Πιστευεις οτι ουτε κι αυτες εχουν αποτελεσμα;
Παντως η πραξη δειχνει οτι αυτοι που καταφευγουν σε αυτη τη λυση , απαλασσονται οριστικα απο το προβλημα της παχυσαρκιας.
Printable View
Παντως η πραξη δειχνει οτι αυτοι που καταφευγουν σε αυτη τη λυση , απαλασσονται οριστικα απο το προβλημα της παχυσαρκιας.
Δεν ξερω πως αλλα εφτασαν ηδη στα χερια μου τα proactol, και λεω δεν ξερω πως γιατι δνε ειχα επιλεξει αποστολη με κουριερ μαλλον κατα λαθος εγινε...
Η' να το εκλαβω σαν σημαδι;
Εχω το βοηθημα στο χερι μου, ειμαι στην τριτη μερα διατροφης , τριτη μερα χωρις υπερφαγικο επεισοδιο, τριτη μερα απο την αρχη θελω να ελπιζω μια μεγαλης κατηφορας.
Ας εχω δυναμη μεχρι το τελος...
δεν εχουμε (ιδιως σε ορισμενες μεθοδους) μεγάλα χρονικα διαστηματα, τα δυο και τα πέντε χρόνια δεν ειναι μεγάλο διαστημα δεδομένων.Quote:
Originally posted by DALIA
τι νεα για το proactol; ακουσα γι' αυτο και ενθουσιαστικα!
Dalia για πες μας για το proactol. Το ξεκίνησες?
Κοριτσια συγνωμη μολις σημερα ειδα τα μηνυματα σας, ειχα μερες να μπω γιατι ειχαμε αρρωστησει οικογενειακως.
Το proactoll δεν το ξεκινησα ακομη γιατι εχω καποια αλλα σκευασματα που ληγουν τον Ιουνιο και θελω να τα καταναλωσω , να κανω και αποσβεση !
Ανυπομονω ομως.
Τα παρηγγειλα γιατι στο σαιτ ελεγε οτι κανουν ενα μηνα και βαλε να ερθουν Ελλαδα και ηθελα να μην ξεμεινω...ωστοσο δεν ξερω πως , εφτασαν μια μερα μετα την παραγγελια μου και ετσι τα εχω στα χερια μου και σκαω απο ανυπομονησια να τα δοκιμασω.
Θα ενημερωσω οπωσδηποτε!
Kαλημέρα!Ψάχνοντας για τα reductil
έπεσα πάνω σ'αυτό το άρθρο για το Alli.
Δεν ξέρω αν κάποιος το χρησιμοποιεί...
Ρίξτε μια ματιά,αν θέλετε...
--->Πλαστό και επικίνδυνο φάρμακο για την απώλεια βάρους διακινείται μέσω ίντερνετ
NADINE μου δεν εχουμε μιλησει ποτε αλλα να ξερεις οτι εχω διαβασει πολλές φορες αυτα που γραφεις κ εισαι πολύ γλυκεια..μου εχεις δωσει πολλες φορες δυναμη κ ας μην απευθυνοσουν συγκεκριμενα σε μενα..φιλακια!Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα!Ψάχνοντας για τα reductil
έπεσα πάνω σ'αυτό το άρθρο για το Alli.
Δεν ξέρω αν κάποιος το χρησιμοποιεί...
Ρίξτε μια ματιά,αν θέλετε...
--->Πλαστό και επικίνδυνο φάρμακο για την απώλεια βάρους διακινείται μέσω ίντερνετ
α κ το αλλι ειναι μια βλακεια,ξερω πολλους που το πηραν και δεν κανει τπτ.
Αχ!semie μου...:)Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Η αλήθεια είναι πως τελευταία δε συμμετέχω όσο ενεργά συμμετείχα
και δε γνωρίζω ιδιαίτερα τα νέα μας μέλη.Έχασα και τη θέση μου στη reception...
Bλέπω μια χαρά τα πηγαίνεις στην προσπάθεια σου!Μου θυμίζεις κι έναν διάδρομο
που έχω γεμάτο μαξιλάρες στο πίσω δωμάτιο...Ντροπή σου,Ναταλία!
Εύχομαι σύντομα ν'αλλάξει η διάθεση,που δηλώνεις και να καλοκαιριάσει μέσα σου!
Καμιά φορά κι η αυθυποβολή φέρνει τα αποτελέσματα της.Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε
την οπτική μας να δει το φως που ποθούμε.Σου εύχομαι τα καλύτερα σε όσα λαχταράς!Φιλάκια!
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
είμαι καινούρια στο club σας ανακάλυψα κάνοντας έρευνα για Alli και Proactol, τελικά κατέληξα στο 2 γιατί φοβήθηκα τις παρενέργειες του Αlli. Σήμερα παρέλαβα και ελπίζω....αν κάποια που τα έχει ξεκινήσει πιο πριν έχει δει αποτελέσματα ας μου πει μη χαπακώνομαι άδικα.
Ευχαριστώ!
καλησπέρα σε όλους.
Μολις έκανα εγγραφή στο site.
Έχω δοκιμάσει το Alli... λοιπόν διάβασα σε ένα ποστ πως κάποιος έχανε λάδια. Είναι αλήθεια. Πρέπει να φοράς συνέχεια μία σερβιέτα για ώρα ανάγκης. Είναι ζόρι η υπόθεση. Πολλή τουαλέτα!!!! Τελικά δεν ξέρω αν έχει νόημα. Δηλαδή πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνεις καλή διατροφή για να δεις αποτελέσματα. Εγώ πάντως τα έκοψα...είχα πολλά περιστατικά και ήταν λίγο κάπως...
Έχω πάρει 11 κιλά και κοντεύω να ΣΚΑΣΩ!!! Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου!!! Δεν έχω καθόλου ψυχολογία για να τα χάσω και τώρα κρατιέμαι για να μην πάρω κι άλλα.
Είμαι 1.74 και είμαι τώρα 73 κιλά. Πριν 1,5 χρόνο είχα φτάσει 62.8. Ήταν τέλεια. Τώρα όλο νευρα. Θέλω να ξαναγυρίσω εκεί και να φτάσω τα 58.
καλως μας ηρθες κ εσυ!!!!!ξεκινα σιγα σιγα κ ολα καλα θα πανε!για αρχη μειωσε μεριδες,κοψε λιγακι το βραδινο,πινε νερακι,σαλατουλες,φουτακια κ θα δεις διαφορα απ τη πρωτη βδομαδα ΣΙΓΟΥΡΑ!
καλως σας βρήκα semie...
Δεν έχω καθόλου ψυχολογία για να αδυνατίσω ρε γαμώτο. Μα καθόλου...
Σε εμένα μετράει πάρα πολύ αυτό. Πριν 2 χρόνια και μετά τη γέννα ήμουν 84 κιλά και σε λιγότερο από χρόνο έφτασα 62.8!!! Δεν το πίστευα...
Τώρα έχω πάρει 11 κιλά και έχουν σπάσει τα νευρα μου. Δεν έχω την ψυχολογία για δίαιτα. Γενικότερα δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί στη ζωή μου. Μετράνε αντίθετα σε μένα...
Τώρα προσπαθώ να μην ξεφύγω, αλλά θέλω να φτάσω 58 ή αλλιώς θα σκάσω...
αν δε το αποφασισεις εσυ η ιδια να περιορισεις λιγακι τον εαυτο σου σκεψου οτι απλα θα βασανιζεσαι για περισσοτερο καιρο!ξεκινα με ελαχιστα πραγματα οπως σαλατα πριν το κυριως και νερακι κ σιγα σιγα θα δεις οτι θα συνηθισεις!
Καλησπέρα σε όλες και όλους. Σκέφτομαι να αρχίσω κι εγώ αυτό το σκεύασμα αλλά δεν έχω πειστεί ακόμα.
teti τελικά δουλεύει το proactol όντως έτσι όπως το λένε;
http://proactolhellas.files.wordpres...ourgei-465.jpg
Κι αν βλέπεις αποτέλεσμα πως ξέρεις ότι είναι από το proactol κι όχι από την δίαιτά σου;