Σωστά, παρασύρθηκα βλέπεις από το να διαβάζω τα δικά σας, και πόσο μα πόσο πολύ έχουμε όλες κοινά σημεία κορίτσια.!!Quote:
Originally posted by badgirl
.
Λιλυ δε μας ειπες τις δικες σου προσδοκιες για σενα!
αντε να φευγεις 2009. αρκετα μας τσακισες! τωρα ηρθε η δικη σου ωρα!
Και για μένα λοιπόν, το 2009 δεν ήταν μια καλή χρονιά , ήταν η συνέχεια μιας πάρα πολύ κακής χρονιας του 2008 όπου έχασα δύο πολύ αγαπητά μου πρόσωπα, πράγμα που με πόνεσε απίστευτα, μου άλλαξε τη ζωή, την κοσμοθεωρία και τη στάση μου απένταντι σε ηθικά και υλικά ζητήματα.....
Μπαίνοντας το 2009, με βρήκε 85 κιλά, καπνίστρια 2 πακέτων την ημέρα και σε καθόλου καλή ψυχολογία.
Όπως λέει και η Ειρήνη, ήταν η εποχή που είδα τον πυθμένα του βαρελιού, τι τον είδα μόνο τον είδα? τον αγκάλιασα.....
και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ή ανεβαίνεις στον αφρό η χάνεσαι οριστικά....
Σηκώθηκα, παραπάτησα ,έπεσα, σκόνταψα, έκλαψα όσο δεν άντεχα άλλο...
Ήταν η στιγμή των αποφάσεων, έπρεπε να κάνω κάτι για μένα,
να ξεκινήσω καινούργια πράγματα,
έτσι μια ωραία ημέρα του Φλεβάρη, αποφασίζω να κόψω το κάπνισμα και να πετάξω τα παραπάνω κιλά μου.
Το πρώτο το πέτυχα, αλλά φορτώθηκα 6 κιλάκια, .....
Παράλληλα άρχισα, γυμναστική, γιόγκα, ξένη γλώσσα, πήρα δίπλωμα οδήγησης και οτιδήποτε θα μπορούσε να με κρατάει μακρυά από το να σκέπτομαι ...
Αυτό εν συντομία ήταν το 2009 για εμένα. Θετικό ως προς τα αποτελέσματα σε δύο βασικά θέματα, το τσιγάρο και τα κιλά που τα έχω μειώσει αρκετά, όμως είναι στιγμές που αντιλαμβάνομαι οτι έχω αποκλείσει το μυαλό μου από σκέψεις του παρελθόντος, δεν έχω αφεθεί, δεν έχω ξεσπάσει και αυτό είναι που τρέμω , τη στιγμή που θα συμβεί αυτό.
Ωστόσο καλά κάνει και φεύγει, ένας πάρα πολύ δύσκολος χρόνος, πολύ φορτωμένος, με κάποιες επιτυχίες αλλά μεγάλη ταλαιπωρία ρε γμτ!