Quote:
Originally posted by dew
Μόλις το 1% των νοσογόνα παχύσαρκων καταφέρνει να χάσει αρκετά κιλά και να τα κρατήσει για 5 χρόνια.
Αυτό που θεωρείται πιό εφικτό και το καταφέρνει λίγο μεγαλύτερο ποσοστό, είναι να χάσεις το 20% του μέγιστου βάρους σου και να παραμείνεις εκεί.
Αυτό είναι <κλεμμένο> από άλλο φόρουμ.
Εγώ θέλω να πω ότι ποτέ δεν μου άρεσαν οι στατιστικές! Καμία στατιστική δεν μπορεί να μου πει πόσο συνειδητοποιημένη είναι η προσπάθειά μου και τι δύναμη κρύβω μέσα μου. Όπως (για σένα Δανάη) καμία στατιστική δεν μπορεί να μου πει ότι στα 5 και κάτι ψιλά, χρόνια μου με το σύντροφό μου, δεν είμαι full ερωτευμένη.
Από την άλλη όποιος θέλει να πάρει κατά γράμμα τις στατιστικές και να τις ακολουθήσει ως πιστός δούλος τους, είναι ελεύθερος να το κάνει.
Εγώ προτιμώ να κοιτάξω μέσα μου και να βρω τις απαντήσεις μου.. όπως π.χ. πόσο πραγματικά πολύ θέλω να χάσω τα κιλά μου, τους λόγους που θέλω να τα χάσω και τι έχω σκοπό να θυσιάσω για να τα καταφέρω και μετέπειτα για να παραμείνω αδύνατη! Μπορεί βέβαια και να μη τα καταφέρω, αλλά τουλάχιστον δεν θα βάλω τον εαυτό μου στο ίδιο τσουβάλι με κανέναν άλλον, αδικώντας την ίδια μου τη προσπάθεια ή ακόμα και τη προσπάθεια του άλλου :P
Συμφωνω σε ολα!!!