-
Oταν με πιανει κριση παω κατευθειαν στις αγαπημενες μου τσιχλες εχω παντα<σχεδον παντα δλδ>ενα κουτι με τσιχλες με εντονη γευση:κανελα,μεντα,δυοσμο και μασαω,εν τω μεταξυ οταν θα φαω τσιχλα με πιανει διψα οποτε πινω και πολυ νεροκαι καποιες φορες πιανει.Επισης αν με πιανει οπωσδηποτε το να φαω κατι παω στα λατρεμενα μου φρουτα και τρωω τοσα μεχρι να με φουσκωσουν,μετα δεν υπαρχει χωρος για αλλα πραγματα.Βεβαια παντα το να συγκρατουμαστε και να εχουμε μετρο ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα απο το να φαω ψωμι μια φρατζολα καλυτερα να φαω μια λεκανη φρουτα...
-
Εξαρτάται, από τη φάση που βρίσκομαι. Αρχικά παραγγελνα ντελίβερι με ότι καταλαβαίνει η καθεμιά ότι σημαίνει αυτό. Μετά όταν ξεκίνησα να μένω μόνη μου γεμισα το ψυγείο με "υγιεινές " τροφές, οπότε όπως λεει και η Dark Elf , προτίμησα να τρώω μια μεγάλη σαλάτα παρά μια φρατζόλα ψωμί. Τωρα τελευταία, που οι ανθρωποι του περιβάλλοντός μου ξέρουν όλοι τι ακριβώς μου συμβαίνει, παίρνω κάποιον απ'αυτούς τηλέφωνο για κουβεντουλα ή απλά μια βόλτα.
-
Αυτες οι λυσσες Θεε μου.
Μεχρι στιγμης το εχω αντιμετωπισει με αναλατα αμυγδαλα. Το εχω 2 εβδομαδες το κουτακι παιρνω μια χουφτα και αρχιζω και μασουλαω. Τα μισα τα τρωνε τα σκυλια μου οποτε ενταξει.
Το μετα του μεσημεριανου το αντιμετωπιζω με φρουτακι και πινω τσαι. Μεχρι στιγμης το ελεγχω (θελω να πιστευω)
Ειχα φτιαξει και παγωτο οπου ειχα βαλει κορνφλεικς μεσα με γαλα 1%. Το ειχα 2 εβδομαδες. Εφαγα την μια εβδομαδα 50γρμ και την αλλη εβδομαδα γυρω στα 80 γρμ. και μετα απο εντονη ασκηση. Το υπολοιπο το τσακισε ο αντρας μου οποτε τελειωσε ΟΚ!
Για σοκολατα δεν ξερω τι να αγορασω για τετοιες στιγμες???
Περιμενω και να αδιαθετησω και με τις σοκολατες εχω θεμα
-
Εμένα αν με πιάσει για σοκολάτα τότε λυσσάω πραγματικά αλλά μπορει να ικανοποιηθώ με 1 μόνο σοκολατάκι. Γενικά αμα λυσσάξω μπορω να φάω ότι να ναι.
-
Καφές και πάλι καφές.....Δεν ξέρω γιατί....Νιώθω λιγότερη πείνα...ʼντε και καμία φέτα ψωμάκι με μέλι...
-
μέλι με ψωμί και γάλα, συνήθως απόγευμα....
κι αν είναι βραδινή πείνα, το ρίχνω στις ντομάτες
-
Η καλύτερη λύση είναι ο καφές. όχι ο γλυκός ο σκέτος καφές καθώς και το σκέτο αφέψημα πράσινου τσαγιού. Όταν είναι όμως απόγευμα τι κάνεις; Θα μείνεις ξάγρυπνος μ' αυτά.
-
εγω οποτε ειμαι σε διατροφή και το εχω παρει αποφαση... επιλεγω μια φορα την εβδομαδα να ειμαι πιο χαλαρη, και τρωω και το απολαμβανω σε νορμαλ πλαισια...
ενω οποτε δεν ειμαι σε διατροφή και εχω παρει κιλα, τρωω μεχρι να σκασω, μια γλυκο μια αλμυρο, μεχρι ν απο-βουβαλιασω, και να ξεκινησω διαιτα...
χαχαχααα!
τωρα ειμαι σε διαιτα, αλλα ειμαι χορτατη!
:lol:
-
The only way to get rid of a temptation is to yield to it. -> oscar wilde.
ʼρα ο μόνος τρόπος είναι να ενδώσεις :P
-
Νερό και πάλι νερό... Τοστ με ελαφριά γέμιση...