είδες?βλέπουμε φώς!!!!!!!!!!!!
Printable View
είδες?βλέπουμε φώς!!!!!!!!!!!!
ναι!!! έχεις πάρα πολύ δίκαιο!!!! εγώ μερικές φορές τρώω και χωρίς να πεινάω, κάθε 3 ώρες απλά και μόνο για να μη φτάσω αργότερα να πεινάσω πολύ και να καταβροχθίσω ότι βρω μπροστά μου!! πολύ καλή τακτική!!!Quote:
Originally posted by bouliana
δεν κάνω υπερφαγικά γιατί δεν αφήνω πολλές ώρες να περάσουν
ε όχι ρε συ η καλύτερη είναι να αφήνεις ώρες άτελείωτες στις οποίες να πεινάς κ να μην τρως. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου επιτίθεσαι ?επειδή δεν συμφωνώ με την if στη οποία πίνεις νερό στο όνομά της? σόρρυ ρε συ αλλά δεν συμφωνώ.κ την έχω κάνει οπότε μπορώ να έχω γνώμη. άμα θες να την κάνεις κάντην αλλά μην εκνευρίζεσαι άμα εγώ λέω οτι δεν μαρέσει
αχ σόρρυ νόμισα οτι ήσουν το κοράλι κ ήταν ειρωνία οτι ναναι μανία καταδίωξης έχω πάθει .σόρρυ κ στο κοραλάκι σόρρυ κ σε σένα
αλεξανδρίτα ελπίζω να μη σε στεναχώρησα.
δε με στενοχωρησες εσυ bouliana μου... παντα δεχομαι και επιζητω ενδεχομενως τις συμβουλες σου :wink2:Quote:
αλεξανδρίτα ελπίζω να μη σε στεναχώρησα.
κεγώ δικιές σου.γενικά πάντως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. είσαι στα καλύτερά σου πιστεύω κ οτι ψάχνεσαι(ιφ,μιφ κτλ)είναι καλό. θα βρεις μια πατέντα που θα σε βοηθάει να τρως σωστά κ θα ταιριάζει κ με σένα.
Η δύναμη οφείλεται η μισή σε δική μου προσπάθεια και η άλλη μισή σε αυτό εδώ το forum, που είναι ο μεγαλύτερος εξομολογητής μου και σύντροφός μου σε αυτήν την διαδικασία. Κάθε ποστ που είτε γράφω είτε διαβάζω, βάζει ένα ακόμα λιθαράκι σε όλο αυτό το μεγαθήριο που προσπαθώ να χτίσω... Και πολύ χαίρομαι που είμαστε πλέον πολλές στην ίδια φάση συνειδητοποίησης και αντιμετώπισης! Ο ένας θα δίνει δύναμη στον άλλο για να αντέξουμε. Όσο για τα διατροφικά, συμφωνώ ότι σε καμία περίπτωση η ξαφνική αφαγία ή δίαιτα δεν είναι λύση. Πρέπει να τρώμε κανονικά. Εγώ συνειδητοποίησα ότι μετά από πολλά χρόνια έχω αρχίσει να λέω στους γύρω μου την λέξη "ΠΕΙΝΑΩ¨. Παλιότερα ντρεπόμουν και ένιωθα ενοχικά απέναντι σε αυτή την λέξη. Τώρα λέω πεινάω και το χαίρομαι γιατί το νιώθω πραγματικά.
συμφωνώ... κι εγώ χαίρομαι πολύ και μου δίνει πολύ κουράγιο... πολύ σημαντικό αυτό το 'μαζί'...Quote:
Originally posted by loustam
Και πολύ χαίρομαι που είμαστε πλέον πολλές στην ίδια φάση συνειδητοποίησης και αντιμετώπισης!
Μπράβο σας κορίτσια!!!! Καλή δύναμη σε όλες για την προσπάθεια που κάνετε!!!! :D:D:D
Καλή συνέχεια!!!
2 εβδομάδες χωρίς βουλιμικό... (παίρνοντας γύρω στις 1500 θερμίδες ημερησίως + γυμναστική)
για να δούμε αυτή τη φορά...
please accept my respect!!!!!:lol:
i surely do!!!!!!!!!!!!!Quote:
please accept my respect!!!!!:lol:
Μπράβο Αλεξανδρίτα μου!Καλημέρα!
Ποποπο εμένα μου φαίνεται θαύμα 2 ολόκληρες εβδομάδες keep going!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by alexandrita
2 εβδομάδες χωρίς βουλιμικό... (παίρνοντας γύρω στις 1500 θερμίδες ημερησίως + γυμναστική)
για να δούμε αυτή τη φορά...