Bad σε 5 γευματα ενοουσα. Να μην εχεις φαει και τις 1000 θερμιδες μεχρι το μεσημερι.
Printable View
Bad σε 5 γευματα ενοουσα. Να μην εχεις φαει και τις 1000 θερμιδες μεχρι το μεσημερι.
τωρα να πω οτι κ παλι δεν το επιασα?
οκ 5 γευματα, αλλα πως να ειναι η κατανομη θερμιδων?
δεν καταλαβα τι προτεινεις καθολου!
γκαου λεμε απτην ξανθια βαφη χαχαχαχαχχαχαχαχαχααχ
bad μου ηταν εντελως τυχαιες οι αναλογιες που ειπε....εννοει οτι δεν θα φας 1,5 κομματι παστιτσιο και τιποτα αλλο στην ημερα γιατι θα πεινασεις λογικο...αν τρως λιγες θερμιδες σε καθε γευμα και εχεις περιθωριο αμα πεινασεις να τσιμπησεις κατι ειναι καλυτερο...
bad!
200 πρωινο
100 δεκατιανο
400 - 500 μεσημεριανο
100 απογευματινο
200 βραδυνο
Το χεις τωρα?
τοχω κυρια τοχω! :)Quote:
Originally posted by penelope1985
bad!
200 πρωινο
100 δεκατιανο
400 - 500 μεσημεριανο
100 απογευματινο
200 βραδυνο
Το χεις τωρα?
δυστυχως τα παραταω...δεν αντεχω αλλο να προσπαθω...κουραστικα και δεν καταφερνω και τιποτα...
Γιατί κουκλίτσα μου? τι έπαθες?
κουραστηκα να παλευω και να γυριζω παλι στην αρχη...
Eλα βε Πεννου μου, σε έχει φάει το άγχος, αυτό είναι, ηρέμησε λίγο και θα δείς τα πάντα διαφορετικά.
Οταν ηρεμήσεις λίγο , θα είναι ευκολότερο να ακολουθείς το πρόγραμμα σου.
Και νομίζω οτι χάνεις σχετικά εύκολα βάρος, από ότι θυμάμαι,
τι να πω κι εγώ που είμαι κολημένη τρεις εβδομάδες παρόλο που δεν την χάλασα καθόλου?
(μόνο μια φορά , με τη eurovision.. και πάλι οχι κατι φοβερό μη φανταστείς...)
πενου ακριβως την ιδια ωρα σκεφτηκαμε το ιδιο πραγμα,Quote:
Originally posted by pennou
δυστυχως τα παραταω...δεν αντεχω αλλο να προσπαθω...κουραστικα και δεν καταφερνω και τιποτα...
εγω ομως δεν κατεληξα στο οτι τα παραταω. οχι δε θα του περασει.
ειλικρινα αυτη τη φορα ειμαι αποφασισμενη,
εγω εχω την κυριοτητα στο σωμα μου, εγω θα το κανω οπως θελω.
ξεκολλα κ ελα ναρχισουμε σωστα κ δυναμικα.
αναρωτησου τι κανεις λαθος κ διορθωσε το.
κανε κατι τωρα που μπορεις.
αν θεωρεις οτι τωρα δεν μπορεις μετα τι θα κανεις?
παντα θα μπορουμε, ας το κανουμε τωρα κ αργοτερα βλεπουμε!
τωρα ειμαστε νεα παιδια, αλιμονο αν δεν μπορουμε! δες το κι ετσι!
α στοκαλο με βαρεθηκα,
θα κανω κατι για μενα τωρα, κατι ακομη!
το αξιζω!
ελπιζω να με συνοδεψεις!
ετυχε κ καναμε ταυτοχρονα την ιδια σκεψη...τυχαιο? δεν νομιζω!!!!!!!
καλα εψαχνα διαιτολογιο στα κιλα που ειμαι, εχω λιγα σαυτα τα κιλα...1-2
βρηκα ολα ταλλα εκτος απο αυτα.
μεταξυ των οποιων κ ενα που ελεγε...
9/5/09
99.5 κιλα...
απτα πολλα 9 επαθα πλακα, συνειδητοποιησα οτι αφου δεν τρελαθηκα τοτε δεν θα τρελαθω τωρα κ θα την βρω την ακρη κ παλι.
Πενου ξερω οτι δεν εισαι εδω, ελπιζω οταν με διαβασεις να παρεις δυναμη σε παρακαλω,
μη σταματησεις, ειναι ευκολο να σταματαμε!
κατσε εδω να παλεψουμε!
Pennou θελει υπομονη το θεμα.Μη τα παρατας!Δε θελει αγχος το θεμα ουτε πειραματισμους καθε μερα με διαφορετικο διαιτολογιο κλπ.Θελει ενα συγκεκριμενο διατροφολογιο.Επιμενω να πας σε ειδικο!Ειναι φανερο οτι δε μπορεις μονη σου.Εκει που εισαι ημουνα βεβαια, το εχω ζησει κι εγω αυτο γι'αυτο στο λεω....και ξερεις κατι; Εδω που ειμαι θα ρθεις, ελπιζω γρηγορα.Βαλε στοχο και πεισμα.Δεν αξιζει το φαγητο ολη αυτη την ταλαιπωρια.Ειναι μια απολαυση κι εμεις το κανουμε εθισμο.Ελπιζω να σε δω εδω αυριο pennou μου παντως, φιλια!:)
Βρε pennou καλα σου λεν τα κοριτσια,μην απελπιζεσαι.Εδω δεν απελπιζομαι εγω που κανω υποτιθεται 1 εβδομαδα διαιτα και την εχω κρατησει 3 μερες(τις υπολοιπες 4 εχω φαει ενα μινι μαρκετ!)Παμε γερα,ξανα απο την αρχη οσες φορες χρειαστει.Καποια στιγμη ο δαιμονακος μας θα κουραστει,που θα παει!
ετσι ακριβως, κατα βαθος αυτος ειναι ο αδυναμος!Quote:
Originally posted by ntinoula
Βρε pennou καλα σου λεν τα κοριτσια,μην απελπιζεσαι.Εδω δεν απελπιζομαι εγω που κανω υποτιθεται 1 εβδομαδα διαιτα και την εχω κρατησει 3 μερες(τις υπολοιπες 4 εχω φαει ενα μινι μαρκετ!)Παμε γερα,ξανα απο την αρχη οσες φορες χρειαστει.Καποια στιγμη ο δαιμονακος μας θα κουραστει,που θα παει!
χεχεχχ...αυτη τη φορα πρεπει να πεσει το καστρο παιδια δεν παει αλλο...