οκ μπουμπουκα!
Printable View
οκ μπουμπουκα!
Ένα μοχίτο παρακαλώ!
Μια πορτοκαλάδα μπλε για μένα(δεν πίνω καθόλου αλκοόλ...πια)
Οσα θες!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Ένα μοχίτο παρακαλώ!
E για το καλό θα σου βάλω μερικά σφηνάκια..και μετά πορτοκαλάδα :PQuote:
Originally posted by Danai20
Μια πορτοκαλάδα μπλε για μένα(δεν πίνω καθόλου αλκοόλ...πια)
Αντε καλά θα πιω και κανένα σφηνάκι....Εχω ατσάλινη θέληση όπως βλέπεις :)
Είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό ποτό!
Όταν δε, φτιάχνεται με κέφι και μεράκι, δίνω ρέστα!
Στην @$^&επαρχία που ζω (ονόματα δε λέμε, καταστάσεις δε θίγουμε) τόλμησα να το ζητήσω σε ένα μπαρ. Απάντηση, τι είναι αυτό? Σε δεύτερο μπαρ (είμαι και επίμονη), απάντηση, δεν έχω δυόσμο. Στο ίδιο μπαρ την άλλη μέρα, κρατώντας το δικό μου δυόσμο, απάντηση δεν έχω καστανή ζάχαρη, ούτε και λάιμ. ʼντε πια!!
Με βλέπω στη Σκιάθο λοιπόν!
Eνα Malibu ανανα παρακαλω.:P
Μα τι ωραίο θέμα είναι αυτό!
Ξεφύγαμε εντελώς!
Στη φαντασία μου τώρα είμαστε αραδιασμένοι στο μπαρ "Kahlua" και τσουγκρίζουμε τα υπέροχα, δροσερά ποτά, που μας προσφέρει ο salvage. Μόνο κοίτα μην απολυθείς με τόσο κέρασμα! Γι' αυτό κερνάω τον επόμενο γύρο. Να κάνουμε και κατανάλωση, όχι μόνο στο τζαμπέ!
Χαχαχαχα ναι όντως είναι αρκετά παιδάκια στη δουλειά που δεν έχουν ιδέα από μπαρ. Μερικά δε ξέρουν καν να φτιάχνουν ένα απλό μοχίτο ή μια μαργαρίτα. Μόνο για βοτκα λεμόνι και ουίσκι κόλα είναι καλά. Οπότε μόλις τους πεις για κανένα ποτό "ψαγμένο" το παίζουν Αλέκος..Quote:
Originally posted by Ava
Είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό ποτό!
Όταν δε, φτιάχνεται με κέφι και μεράκι, δίνω ρέστα!
Στην @$^&επαρχία που ζω (ονόματα δε λέμε, καταστάσεις δε θίγουμε) τόλμησα να το ζητήσω σε ένα μπαρ. Απάντηση, τι είναι αυτό? Σε δεύτερο μπαρ (είμαι και επίμονη), απάντηση, δεν έχω δυόσμο. Στο ίδιο μπαρ την άλλη μέρα, κρατώντας το δικό μου δυόσμο, απάντηση δεν έχω καστανή ζάχαρη, ούτε και λάιμ. ʼντε πια!!
Με βλέπω στη Σκιάθο λοιπόν!
Όσο για το malibu είναι το αγαπημένο μου μαζί με τις καλές βότκες. Για κοπιάστε!
Μπα δουλεύω αρκετές χρονιές τα καλοκαίρια στη Σκιάθο και έχω πολύ καλό όνομα, οπότε και να με διώξουν μέσα σε 2 ώρες έχω βρει αλλού δουλειά :PQuote:
Originally posted by Ava
Μα τι ωραίο θέμα είναι αυτό!
Ξεφύγαμε εντελώς!
Στη φαντασία μου τώρα είμαστε αραδιασμένοι στο μπαρ "Kahlua" και τσουγκρίζουμε τα υπέροχα, δροσερά ποτά, που μας προσφέρει ο salvage. Μόνο κοίτα μην απολυθείς με τόσο κέρασμα! Γι' αυτό κερνάω τον επόμενο γύρο. Να κάνουμε και κατανάλωση, όχι μόνο στο τζαμπέ!
Για να το κάνω ακόμη πιο ατμοσφαιρικό και αφού έχουμε και μέσο τον μπάρμαν, λέω να βάλουμε ένα τραπεζάκι δίπλα στο κύμα. Να ανάψουμε και καμια δεκαριά κεριά. Να γίνει χαμός!
Ava
λυπήσου με! :)
Αχ ωραία που θα ταν....
Επειδή σε λυπάμαι Δανάη μου, τώρα θα το ξεφτιλίσω.
Είπαμε, έχουμε δικό μας μπάρμαν, οπότε δεν πειράζει αν κάνουμε και καμιά καφρίλα. Φαντάσου δίπλα στα ποτά και ανάμεσα στα κεριά να παίζουν και πιτόγυρα. Όχι μόνο ξηροί καρποί. Σε γείωσα, έτσι?
Μα τι πελάτες είναι αυτοί?
Θα μας πετάξουν έξω από το μπαρ.
Εμένα παρακαλώ πετάξτε με στη θάλασσα... Έχουμε μια εμμονή με τη συγκεκριμένη.
Χαχαχαχα ίσα ίσα το έκανες καλύτερο. Διότι τι είναι ένα ρομαντικό σκηνικό που δεν μπορείς να σαβουριάσεις.
Βάλε και ένα μπακλαβά τώρα γιατί έτσι μου ήρθε :)