Ναι και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω. Πεινάσατε; Ποιες ήταν οι δυσκολίες;
Printable View
Ναι και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω. Πεινάσατε; Ποιες ήταν οι δυσκολίες;
όλα μια ιδέα είναι
μια να φύγει η πρώτη εβδομάδα
ειναι δυσκολη δε λεω αλλα και μονο που καθε δυο μερες σχεδον βλεπω -1 κιλο αξίζει
σε ποσο καιρό σου ειπε να ξαναπας?Quote:
Originally posted by joval
Καλησπερα,μπραβο στη lollipop για την καλη πορεια και καλη συνεχεια ευχομαι.Πηγα και γω στον ιδιο διαιτολογο οπως ειχα πει και το δικο μου προγραμμα εχει ως εξης για τις πρωτες δυο βδομαδες.
πρωι: ενα φυσικο χυμο απο ενα πορτοκαλι,μισο γκρειπφρουτ και μισο λεμονι
δεκατιανο:1 μπαρα δημητριακων
μεσημερι:160gr ασπρο κρεας η ψαρι η δυο αυγα ,με αφθονη πρασινη σαλατα+μια κουταλια λαδι
βραδυ:1 γιαουρτι 2% +μια κοφτη κουταλια μελι+5-6 καρυδια+ 2 ξερα βερυκοκα
Μια βιταμινη c αναβραζουσα καθε μερα,πολυ νερο μονο εμφιαλωμενο,canderel και οχι στιγμιαιους καφεδες.
Αυτο που με νευριασε ηταν πως δεν εκανα λιπομετρηση το ξεχασα και δεν μου το ειπε και πως η τιμη πηγε 60ευρω λογω λεει αποδειξεων!!Τελος παντων θα την κανω αν και εχει πεινα και βαριεμαι καθημερινα το κρεας
να την κανεις κατα γραμμα θα δεις μεγαλες απώλειες
φρουτοθεραπεια δεν σου ειπε?
να μας βαλεις και την συνεχεια
πανω κατω η ιδια ειναι
σε αυτο εχεις μεγαλο δικιο.με βλεπω να ξεκιναω και εγω.παντως δεν εχει σημαντικες διαφορες η διαιτα της καθε μιας σας.ευχαριστουμε πολυ κοριτσια και περιμενουμε την συνεχεια σαςQuote:
Originally posted by lollipop
ειναι δυσκολη δε λεω αλλα και μονο που καθε δυο μερες σχεδον βλεπω -1 κιλο αξίζει
Αν και εχω μεγαλο προβλημα λογω παιδιων να λειψω απο το σπιτι απογευμα του ειπα θα παω στις 15 μερες και μετα ανα 20.Ναι φρουτοθεραπεια μου ειπε ξεχασα να το πω αλλα τωρα που ειμαι στα πολλα κιλα θα την κανω μια φορα στο 15μερο.Πειναω πολυ το πρωι μονο με χυμο και δε ξερω αν αντεξω θα προσπαθησω ομως.Εσυ που εισαι στο δευτερο 15μερο ειναι πιο καλη η διαιτα εχει λιγο ποικιλια συνεχισε ετσι και δε θα θες να ξεφυγεις οταν θα βλεπεις τα αποτελεσματα
Όσο μπορείς να είσαι πιστή στο διαιτολόγιό τουQuote:
Originally posted by joval
Αν και εχω μεγαλο προβλημα λογω παιδιων να λειψω απο το σπιτι απογευμα του ειπα θα παω στις 15 μερες και μετα ανα 20.Ναι φρουτοθεραπεια μου ειπε ξεχασα να το πω αλλα τωρα που ειμαι στα πολλα κιλα θα την κανω μια φορα στο 15μερο.Πειναω πολυ το πρωι μονο με χυμο και δε ξερω αν αντεξω θα προσπαθησω ομως.Εσυ που εισαι στο δευτερο 15μερο ειναι πιο καλη η διαιτα εχει λιγο ποικιλια συνεχισε ετσι και δε θα θες να ξεφυγεις οταν θα βλεπεις τα αποτελεσματα
και τα κιλά θα φεύγουν βροχή
εγώ είμαι στο 3ο 15ημερο
http://i160.photobucket.com/albums/t...P__2007/f9.gif
για την ακρίβεια -900γρ
πως τα πάτε?????????
Καλημέρα lollipop,
ξεκίνησα και εγώ δίαιτα με πρωτεΐνες και περιορισμένο βραδινό , είμαι μόλις στην πρώτη εβδομάδα την ερχόμενη Δευτέρα θα σας ενημερώσω για τα κιλά που θα χάσω .
καλησπέρα πέρασε κιόλας μια εβδομάδα, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 1 κιλό κάτω, από 85,1 είμαι 84,1 .
ξέρω είναι πολύ λίγο αλλά το προσπαθώ σιγά σιγά γαι να μην βαρεθώ και σταματήσω .
ο στόχος μου είναι μακρινός αλλά μέχρι το καλοκαίρι εύχομαι να τον καταφέρω .
περιμένω και τα δικά σας νέα .
Καλησπέρα παιδιά, διάβασα με προσοχή αυτά που γράφετε, εγώ δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά δεν έμπαινα στο forum, είχα χάσει 8 κιλά αλλά ξαναπήρα τα 6, τώρα έχασα κοντά 1,4, και συνεχίζω. 'Ημουν 91, πήγα 83, μετά 89 και τώρα είμαι 87,6. Αυτό που έχω να σας πω εγώ με τις δίαιτες είναι μην κάνετε αυστηρές, γιατί μετά τα ξαναπαίρνετε. Εμένα η δίαιτά μου τώρα που την ξανάρχισα, περιλαμβάνει μισή μερίδα το βράδυ, πχ σήμερα έφαγα 100 γρ ψάρι και το βράδυ 50 γρ. Όλα έτσι μου τα χει εκτός από μακαρόνια πχ που το βράδυ μου έχει τόνο. Είναι μια πολύ καλή δίαιτα, γιατί με ρώτησε τι φαγητά μ'αρέσουν, και το πρωί μου έχει τυρόπιτα. Όποιος τη θέλει να μου στείλει πμ.
καλησπέρα lbp σου εύχομαι καλή αρχή, θα ήθελα να μου εστελνες την δίαιτα γιατι πανω κατω είμαστε στα ιδια κιλά .
ευχαριστώ
Σ'ευχαριστώ Geo, στείλε μου μόνο το εμαιλ σου σε πμ να στην στείλω, οκ?Quote:
Originally posted by GEO
καλησπέρα lbp σου εύχομαι καλή αρχή, θα ήθελα να μου εστελνες την δίαιτα γιατι πανω κατω είμαστε στα ιδια κιλά .
ευχαριστώ
lbp γεια σου και ξανά καλώς ήρθες!
Χάθηκες για πολύ καιρό, πως είσαι τώρα, όλα καλά?
Και γω στα 86 είμαι και ξαναξεκινάω, κάτι οι γιορτές κάτι άλλα προβλήματα, πάντα μια δικαιολογία υπάρχει!
lbp σε ευχαριστώ πολύ για την δίαιτα, ευχομαι και σε εσενα καλή επιτυχία