Kwsta kai scorpio πρέπει να μάθουμε να μην τα γράφουμε αυτά τελικά...αλλά το χέρι πάει μόνο του.Δεν ξέρω πολλούς άντρες που θέλουν και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
(είμαι ΠΑΟΚ αν και δε ρωτήσατε...χαχαχαχαχα άντε να δούμε την Κυριακή τι θα κάνουμε)
Printable View
Kwsta kai scorpio πρέπει να μάθουμε να μην τα γράφουμε αυτά τελικά...αλλά το χέρι πάει μόνο του.Δεν ξέρω πολλούς άντρες που θέλουν και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
(είμαι ΠΑΟΚ αν και δε ρωτήσατε...χαχαχαχαχα άντε να δούμε την Κυριακή τι θα κάνουμε)
Κακό μου κάνει να μου σπιλώνουν το όνομα. Ποιοί είναι αυτοί που θα κρίνουν; Είμαι σίγουρη ότι και να σταματήσω αυτοί θα συνεχίζουν. Γιατί έχουν λύσσα μέσα τους.
Quote:
Originally posted by nera
δεν ξερεις γιατι δεν το διατυμπανιζουμε και ειναι ενα θεμα που το παιρνουμε αρκετα χαλαρα.
δεν θα τρεξουμε να δοκιμασουμε οτι διαιτα υπαρχει. κλπ κλπ κλπ
παοκ η nera λοιπον... χμμ!!!! τι λες, θα κερδισετε τον αρη?
Το δίκαιο αυτό δεν είναι;Μη μας κόψουν και τη φόρα...τώρα που φτάσαμε ως εδώ
Το σωστο ειναι να κερδισει ο καλυτερος αλλα ελπιζω να παιξετε τοσο καλα που να διεκδηκησετε μεχρι τελους τον τιτλο.
Να το παρει και μια επαρχιακη ομαδα μετα απο τοσα χρονια. Γκουντ λακ!!!!
Ο καλύτερος ας κερδίσει τότε! Αμφιβάλλω αν θα κυκλοφορεί ψυχή στην πόλη την Κυριακή μετά τις 7...
Χεχε ναι.... :D
Θα ήθελα να σβηστεί το ποστ της πρώτης σελίδας στις 7/3/10 at 23:54.
Δεν ξέρω να κάνω report.Υποτίθεται πως γράφω το αίτημα ή το εν λόγω ποστ
στο πλαίσιο,που ανοίγει;Κι επίσης όποιος ξέρει να μου εξηγήσει τι θα πει
"προσωρινά αποκλεισμένο μέλος",το οποίο ωστόσο συμμετέχει ενεργά.
Κατά τα άλλα,χαίρομαι να ξαναβλέπω τον scorpio από τα μέρη μας.
Ελπίζω το διάστημα που μεσολάβησε να ήταν γλυκό μαζί σου.
Μη διακόπτω την αθλητικοσυζήτηση.Συνεχίστ� �!Τη μπάλα στην κερκίδα!
Γιατί ποιά κάνεις εσύ την κριτή όλων όπως οι άλλες; Ένα ζωντανό πρόσωπο δεν έχει την ίδια αξία με ένα νεκρό; ʼνθρωποι δεν είναι και οι δύο; Πετάχτηκες να πεις την σπόντα σου! Η κακία θα σας φάει!
Ναταλιτσα μου τι κανεις χαρα μου?? Καιρο εχω να σε δω!! Καλα εισαι?
Τελειο που αναμεσα στον καυγα δυο λενε γι ποδοσφαιρο. Μπραβο στα αγορια που δεν ασχολουνται με μλκς...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
Μαρια να σου πω οι η ναντιν γνωριζε πολυ καλα την νεκρη κοπελα και θα σε παρακαλουσα να σεβαστεις το γεγονος αυτο και να σβησεις το σχολιο σου αμεσως... δεν ειπε τπτ κακο απλα σε παρακαλεσε να σβησεις το ποστ σου που αναφερεται στο αγαπημενοτ ης προσωπο. σε παρακαλω κι εγω με την σειρα μου να το σβησεις και να μην αναφερθεις ξανα σε εκεινη την κοπελα ουτε και σε καποιο αλλο νεκρο... σε παρακαλω..
Ελεύθερα καλέ,δε διακόπτεις κανέναν!!!
Τώρα σκέφτηκα βέβαια,ότι αν δε βλέπαμε απλώς έναν αγώνα,αλλά κουνούσαμε λίγο παραπάνω τα πόδια μας και παίζαμε κανένα μπάσκετ ή ποδόσφαιρο,κανείς μας δε θα έφτανε εδώ... (δεν έγραψα καμία,είδες;;;)
και που λετε.............. εσυ πηνελοπη τι ομαδα εισαι? χαχα, δεν ξεφευγει κανενας και καμια σημερα :D
σου βγαζω το καπελο....Quote:
Originally posted by nera
(δεν έγραψα καμία,είδες;;;)
Παναθηναικος βεβαιως!