καλημερα! το διαβασα κ εγω κ μου αρεσε! για να πω την αληθεια δν εχω ξαναδιαβασει αλλο βιβλιο σχετικο με την ψυχολογια στο αδυνατισμα ωστε να ειμαι σε θεση να συγκρινω..αλλα αυτο πιστευω πως θα με βοηθησει!
Printable View
καλημερα! το διαβασα κ εγω κ μου αρεσε! για να πω την αληθεια δν εχω ξαναδιαβασει αλλο βιβλιο σχετικο με την ψυχολογια στο αδυνατισμα ωστε να ειμαι σε θεση να συγκρινω..αλλα αυτο πιστευω πως θα με βοηθησει!
λοιπόν συνονόματο σοφούμπι!!!! διάβασα τα πόστ σου. συμφωνώ απολύτως με τα κορίτσια που σου λένε να απευθυνθείς στους ειδικούς σε μια πρώτη φάση....... νομίζω ότι θα πρέπει να τρέξεις να κάνεις γενικές αίματος - ορμονικές που θα σου υποδείξει ο ενδοκρινολόγος. αυτές θα δείξουν τις ακριβείς αιτίες που εμποδίζουν την περίοδό σου. σίγουρα όμως τα κιλά σου είναι πολύ λίγα για το ύψος σου ρε κορίτσι........ με ύψος 1.60 θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 50 κιλά! και υγιής θα είσαι και κουκλάρα! καταρχήν τρώς ελάχιστα! σου παραθέτω ένα γενικό διατροφικό πλάνο πάνω στο οποίο μπορεί να βασιστεί ο οποιοδήποτε υγιής ενήλικας:
πρωινό: γάλα ή γιαούρτι, δημητριακά, φρούτο
δεκατιανό: φρούτο
μεσημεριανό: σαλάτα, 1 μερίδα φαγητού
απογευματινό: φρούτο
βραδυνό: σαλάτα, 1/2 μερίδα φαγητού
προ του ύπνου: ένα ποτήρι γάλα ή 1/2 γιαούρτι
τρώγοντας κάπως έτσι καλύπτεις όλες τις διατροφικές ομάδες και μένεις σταθερή στα κιλά σου......... πάνω σε αυτό το μοντέλο μπορείς να προσαρμόσεις τη διατροφή σου και τις προτιμήσεις σου..... οτιδήποτε λιγότερο δε σε καλύπτει επουδενί!
επίσης στη γυμναστική σου πρόσθεσε βάρη και αφαίρεσε αερόβια (χωρίς να την καταργήσεις τελείως).... πές στον γυμναστή σου ότι θέλεις να αυξήσεις λίγο το μυικό ιστό....... θα δείχνεις οπτικά πολύ καλύτερη, θα μαζέψεις σε πόντους και θα βάλεις και κιλά σε μύς που είναι ότι καλύτερο!
όσον αφορά το βιβλίο τώρα.... το διάβασα με προσοχή. γενικά μου άρεσε αρκετά. το σκεπτικό του συγγραφέα είναι αρκετά εύστοχο αν και υπάρχει μια δόση υπερβολής. νομίζω ότι αν το ξεπεράσει κανείς αυτό, μπορεί να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το φαγητό. δε θεωρώ ότι αυτό είναι αρκετό από μόνο του για να χάσει κανείς κιλά, όπως υποστηρίζεται από το βιβλίο, καθότι ο σωστός προγραμματισμός είναι καθορίστικός παράγοντας κατ' εμε. αλλά στα πλαίσια του πως θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και να χειριζόμαστε την απόλαυση του φαγητού, τον κορεσμό και το πότε θα πρέπει να ξαναφάμε, συμφωνώ απολύτως!
Καλημερα και καλη εβδομαδα...διαβασα κι εγω το συγκεκριμενο βιβλιο. Διαπραγματευεται πολυ ωραια την αντιμετωπιση που οφειλουμε να εχουμε προς το φαγητο, ουσιαστικα στηριζεται σε 4 κανονες που πρεπει να εχουμε παντα κατα νου και περιεχει καποιες τεχνικες που δεν ξερω κατα ποσο εχουν αποτελεσμα γιατι δεν τις δοκιμασα...
Δεν με επεισε 100% καθως ακομη και για την εφαρμογη του χρειαζεται θεληση αλλα σκοπευω να το μελετησω εκτενεστερα και να το εφαρμοσω
παιδια το διαβασα το βιβλιο το ξαναδιαβασα (παλιοτερα) κ πριν 1-2 μηνες που ειχα την πρωτη κριση "δε μπορω αλλη διαιτα" ειπα να το εφαρμοσω.
Στην αρχη ετρωγα απιστευτες ποσοτητες φαγητου,
σκεφτειτε μετα απο στερηση κ αγχος "θελω ναδυνατισω" ξαφνικα να τρωω ο,τι θελω...
μετα αρχισα να αγχωνομαι οτι θα παχυνω, ειχα τσιμπησει κ 1 -1,5 κιλακι.
Πιστεψα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει σεμενα αυτο το συστημα ποτε...ειχα απογοητευτει γιατι σκεφτομουν οτι ετσι μια ζωη θα πρεπει να ειμαι σε διαιτα κ να σκεφτομαι τις διαιτες...
Προκειμενου να χασω τα υπολοιπα κιλα (10 ρημαδοκιλα εμειναν) δοκιμασα να επανελθω σε διαφορες διαιτες, ειδικων κ ανειδικευτων, κ ανακαλυψα οτι δεν εχω πια διαθεση για διαιτα...
Ισως επειδη εφτασα τον στοχο μου, να γινω οπως ημουν πριν, αλλα προς Θεου θελω κι αλλα κιλα...ναχω περιθωριο!
Παρα τις προσπαθειες το μονο που καταφερνα να κρατησω ηταν η νηστεια μου (IF διατροφη) που καμια σχεση δεν εχει με διαιτα, και αυτη οχι οσο συχνα ηθελα...
Ετσι συνειδητοποιησα οτι το βιβλιο αυτο εγινε μονοδρομος, αφου ουσιαστικα σου λεει θα σε κανω αδυνατο χωρις διαιτα.
Επρεπε να το κανω να μου ταιριαξει κ να πετυχει. Πως ομως το κανεις?
Τωρα ειμαι σε καλη φαση σχετικα με τα κιλα, αρχισα παλι να χανω, να θελω να χασω βαρος, ομως προσπαθω χωρις διαιτα.
Δεν βαζω θερμιδικο ή αλλο περιορισμο, τρωω οσα μου φαινονται νορμαλ για τα κυβικα μου με βαση την εμπειρια μου...με το ματι που λενε...
οταν εχω αμφιβολιες για το ποσο εφαγα, αν ηταν παρα πολυ ή οχι, τοτε μετραω στο περιπου κ οταν δω οτι εχω ξεφυγει τρελα βαστιεμαι καπως την επομενη...
Εχω κ το "προβλημα" οτι δε γυμναζομαι πια κ πραγματικα τρεμω μη παχυνω, οποτε ανεβαινω διαρκως στη ζυγαρια.
Αρχισα κ διαβαζω παλι λιγο λιγο το βιβλιο, σε λιγο θα τον βλεπω κ στον υπνοο μου τον τυπο, δε πειραζει συμπαθητικος ειναι!
Προς το παρον παω καλα, αρχισσα παλι να χανω βαρος, νιωθω ηρεμη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ νιωθω κ οτι θα τα καταφερω...
Μολις κανω οτι μετραω θερμιδες ή κοιταω αν εφαγα σωστα νιωθω απιστευτη πιεση κ τα χαλαω ολα το ιδιο λεπτο...
Γιαυτο σκεφτομαι να μη πιεζομαι αλλο...κ να συνεχισω ετσι, με το βιβλιο, τις νηστειες μου οποτε εχω ορεξη κ με διαρκες ζυγισμα.
Τι λετε?
εχεις δικιο...κ τα βουλιμικα γρηγορα γινονται, σε χρονο 0!
Ψαχνω εναγωνιωδως να βρω το λινκ με το βιβλιο του Mc Kenna"μπορω να σας κανω αδυνατους", καποια κοπελα το ειχε ποσταρει καπου εδω, αλλα δεν το βρισκω...(ειχε ποσταρει το λινκ απ οπου μπορουμε να το το κατεβασουμε).Θα μπορουσε καποια να με κατατοπισει??
εγω το χα ανεβασει και το κατεβασα...το ξαναανεβαζω για σεναQuote:
Originally posted by chrys
Ψαχνω εναγωνιωδως να βρω το λινκ με το βιβλιο του Mc Kenna"μπορω να σας κανω αδυνατους", καποια κοπελα το ειχε ποσταρει καπου εδω, αλλα δεν το βρισκω...(ειχε ποσταρει το λινκ απ οπου μπορουμε να το το κατεβασουμε).Θα μπορουσε καποια να με κατατοπισει??
οριστε το link
ελπιζω να σε βοηθησει φιλακια
http://www.megaupload.com/?d=S3V6XRDL
Pennou σ ευχαριστω παρα πολυ!!! Ειμαστε και στην ιδια κλιμακα κιλων απ οτι βλεπω..
Πως τα πας γενικοτερα? Εισαι σε καποια συγκεκριμενη διαιτα??Εγω οχι τωρα, απλα προσεχω οσο μπορω το τι βαζω στο στομα μου-αν εξαιρεσεις τις φριχτες μερες πριν την περιοδο...οπου εκει δυσκολευομαι τρομερα-.
Καλη δυναμη σου ευχομαι!!
ΑΑΑΑΑ !!Παιρνω και το benelinea ταυτοχρονα και μου μειωνει κατα πολυ την αισθηση οτι πρεπει να φαω αρκετα για να χορτασω.Ειναι πολυ βοηθητικο οσον αφορα την ποσοτητα που τρωει κανεις.Τρωω απ ολα, αλλα οχι πολυ, και μια φορα που εφαγα λιγη περισσοτερη ποσοστητα, μετα εσκασα...δε μπορουσα να ανασανω!!
Ασ πουμε, σε λιγο θα γαω μακαροναδα με σαλτσα ντοματας και πιπεριες(ετοιμη, με καθολου λιπαρα) και σαλατα μαρουλι και ξερω πως θα σκασω αν φαω πανω απο ενα φλιτζ. μακαρονια! Παιζει και το σχετικο ρολο και η σαλατα φυσικα..Αλλα δε συμπληρωνω, ουτε με τυρι, ουτε ψωμι(ετσι κι αλλιως δεν ταιριαζει, ειναι εξτρα υδατανθρακας..) αυτα!!!
εγω αυτο που ξεκινησα ειναι πρωι βραδυ δημητριακα και μεσημεριανο κανονικα...και αμα πεναω κανα φρουτο...απο χθες με εδειξε -1,300...ελπιζω να συνεχισει η απωλεια με παρομοιο ρυθμο...καλη επιτυχια σου ευχομαι και γρηγορα να απαλλαγεις απο τη σκοτουρα των κιλων...φιλιααα
Επισης, (ενα ενα τα θυμαμαι κι εγω!!), με βοηθησε πολυ το βιβλιο του Mc Kenna! Με τις 4 βασικες αρχες του. Τρωω οταν πειναω και ο,τι θελω! Συνηθως λιγο σκετο ψωμι, ι μια φετα ψωμι τοστ πολυσπορο με λιγη μαργαρινη λαιτ, αλλα αμα κανω ορεξη ο,τιδηποτε αλλο, θα το φαω.Ας πουμε, αν εχει μεινει φασολαδα, θα φαω 3-4 κουταλιες, μεχρι να ξαναπεινασω.Το βρισκω ισορροπημενο γενικα το ολο σκεπτικο του...(το εχω ηδη διαβασει, απο τοτε που το ειχες ποσταρει Pennou, απλα, θελω το λινκ για να το μοιραστω και με καποια ατομα που πιθανον να τουε ενδιαφερει)
Σ ευχαριστω και παλι...
Μια χαρα τα πας!! Μπραβοοοοο!!!!
Αντε να δω κι εγω....(δε γυμναζομαι κιολας...)
επειδη ο mckenna ειναι υπνοτιστης και εχει σειρα απο cd και dvd σας δινω link αξιζει να τα κατεβασετε οποιες ενδιαφερονται...ειναι στα αγγλικα...λεει οτι και στο βιβλιο και εχει ασκησεις που απλα ακους και περνανε στο υποσυνειδητο...
cd
http://thepiratebay.org/torrent/4682...hin_-_5_cd_set
dvd
http://thepiratebay.org/torrent/5304...in_-_6_dvd_bot
ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.....!!!ΧΑΧΑΧΑΧ