-
το κατικι ειναι σαν ανθοτυρο αλλα λιγο πιο αλμυρο, το καλο ειναι οτι ειναι τυρι κρεμα και αλειφεται.
ειναι κατι σαν την ελληνικη εκδοχη(αλμυρο σαν φετα) του φιλαδελφεια δηλαδη.
εχει χαμηλα λιπαρα 16% και 160 θερμιδες τα 100 γρ.
η κορη μου ειναι 2,5 και εγω ειμαι 31.
οι εγκυμοσυνες μου ειναι πανω κατω ιδιες, δηλ απο την 6 μεχρι την 16 εβδομαδα αναγουλα και μετα ολα καλα,
βεβαια σε αυτην πιο ηπια αλλα νομιζω γιατι δεν ετρωγα και οσο στην πρωτη.
πιστευω οτι δεν μπορω να συγκρινω κιολας, γιατι στην πρωτη ξεκινησα 107 κιλα και τωρα 67.
η βασικη διαφορα ειναι οτι η κατασταση ειναι πιο ηπια και δεν εχω πρηξιματα ακομα, ειδωμεν...........
-
αχου μωρε και αλλη εγκυουλα!!!!!!!
ζηλευωωωωωωωωωω
αντε με το καλο!!!! Ολα θα πανε καλα, εχει φροντισει η φυση για ολα, και ετοιμη θα νιωσεις κ οι ανασφαλειες θα φυγουν και καθε φορα που θα σου χαμογελα ή θα γερνει επανω σου να κοιμηθει θα ξεχνας και τις αλλαγες και την κουραση και ολα
με το καλοοοοοοοοοοοοοοοο
-
το κατικι ειναι καλο παντως
-
Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας κι εύχομαι και στη δική σας ευτυχία όποια κι αν είναι για την κάθε μία! Προς το παρόν πάω καλά, ο άντρας φαίνεται να έχει αυξημένη υπομονή απέναντι μου, κάτι που θα του χρειαστεί!!
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα πέσουν όλα πάνω μου. Ο άντρας μου είναι πολύ καλό παιδί, αλλά είναι πολύ καλομαθημένος. Η μάνα του τον είχε πασά και δεν έχει μάθει να προσφέρει στο σπίτι! 2 χρόνια που συζούμε δίνω μάχη να τον κάνω να δώσει καμιά βοήθεια με το σπίτι και φτάνω πολλές φορές στα όρια μου!!
Τώρα με το παιδί φοβάμαι ότι θα είναι λίγο τουρίστας...ξέρετε λίγο κανάκεμα και παιχνίδι και μόλις κάνει ουά πίσω στη μαμά!
Πείτε μου τις δικές σας εμπειρίες όσες έχετε σχετικά.
(βρε μήπως να ανοίξω τόπικ?πολύ με προβληματίζει το θέμα!)
-
Χριστινάκι,με το καλό ο κουκιδάνθρωπος να μεγαλώσει με υγεία μέσα σου,
να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και όταν με το καλό έρθει η ώρα να τον πάρεις αγκαλίτσα
όλα να είναι όσο παραμυθένια τα ονειρεύεσαι για μια ευτυχισμένη,ευλογημένη ζωή!
ʼντε να έχει και λίγη παρεούλα εδώ το Βασουλίνι μας,που το κάνω να νιώθει σαν τον τρελό του χωριού!
Όσο για τα υπόλοιπα,όλα στο σωστό τους χρόνο!Θα δεις μεγάλες αλλαγές από τον καλό σου,είμαι σίγουρη!
Έχω φίλη,που όσα δεν κατάφερε χρόνια με τον καλό της,η κορούλα τους(με μόνη την ύπαρξη της)έκανε τη διαφορά!
Να σε προσέχεις πολύ πολύ και ν'απολαύσεις στο μέγιστο κάθε υπέροχο συναίσθημα,που κυοφορείς!
-
καλημερα και καλη εβδομαδα,
περασα ενα γεματο και ευχαριστο σαββατοκυριακο, περιειχε βολτες, βολτες και θαλασσα.
εδω ειναι το τι εφαγα:
παρασκευη 25/6/10
πρωι:1 μαργαριτα με ενα μπιφτεκι+ντοματα+μανουρι
δεκατιανο:1 μαργαριτα με ενα μπιφτεκι+ντοματα+μανουρι
μεσημερι: σχεδον 1 μεριδα φακες+1 σουβλακι σκετο
απογευμα:παγωτο
βραδυ: 1 κεφτεδακι με λιγο ιμαμ
σαββατο
σε διαφορες ωρες
8 σφολατινια με σπανακι
3 κουλουρακια
3 βερυκοκα
1/3 γυρου με ψωμακι
3 πηρουνιες ιμαμ με ψωμι
1 σοκολατα ροφημα
1/2 φετα κεικ
παγωτο!!!!!!! πολυ ομως
Κυριακη 27/6/10
1 φετα τσουρεκι με μερεντα
3 βερυκοκα
1 γυρο με πιτα
1 παγωτινι
1 λουκουμα
1 σοκολατα ροφημα
3 κουλουρακια
οπως καταλαβατε παλι μαγειρεψα το Σ/Κ,
τι να κανω αφου ημασταν ολο στην βολτα
και αυτη η ταση μου για τα λιπη δεν λεγεται, ολο γυρο ονειρευομαι!!!!!!!!!
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Μας άνοιξες την όρεξη!Εγώ αν φάω πίτα,βάζω μισό κιλό απευθείας!
-
το ξερω ρε κοριτσια, συγνωμη κιολας αλλα καπου πρεπει να τα γραφω και εγω,
κραταω ηλεκτρονικο ημερολογιο, δεν το κανω επιτηδες,
και εγω τωρα που μπορω μην νομιζεις, με το που γεννησω αυτα κομμενα!!!!!!!!!
εχω να ανεβω στην ζυγαρια μου κανενα δεκαημερο, και ουτε θα το κανω, μονο στου γιατρου θα ζυγιζομαι, ασε μπελα στο κεφαλι μου να βαλω
-
Καλημέραααααα!!
Ναντινάκι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ενθαρρυντικά τα λόγια, ελπίζω για το καλύτερο! Όπως λέω παντού χρειάζομαι στήριξη και κανάκεμα! :D
Λοιπόν κι εγώ Σάββατο έτρωγα συνέχεια
Πρωί: Τοστ με γαλοπούλα+τυρί
Μεσημέρι: ψητο μπιφτέκι και παϊδάκι κοτόπουλο με πατάτες, τζατζίκι, σαλάτα, ψωμι (στη μαμά πήγαμε που έκανε μπάρμπεκιου!!)
μετά ραβανι με παγωτό (της μαμάς, μην την προσβάλω!!!)
Απόγευμα: 1 μπάλα παγωτό, Τοστ με γαλοπούλα+τυρί και μετά δύο παξιμαδάκια κρητικά+λίγη σπιτική τυρόπιτα (1/2 παλάμη χωρίς δάχτυλα!) όχι όλα μαζί σε ένα διάστημα 3-4 ωρών!
Βραδυ: σε μεζεδοπωλείο 1 μικρό πιάτο διάφορα μεζεδάκια (χταπόδι, γάμπαρι), σαλάτα, ψωμί και μια σουρωτή φυσικά μπας και συνέλθει ο στόμαχος!
Τώρα που το σκέφτομαι πολύ γουρούνιασα!!!!
Κυριακή πιο νορμάλ ευτυχώς
Πρωί: τπτ μόνο καφέ ντεκαφεινέ
Μεσημέρι: Έξω έφαγα σνίτσελ κοτόπουλο με σάλτσα με κρέμα, σαλάτα και ψωμί (γερμανική συνταγή φοβερο! γιάμι!!)
λίγο χαλβά με παγωτό που μας κέρασε το μαγαζι (μην τους προσβάλω!) :D
Απόγευμα: 1 κριτσίνι με ηλιόσπορους και βγήκα έξω ήπια μια σοκολάτα ζεστή!
Βράδυ: 1 τοστ γαλοπούλα+τυρί
Σήμερα ανέβηκα στη ζυγαριά και ευτυχώς με έδειξε 1/2 κιλό λιγότερο από μεσοβδόμαδα που ζυγίστηκα.
Γενικά έχω όρεξη, δεν αισθάνομαι αναγούλες απλά μια δυσφορία στο στομάχι μέσα στη μέρα και νιώθω έντονα διάφορες μυρωδιές!
Σήμερα μέχρι στιγμής ήπια λίγο χυμό, 1 κουλούρι Θεσ/κης με λίγο τυρί και φραπέ ντεκαφεινέ με 1 κγ καστανή ζάχαρη!
Να δούμε πως θα κυλήσει η μέρα!
-
καλημερα,
οπως βλεπω και εσυ χριστινα ωραιο σαββατοκυριακο περασες,
απο χθες τα κεφαλια μεσα και ρουτινα
δευτερα 28/6/10
πρωι: σπιτικη πιτσα, φραπε με ζαχαρινη, μισο ποτηρι χυμο
δεκατιανο: 1 φετα τσουρεκι με μαρμελαδα
μεσημερι: 1/2 μεριδα μακαρονια με χοιρινο, 1 ντερμπι
απογευμα:2 κουλουρακια, 1 φετα καρπουζι, 2 κουταλιες κρεμα αραβοσιτου
βραδυ: σχεδον μια μεριδα σνιτσελ με ρυζι
εγω ρε συ χριστινα δεν μπορω να αντεξω πανω απο μια ωρα χωρις να βαλω κατι στο στομα μου, με τραβαει, αρχιζω και τρεμω, εσυ δεν το νιωθεις αυτο? οχι λογω εγκυμοσυνης, λογω σληβ, αλλα τωρα ενα παραπανω, δηλ την Κυριακη που εφαγες κατευθειαν μεσημερι πως αντεξες? και μπορεις να φας ολη την μεριδα?
εγω οταν τρωω, δεν μπορω να φαω περα απο 5 μπουκιες μονοκομματα. δηλαδη τον γυρο της Κυριακης τον ετρωγα απο τις 2 μεχρι το βραδυ που γυρισα σπιτι με ενδιαμεσα την σοκολατα που ηπια σε καφετερια μαζι με τα κουλουρακια που μας κερασαν.
-
Καλησπέρα!
Να σου πω Βάσια μου αναγκάστηκα να κάνω πιο αραιά γεύματα γιατί άρχισα να τρώω παραπάνω ποσότητα. Ας πούμε στο εστιατόριο δεν έφαγα όλη τη μερίδα έφαγα περίπου τη μισή, μαζί με μια φέτα ψωμί όμως και σαλάτα. Αν δεν έτρωγα αυτά πιο πριν νομίζω άνετα θα έτρωγα όλη τη μερίδα!
Κι εγώ γενικά τσιμπολογούσα πολύ (όπως λες κι εσύ κάθε τρεις και λίγο φαί), αλλά εκτός ότι γενικά έτρωγα μ@@@κίες (γλυκά κλπ) άρχισε να μην είναι λίγες μπουκιές, αλλά σιγά σιγά ήταν παραπάνω. Και είδα φυσικά τη ζυγαριά να ανεβαίνει! Οπότε προσπαθώ να τρώω 3 κύρια γεύματα κι ενδιάμεσα φρούτα, γιαούρτια κλπ
Όσο για την επιθυμία ήταν σίγουρα στο μυαλό μου και ήταν ίσως και λίγο 'κατάλοιπο' από τη σλιβ, πάντως κρατιέμαι να τρώω έτσι, δεν έχω κάποιο σωματικό σύμπτωμα.
Σε σένα μου κάνει εντυπώση που τρως τόσο λίγο με τη μία. Για μένα οι εποχές που έτρωγα 5 πηρουνιές φαί και χόρταινα έχουν περάσει! (σνιφ, σνιφ) Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να κάθομαι με άδειο στομάχι στο τραπέζι να τρώω όσο πιο πολύ φαγητό μπορώ (γιατί με κρατάει καλύτερα) και μετά να αντέξω μερικές ώρες χωρίς να τσιμπολογήσω γλυκό ή κάτι άλλο! Η αλήθεια είνα ότι μια χαρά με κρατάει το φαγητό, το ρημάδι το μυαλό ζητάει κι άλλα!
Αν εγώ αρχίσω ολοήμερο τσιμπολόγημα χάθηκα! Θα ξεφύγω πολύ!
Λοιπόν στο δεύτερο σκέλος! ʼρχισε το στομαχάκι μου να έχει δυσφορίες. Δεν έχω ακόμα αναγούλες, αλλά άρχισαν να με ενοχλούν πράγματα στο φαγητό.
Γενικά άρχισαν να με τραβάνε κι εμένα οι απλοί υδατάνθρακες (πατάτες, ζυμαρικά κλπ) και να μη θέλω λαχανικά.
Σήμερα το μεσημέρι έφαγα μακαρόνια με τυρί και λίγη σάλτσα και τίποτα άλλο (σαλάτα ούτε να τη δω ήθελα!)
Λέω αναλυτικά
Δεκατιανό: Ψωμάκι με γαλοπούλα, τυρί, φιλαδέλφια και ντοματούλα
Μεσημέρι: Μακαρόνια με λίγη σάλτσα+τυρί (περίπου 2/3 κανονικήες μερίδας)
Απόγευμα: Γιαούρτι με μέλι
Βράδυ: θα δούμε!
-
εχθες ηταν μια χαλια μερα γιατι ειχα απο το πρωι αναγουλα, χαπακωθηκα για τα καλα αλλα τιποτα.
στις 3 σημερα τα χαραματα σηκωθηκα για πιπι και ειχα φοβερη αναγουλα. πηρα το δυνατο χαπι για τις αναγουλες και σημερα ειμαι καλυτερα, αλλα φυσικα νιωθω τρελη υπνηλια γιατι αυτα τα χαπια σου φερνουν υπνηλια, και γιαυτο επιτηδες τα πηρα την νυχτα μπας και φυγει η επιρροη τους μεχρι το πρωι αλλα τιποτα, να δω πως θα βγαλω την μερα που ειναι και κλεισιμο μηνα
απο φαγητο
πρωι: μισο κουλουρι θεσ/νικης, μιση σπανακοπιτα, φραπε με ζαχαρινη,
δεκατιανο:1 φετα κορμο(γιαμ γιαμ), 1 φετα καρπουζι
μεσημερι:1 ψωμακι με φιλαδελφεια λαιτ, ντοματα, αυγο
απογευμα: 1/2 μεριδα μακαρονια με κιμα+ 1/2 γιαουρτι
βραδυ:1 μπαρα σοκολατα+5 maltiesers
χριστινα εγω μετα τις 5 μπουκιες νιωθω πονο, δεν μπορω να φαω αλλο, το μυαλο ομως δεν χορταινει και εκει τρελαινομαι ωρες ωρες. για παραδειγμα, το ψωμακι το ετρωγα απο τις 2 μεχρι τις 5 το απογευμα
τα μακαρονια με δοσεις μια στις 6 και μετα στις 8 λιγο ακομα.
αντε καλημερα!!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα,
Βάσια μου ελπίζω να είσαι καλύτερα και να συνήλθες από την αναγούλα και να άνοιξε και το ματάκι λίγο!
Εγώ συνεχίζω με καούρες και δυσφορία (άραγε τι με περιμένει τους επόμενους μήνες?) :S
Λοιπόν χθες το βράδυ η μέρα έκλεισε με λίγη πιτσα! 2 κομμάτια (shame on me!)
Σήμερα,
Δεκατιανό: τοστ με γαλοπούλα+τυρί
Μεσημέρι: Ψάρι ψητό με πατάτες και μυρωδικά (2/3 μερίδας)
Απόγευμα: 3 μικρά παγωτίνια χωνάκι + 2 κριτσίνια ολικής άλεσης
Βράδυ: θα δούμε (ελπίζω κάτι πιο υγιεινό από εχθές)
Πάντως τι είναι και αυτό με τπ φαγητό....άλλα πράγματα δε θέλω ούτε να τα δω και άλλα πράγματα τι απόλαυση νιώθω όταν τα τρώω! Είναι φυσιολογικό έτσι?
-
εχθες οντως συνηλθα γρηγορα, και ευτυχως δεν ειχα καθολου αναγουλα
οι 2 επομενοι μηνες θα ειναι λιγο δυσκολοι να το ξερεις, θελει υπομονη
και εγω ετσι ειμαι με το φαγητο, και οπως βλεπεις δεν τρωω καθολου σαλατα γιατι δεν με τραβαει καθολου
γιαυτο και παρατησα την διαιτα, γιατι δεν μπορω να ακολουθησω συγκεκριμενο προγραμμα, οτι μου ρθει εκεινη την ωρα και φυσικα να μην ειναι διαιτης
μετα την γεννα θα ζοριστουμε λιγο
εχθες εφαγα
πρωι: 1/2 κουλουρι+1/2 σπανακοπιτα+φραπε με ζαχαρινη
δεκατιανο:1 φετα καρπουζι, 1 φετα κορμο, 1 φετα ψωμι με κατικι και ντοματα
μεσημερι:1 μεριδα μακαρονια με κιμα+γιαουρτι
βραδυ:1/2 καλαμποκι+5 κομματακια τηγανια+γκοφρετα+1μπαρα σοκολατα+maltesers
οπως καταλαβατε ολη μερα ετρωγα,
ειδικα το βραδυ ηρθα και εσκασα και ενιωθα πως θα γεννησω πριν την ωρα μου
-
Καλησπέρα και από μένα
Σήμερα μέχρι στιγμής είμαι λίγο καλύτερα!
Χθες το βράδυ έφαγα ένα μικρό πιάτο από το μεσημεριανό (ψάρι ψητό+πατάτες) και 1 μπανάνα
Τα γράφω πολύ σπαστά οπότε αποφάσισα να τα γράφω στο τέλος της ημέρας ή την επόμενη μέρα για να είναι συγκεντρωμένα!
Πάντως κι εγώ βλέπω ότι δύσκολα ακολουθείς πρόγραμμα, ειδικά όταν το στομαχι ζορίζεται! Κι εγώ έτσι είμαι μέχρι στιγμής (καλύτερα να μη φάω πολύ υγιεινά από το να μη φάω καθόλου)
Θα μπω και αργότερα
a bientot λοιπόν!