??????????????????????????????Quote:
Originally posted by lidal
ξεφύγαμε λίγο ή μου φαίνεται????????
Printable View
??????????????????????????????Quote:
Originally posted by lidal
ξεφύγαμε λίγο ή μου φαίνεται????????
και εγώ ήθελα να κάνω στον αφαλό μέχρι που είδα μλια έγκυο που είχε κάνει τρύπα ... μπλιάχ ο τρύπα απο το σκουλαρίκι ήταν πιο μεγάλη απο τον αφαλό της... και έτσι το μετάνιωσα.
εγώ είχα κάποτε στο στήθος αλλά το έχασα το σκουλαρίκι και μου έκλεισε η τρύπα . Τώρα έχω στην μύτη και εδώ στο αυτί
http://ticker.7910.org/wg__79__022u0...m91bWVlZWU.gif
http://img269.imageshack.us/img269/8397/moto0102.jpg
παναγίτσα μου....ανατρίχιασα........
lida γιατι ξεφυγαμε βρε;ειναι ενα θεμα που με ενδιαφερει παρα πολυ πιστευω κ αλλους κ να μας βγαλει λιγο απο τν κακη ψυχολογια κ να αλλαξουμε λιγο θεμα
αλικακι στο αυτι εκει που το εχεις πονα;;;;;γιατι μια φιλη μου θελει να κανει κ το σκευτεται
δεν σας αρεσει το θεμα μου΄΄΄΄΄΄;;;;;;;;δεν βλεπω να τραβα πολυ εεεε;;;;εγω παντως τρελενομαι κ γιαυτο το εφτιαξα......περιμενω τις γνωμες σας κ αν εκανα καλα που το φτιαξα....πολλα φιλακια σε ολους κ καλη σας δυναμη΄΄΄΄
εμενα παντως μαριλι μου μου αρεσει το θεματακι σου... και παραδεχομαι οσες τολμουν και τα κανουν... μου αρεσουν. βεβαια πιο πολυ μου αρεσουν τα τατουαζ αλλα και γι΄αυτα θελεις τολμη.... εγω παντως δεν ειμαι σε φαση να κανω τιποτε απο τα δυο...
Marili ότι ποστ θέλεις φτιάχνεις, δεν χρειάζεται να απολογείσαι, απλά ίσως το piercing έχει περισσότερο πέραση σε παιδιά της ηλικίας σου ή και σε συγκεκριμένη ομάδα νεολαίας....και γι' αυτό και η ανταπόκριση δεν ήταν θερμή!
Η προσωπική μου άποψη? Δεν θα τρυπιόμουν ΠΟΤΕ. Μ' αρέσει όμως να το βλέπω σε αφαλό σε ωραίες νεανικές κοιλίτσες (όχι απαραίτητα γραμμωμένες) και στη μύτη τα στρασάκια. Οπουδήποτε αλλού με αηδιάζει, μου φαίνεται αποκρουστικό και πολύ βάναυσο να το κάνεις στον εαυτό σου...
Όπως και τα πολύ μεγάλα τατουάζ....αυτά που πιάνουν όοοοοολη την πλάτη πχ. Μου αρέσουν τα μικρά και διακριτικά.
Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Αυτά είναι γούστα πολύ προσωπικά.
eygenia moy σε ευχαριστω παρα πολυ .lidal μου κ σε σενα ευχαριτω που απαντησες συμφωνω γιαυτο που γραφεις κ εγω αν κ ειμαι μικρη δεν θα κανα κατι παρατραβηγμενο.ειμαι της αποψης του μικρου κ του διακριτικου΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄έγ ω εκει που εχω kanei piercing αλλου δν προκειται να κανω.....
ούτε καν το κατάλβα όταν μου το έκανε. δεν πονάει καθόλουQuote:
Originally posted by marili
αλικακι στο αυτι εκει που το εχεις πονα;;;;;γιατι μια φιλη μου θελει να κανει κ το σκευτεται
να σου πω γιατι αλικακι,επειδη ακουσα οτι οταν κοιμασαι απο αυτην την μερια πονα πολυ,,,,,,α κ ποσο κοστιζει σαν μια κανονικη τρυπα αυτιου΄΄;;;;;;;καπου στα 7 ευρω νομιζω
Δεν θυμάμαι να με πονούσε. ούτε όταν κοιμόμουν η κανονική τ΄ρυπα αυτιού ποναει πιο πολύ. την τρύπα την έκανα στο βουκουρέστι που σπούδαζα και νομίζω τότε είχα δώσει γύρω στα 40 ευρώ. στην ελλάδα πρέπει να έχει λίγο παραπάνω
40 ευρω οχ παναγια μου κλεφτες.....για τον αφαλο αν πραγματικα σαρεσει κανε δεν προκειται να σ μεινει η τρυπα,η θεια του αγοριου μου ειναι 32χρ κ εχει στον αφαλο τρυπα απο τα 15 της κ δεν εχει παθει τιποτα στο εγγυομαι.
ti κανετε βρε που μου ειστε που χαθηκατε ολα καλα;;;;
marili αυτο το θεμα επρεπε να το βαλεις στα διαφορα και οχι στο τμημα παχυσαρκια.
Και για να απαντησω στο ερωτημα του θεματος, οχι δεν μου αρεσουν ουτε σε μενα, ουτε γενικοτερα στις κοπελες.... :)