σημερα εκανα ενα κυκλικο προγρααμμα για να ξαναβρω τη φορμα μου
Printable View
σημερα εκανα ενα κυκλικο προγρααμμα για να ξαναβρω τη φορμα μου
λοιπον σημερα παρα την απιιιιιστευτη βαρεμαρα εκανα 50 λεπτα γυμναστικη(30 λεπτα τρεξιμο,κοιλιακους+ασκησει ς για ποδια)!
Ki εγώ σήμερα πρώτη φορά curves, ΤΕΛΕΙΑ. Πηνελόπή, έχεις δίκιο...πολύ καλά, γρήγορα...και καθόλου βαρετά...Λίγο αυτό με τους σφιγμούς μου φάνηκε περίεργο, με την έννοια, ότι δεν καταλαβαίνω απόλυτα τη χρησμότητα της μέτρησης...σιγά-σιγά, θα τα μάθω...ες αύριον τα καλύτερα!Quote:
Originally posted by penelope1985
Λοιπον μολις γυρισα απο Curves. Εκανα κανονικα το προγραμμα μ. Και ειμαι σουπερ.
Σήμερα 1,5 ώρα κολύμπι γρήγορο, είμαι σούπερ ευχαριστημένη.
Χρησιμευει γιατι το λιπος καιγεται σε σφυγμους απο 75 - 85%. Μετα ειναι το εμφραγμα...Quote:
Originally posted by tidekpe
Ki εγώ σήμερα πρώτη φορά curves, ΤΕΛΕΙΑ. Πηνελόπή, έχεις δίκιο...πολύ καλά, γρήγορα...και καθόλου βαρετά...Λίγο αυτό με τους σφιγμούς μου φάνηκε περίεργο, με την έννοια, ότι δεν καταλαβαίνω απόλυτα τη χρησμότητα της μέτρησης...σιγά-σιγά, θα τα μάθω...ες αύριον τα καλύτερα!Quote:
Λοιπον μολις γυρισα απο Curves. Εκανα κανονικα το προγραμμα μ. Και ειμαι σουπερ.
μετα ειναι το εμφραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχ� �χααααααααααααααααα,ελιωσα !!!
Quote:
Originally posted by absolute
μετα ειναι το εμφραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχ� �χααααααααααααααααα,ελιωσα !!!
ε μα τι να πω... πρωτα καιγεται το λιπος και μετα οι αρτηριες μαλον...
Μετά είναι το έμφραγμα;;;;;;;;;;; Εμένα μου ήρθε διαβάζοντάς αυτό...πέθανα, όντως!!!!!!!
Μου θυμίζεις αυτό που λέω στην κόρη μου...πως όταν πεθάνω θα είμαι ευτυχισμένη γιατί θα....λιώνω!!!!
Και σήμερα, όμως, curves... την τρίτη φορά ψάχνω!πόσες φορές μπορείς να πηγαίνεις, Πενέλοπε;
σημερα θα εχουμε φουλ προγραμμα στο γυμναστηριο, γιατι ειμαστε 2 μερες εκτος κ δε λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σημερινο προγραμμα(πιο μετα θα το κανω):20 λεπτα στεπ,κοιλιακους,2 ασκησεις χερια με βαρακια,ημικαθισματα και ασκησεις εδαφους για τα ψωμακια!!
Καθε μερα πηγαινω tidekpe. Δευτερα με Σαββατο!
χθες ανακαλυψα πως μια βδοομαδα που χτυπιομουν γυμναστηριο καθολου καλα δεν εκανα...κ οχι ιμονο αυτο, δεν εκανεε λεει που γυμναζα ολο τον κορμο, επρεπε να τον αφηνω να ξεκουραζεται!!!!!!!!
φτου δηλαδη!!!
τωρα πως μουρθε κ μενα...απλα επειδη εδω αθηνα κανω στην αιθουσα ολο ποδια ειπα να γυμνασω πριν ερθω εδω καλα τα χερια...αλλα τελικα δεν επρεπε!
χαχαχ θεικο οκ αρα δεν χρειαζεται να ξεθαψω το βιβλιο να βρω την μεγιστη καρδιακη συχνοτητα!Quote:
Χρησιμευει γιατι το λιπος καιγεται σε σφυγμους απο 75 - 85%. Μετα ειναι το εμφραγμα...Quote:
Originally posted by tidekpe
Μολις γυρισα απο Curves. Τα ποδια μ πονανε παρα πολυ γιατι αρχισα και τις ασκησεις των steps. Μεχρι σημερα εκανα μονο επιτοποιο τροχαδι στα steps.