Εγω αυτο π δεν αντεχω ειναι οτι οσοι φευγουν τρωνε και αυτοι π μενουν μετρανε τις θερμιδες σαν τα κουκια και βασανιζονται και ειναι παλι οι κακιες επειδη κατι καταφεραν...
Printable View
Εγω αυτο π δεν αντεχω ειναι οτι οσοι φευγουν τρωνε και αυτοι π μενουν μετρανε τις θερμιδες σαν τα κουκια και βασανιζονται και ειναι παλι οι κακιες επειδη κατι καταφεραν...
penelope, τι σχέση έχει αυτό που είπες με το τόπικ αυτό??
μάλλον δε κατάλαβα.
Αυτο το λεω επειδη ο λογος αποχωρησης της μπαντ ηταν το οτι εγω της ειπα οτι ισως θ επρεπε να σταματησει τις διαιτες μεχρι να βρει το κουραγιο να κανει μια σοβαρη προσπαθια... και απο κει π πηγα να πω αυτο π εγω θεωρουσα λογικο βγηκα οτι ειμαι η κακια π πρεπει να αποσωσω οτι μυικο ιστο μ εχει μεινει...
Ειναι ευκολο να φυγεις αλλα ο καθενας απο μας που μενει και αγωνιζεται καθημερινα δεν μπορει να ειναι παντα ο κακος... σωστα?
καλα Πηνελόπη ετσι κ αλλιώς οτι κ να λεμε στου κουφου την πορτα..
πας να κανεις καλο να πεις κατι που πιστευεις ειναι σωστό για τον άλλον κ στο τέλος βρίσκεις κ τον μπελά σου.
Ακριβως
Βρισκόμαστε σε site διατροφικών διαταραχών.... ο δικός του εχει τα δικά του θέματα για να βρίσκεται εδώ.... και φυσικά ο καθένας αποζητά διαφορετικά ωφέλη από το site . ʼλλος θέλει αναγνώριση των κόπων του , αλλος θέλει συμπαράσταση στην διαδικασία της θεραπείας του, αλλος θέλει συμμάχους στα υπερφαγικά/στις στερητικές διαιτες, αλλος θεραπευτηκε κ εχει ανάγκη κ θέληση να βοηθήσει κάποιους που είναι στη διαδικασία της απελευθερωσης απο τα δεσμά της διαταραχής. ʼλλος θέλει απλώς παρέα στη διαιτα του κ τπτ άλλο... Κάποιοι απο εμας (βάζω κ τον εαυτό μου μέσα...) είμαστε χαμένοι στο ταξίδι αυτό... κ δεν βρίσκουμε άκρη . Δεν ξέρουμε απο που να πιαστούμε, τι βοήθεια να πάρουμε κ από που... Η γνώμη μου είναι οτι αυτές οι περιπτώσεις χρέιάζονται υποστήριξη απο επαγγελματία. Μην βιώνετε το γεγονός οτι δε μπορέσατε να βοηθήσετε τη bad σαν δική σας προσωπική αποτυχία που εκφράζεται με θυμό και επιθετικότητα προς το προσωπό της. Εαν προσπαθήσατε να βοηθήσετε καλώς το κάνατε κ είναι προς τιμήν σας. Κι εγω το προσπάθησα με τα ίδια αποτελέσματα. Μην επιτίθεστε όμως ...νομίζω δε βγάζει πουθενά μια μόνιμη αντιπαράθεση.
καλημέρα σε όλους...εάν και δεν μου αρέσει να παίρνω μέρος σε διαφωνίες γιατί δεν βγαίνει ποτέ άκρη, απλά
προτείνω να ηρέμήσουμε και να λέει καθένας την γνώμη του μεν,αλλά χωρίς μαλλιοτράβηγμα δε.Και μην ξεχνάτε
τσούπρες ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε διατροφική διαταραχή,που σημαίνει ότι το μύαλό δεν είναι πάντα
καθαρό να καταλάβει εάν κάποιος λέει κάτι για το καλό σου ή όχι και το παίρνουμε στραβά κτλ....
Δεν ξέρω εάν καταλαβαίνετε τί εννοώ...Είναι όπως όταν παχαινω και δεν μπορώ να χωνέψω το μέγεθος της αλλαγής και
παραμυθιάζομαι, ή όταν κάνω δίαιτα και έχω νεύρα ή τρώω και δεν μπορώ να σταματήσω κτλ...και δεν είμαι έτοιμη ακόμη
να αντιμετωπίσω την κατάσταση και να την αλλάξω κτλ...Δεν ξέρω ειλικρινά εάν πιάνετε τί λέω...είναι και Κυριακή πρωί..
:roll: καλημέρα κοριτσάκια μου :love:!!
καλημέρα herts! Συμφωνώ απόλυτα!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!:roll:
Καλημερα και απο μενα... απλα εκτος απο υπομονη πρεπει να υπαρχει και λογικη...
Πηνελόπη μου δεν διαφωνώ...αλλά πιστεύω προσωπικά ότι όταν είσαι στη έξαρση της διαταραχής και νιώθεις ότι
πνίγεσαι,είσαι εγκλωβισμένος και νιώθεις ότι δεν έχεις διέξοδο και χάνεσαι ε ..χάνεται και η λογικη..
φιλάκια πολλά :)
και μενα παντως μου ειχε επιτεθει χωρις λογο επειδη συμμετειχα σε μια συζητηση για την if χωρις να εχω προβλημα βαρους και καλα οτι μπλεκομαι στα φορουμ της παχυσαρκιας ενω 'ανηκω' στην βουλιμια.το αναφερω μονο και μονο εππειδη πραγματικα με ειχε κανει να νιωσω πολυ ασχημα,σαν να μη χωραω που πουθενα.
ο καθένας με το ''σταυρό'' του ! κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται ή να συζητά με κάποιον που δε θέλει, για οποιοδήποτε λόγο. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε ό,τι θετικό μπορούμε μέσα από συζητήσεις, υποστήριξη κλπ, ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία και κρίση. Πολλές φορές η κακή ψυχολογική κατάσταση μας φορά 'παρωπίδες' αλλά εγώ αυτό που βλέπω σε όλα σχεδόν τα ποστ είναι ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. Take it or leave it,κανείς δεν κρίνει κανένα.
Αν και δεν έχω καμία ανάμοιξη με το θέμα συμφωνώ πολύ με τη fuxia, στο παραπάνω πόστ.
εννοειται πως ειναι συμβουλές κ ο καθένας μπορει να τις αγνοήσει απλά κ όμορφα.χωρίς να αφήνει πικροχολα σχόλια όμως κ να θίγει τον αλλον.
ria μ αρεσουν αυτα που γράφεις αλλά μακάρι να τα έκανες κ εσύ η ίδια πράξη κ όχι να στέλνεις υβριστικά προσβλητικά u2u απλά κ μόνο επειδη έτυχε εμεις να είμαστε παρέα κ να υποστηρίζουμε η μια την άλλη.τώρα δλδ που απο τρείς έχουμε γίνει δεκα κ βγαινουμε κλπ πρεπει να μας κρεμάσετε?
ουδέποτε ειχα πρόβλημα μαζί σου αλλά θεωρώ μικροπρέπεια την προσωπική επιθεση σε κάποιον με προσωπικό μην.χωρις λόγο κ ιδιαίτερα υβριστικού περιεχομένου. τόσο καιρό δεν ειπα τπτ γιατι το ατομο στο οποιο τα εστειλες δεν ήθελε καν να ασχοληθεί αλλα μόλις διάβασα το "Μην επιτίθεστε όμως ...νομίζω δε βγάζει πουθενά μια μόνιμη αντιπαράθεση." ε δεν άντεξα.
granita ....δεν θυμάμαι καν που αναφέρεσαι αλλα γιατι πολυ απλα δεν ειμαι εμπαθής (σε αντιθεση με εσενα προφανώς).