαω ομως για το που μπορει να καταληξει αυτη η συζητηση με τον καιρο .
Τελος παντων , σας κουρασα με την πολυλογια μου . ουφ! Το δικο μου συμπερασμα απ ολη αυτη την ιστορια ειναι οτι ο αλλος θα σε δει οπως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου . αν μπορεις να πλασαρεσαι καλα και να νιωθεις καλα εσυ η ιδια τοτε μπορεις να χεις οποιον θες ...