Quote:
Originally posted by sabe
Αμφιβάλλεις πώς κάποια κορίτσια μπορεί εύκολα να πουν"έλα μωρέ,αυτή λέει πως δυο βδομάδες με φρούτα δεν κάνουν κανένα κακό,ας το κάνω κι εγώ";Eγώ καθόλου.Όλοι και όλες ψάχνουμε να βρούμε έναν σύμμαχο για να δικαιολογήσουμε τα λάθη μας,είναι η εύκολη λύση,η πιο ανέξοδη.Προτιμώ λοιπόν να θεωρηθώ αυστηρή,παρά να αισθάνομαι πως αφήνουμε δικλείδες να ωραιοποιούμε διαταραχές.Τίποτε το μεμπτό δεν υπάρχει λοιπόν στην ώθηση σε λάθος συνταγές,μαγικές και-αποδεδειγμένα-ζημιογόνες;Eδώ δεν είμαστε για να χαιδεύουμε τ'αυτιά κανενός,αλλά να συμπαραστεκόμαστε,ναι,αλλά θέτοντας όρια.Ποια είναι αυτά;Kαμιά και κανένας μας δε θα παρουσιάζει ως μια χαρούλα προτάσεις που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον άλλον σε χειροτέρευση της υπάρχουσας κατάστασής του.
Αυτό νομίζω πως προυποθέτει μία συμμετοχή μας σε ένα φόρουμ διατροφικών διαταραχών.Αλλιώς θα ήμασταν σε pro-ana site,έτσι δεν είναι;
συμφωνω απολυτα εκτος απο το pro-ana site που δεν το επιασα lol η αληθεια ειναι ειχα φρικαρει λιγο με αυτα που διαβαζα κ ειναι ανακουφιστικο να βλεπω οτι οι περισσοτεροι ισως εδω ειναι λογικοι. απλα οι μη λογικοι κανουν λιγο μπαμ κ νομιζω ειναι επικινδυνοι κ γιαυτο τραβουν τοσο την προσοχη. Ισως μονο προσοχη να θελουν να τραβηξουν ή να κανουν ντορο, ομως καποιος αλλος που θα παρασυρθει θα υποφερει και δεν ειναι δικαιο. Θα ηθελα να ρωτησω κατι, υπαρχει θεμαα ανηλικων εδω? Εχει σκεφτει κανεις οτι καποιος κατω των 18 εχει, ενδεχομενως, την μιση εμπειρια κ τον διπλασιο ενθουσιασμο που θα τον οδηγησουν ευκολοτερα να ακολουθησει τις λαθος συμβουλες ολων μας? Αρα αφενος να σκεφτομαστε τι λεμε δυο φορες πριν ειπωθει και αφετερου μηπως θα επρεπε να υπαρχει καποιος ελεγχος οσων γραφονται? το πως το ξερουν οι αρμοδιοι... Συγνωμη κ για την επεμβαση...ειμαι μελος καποιων ημερων μονο αλλα σας συμπαθω ολους κ λυπουμαι να βλεπω να ειπωνονται πραγματα ελαφρα την καρδια. Εκτος κ αν τα μοντελα εχουν ελαφρα καρδια γεννικως :D