Quote:
Originally posted by Danai20
bubble
υποστηρίζω τους υδατάνθρακες ολικής, γιατί έχω δει τι προβλήματα προκαλούνε οι πρωτεινικές δίαιτες, από μυική κόπωση, μέχρι φράξεις αρτηριών. Μιλάμε για πραγματικούς ολικής όμως. Τα κουλούρια και οι μπαγκέτες που πουλάνε στα φαστφουντάδικα είναι άσπρα αλεύρια με λίγο χρώμα. Γι αυτό και σου ανοίγουν την όρεξη, γιατί εκτοξεύουν το ζάχαρο στα ουράνια και μετά πεινάς. Αντίθετα το καστανό ρύζι, το μαύρο ψωμί, τα λαχανικά και φρούτα σε χορταίνουν.
Επιθετική σίγουρα δεν ήμουν, γι αυτό ξέρω ότι δεν απευθύνεσαι σε μένα. Και σίγουρα ο καθένας επιλέγει ότι του αρέσει. Στα θέματα δημόσιας υγείας όμως καλό είναι να λέμε το σωστό γιατί το ότι αυτή τη στιγμή ένα έθνος πάσχει από διαβήτη και στεφανιαία νόσο, είναι κάτι που μας επηρεάζει όλους. Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε σένα που είσαι νέα, αλλά σε ανθρώπους κάποιας ηλικίας
έχεις τα δίκια σου κορίτσι. Απλά εσένα ο τρόπος σου είναι τόσο κομψός που δεν παίζει να νευριάσεις κάποιον με αυτά που λες. Το σωστό πρέπει να λέγεται με πραότητα, μόνο έτσι θα βρει πρόσφορο έδαφος