-
Θελω να αδυνατισω πρωτα για μενα,για να μην ντρεπομαι,για να μην φοραω ολο τα ιδια και τα ιδια,για να μπορω να παω στις κουνιες με τα παιδια μου και να μην μου βγαινει η γλωσσα απο το λαχανιασμα,για να μπορω να φτιαξω καστρα στην παραλια με τα παιδακια μου ,για να μου λεει ο αντρας μου αυτο το μουτρακι παντρευτηκα το χαμογελαστο,για να μην τριζουν τα γονατα μου,να μην πρηζεται ο αστραγαλος μου...............
-
Θέλω να γίνω όπως παλιά. Δεν υπήρξα ποτέ αδύνατη αλλά ένιωθα καλά, μπορούσα να φορέσω ρούχα που μου άρεσαν, μπορούσα να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να ακούω κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Θέλω να νιώσω ξανά αυτοπεποίθηση, να σταματήσω να ακούω σχόλια τύπου "πώς έγινες έτσι", να μην πονάει η μέση και τα πόδια μου, να αρχίσω πάλι να γυμνάζομαι και να κολυμπάω χωρίς να ντρέπομαι. Θέλω πίσω τον εαυτό μου όπως ήταν πριν 4-5 χρόνια. Δε μπορώ να συμβουλεύω τα παιδιά μου για τη σωστή διατροφή και εγώ να αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγή, ούτε να είμαι γι αυτά το ζωντανό παράδειγμα των συνεπειών των καταχρήσεων. Δε θέλω πια να αυτοσαρκάζομαι για τα παραπάνω κιλά μου για να προλάβω τα σαρκαστικά σχόλια των άλλων γύρω μου.
-
νομιζω οτι με καλυψατε ολοι σας...για μενα ειναι να αισθανομαι εγω καλα με το σωμα μου,να νιωθω πιο σιγουρη και να σταματησω να συγκρινω τον εαυτο μου με αλλους....