nina
σε ευχαριστώ πολύ. Η ισορροπία ήταν το δύσκολο κομμάτι και τα κιλά το εύκολο. Όλα στο μυαλό είναι τελικά
Printable View
nina
σε ευχαριστώ πολύ. Η ισορροπία ήταν το δύσκολο κομμάτι και τα κιλά το εύκολο. Όλα στο μυαλό είναι τελικά
katerinapt
να κάνεις ότι σου αρέσει από γυμναστική. Γενικά να έχεις στο μυαλό σου ότι η κίνηση είναι ωραία και η στασιμότητα μας φθείρει πρώτα από όλα εσωτερικά. Δεν είναι ανάγκη να είναι κανονικό σπορ ή τάξη αερομπικ κλπ. Αρκεί και μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο, γήπεδο, παραλία, ή κάτι ανάλογο
Χτες διάβαζα πως μετά από ένα πείραμα με ανθρώπους που τρέχουν και άλλους που περπατάνε γρήγορα, τα αποτελέσματα ήταν σαφώς υπέρ των δεύτερων όσο αφορά το χάσιμο λίπους.
Ενώ θερμιδικά το ισοζύγιο ήταν ίδιο, καταναλώνανε και καίγανε τις ίδιες θερμίδες δλδ, αυτοί που περπατούσανε χάσανε πολύ παραπάνω λίπος από αυτούς που τρέχανε. Μερικοί από αυτούς που τρέχανε, όλως περιέργως κερδίσανε βάρος!
Γι αυτό κορίτσια περπατήστε όσο μπορείτε. Εϊναι εύκολο, δωρεάν και έχει φοβερά αποτελέσματα!
;)
Εγω παντως περπαταω συνεχεια...
Γι αυτό έγινες κορμάρα :)
Καλα κορμαρα εχω να φαω πολλα ψωμια για να γινω... Η μαλλον εχω πολλα ψωμια ναμην φαω...
χαχαχαχα Δαναη μου χθες σκεφτομουν ακριβως αυτο, ναλλαξεις τους μηνες :P
exw pei toy giannoy οτι στην εγγυμοσυνη θα περπατω διαρκως, κι αμα ανησυχει λογω καιρου ή εγγυμοσυνης ας με ακολουθει!Quote:
Originally posted by Danai20
Χτες διάβαζα πως μετά από ένα πείραμα με ανθρώπους που τρέχουν και άλλους που περπατάνε γρήγορα, τα αποτελέσματα ήταν σαφώς υπέρ των δεύτερων όσο αφορά το χάσιμο λίπους.
Ενώ θερμιδικά το ισοζύγιο ήταν ίδιο, καταναλώνανε και καίγανε τις ίδιες θερμίδες δλδ, αυτοί που περπατούσανε χάσανε πολύ παραπάνω λίπος από αυτούς που τρέχανε. Μερικοί από αυτούς που τρέχανε, όλως περιέργως κερδίσανε βάρος!
Γι αυτό κορίτσια περπατήστε όσο μπορείτε. Εϊναι εύκολο, δωρεάν και έχει φοβερά αποτελέσματα!
;)
Και με αλλαγμένους τους μήνες μου φαίνεται πολύ χαζός ο τίτλος :)
Σαν κάτι βιβλία διαίτης και αυτοβελτίωσης ¨"πως να γίνετε πλούσιοι σε ένα χρόνο!". ΑΛλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω, χαχα
Στην εγκυμοσύνη ρώτα το γιατρό να σου πει πόσο σε αφήνει να περπατάς και βουρ! Εϊναι ότι καλύτερο.
ετου φουστη δε θα με αφηνουν ουτε αυτο? μονο αυτο μου μενει κ θα παρω τους δρομους
Την προπονήτρια μου την αφήνανε να περπατάει όσες ώρες θέλει. Αλλά δεν ξέρω αν είχε να κάνει με τη δουλειά της. Δε νομίζω να σε περιορίσει κανείς δλδ αλλά καλού κακού πρέπει να ρωτάμε για όλα το γιατρό
danai δηλαδή για ένα άτομο με 5-6 παραπανίσια κιλά πόση ώρα πιστεύεις τη μέρα είναι καλό να περπατά?και σε τη ταχύτητα?
Δανάη, είπα το δόλιο να βαδίσω και φέτος και την πάτησα:
Πήγα με άτομο που τα 5χλμ δεν τα θεωρεί τίποτα και με πίεζε συνέχεια και κάθε φορά. Γύριζα σπίτι και ήμουν ράκος. Το έκανα λίγες φορές, αλλά μετά παραιτήθηκα.
Προσπάθησα να εξηγήσω γιατί δεν είμαι η σούπερ γούμαν. Ρώτησα το εξής απλό: Εσύ απεχθάνεσαι την πίτσα, πες ότι σε παρακαλούσα ένα βράδυ να φας μία ολόκληρη για χάρη μου. Και την άλλη μέρα το ίδιο και την άλλη και την επόμενη. Θα συνέχιζες να μου κάνεις τη χάρη? Ή μήπως θα με απέφευγες? :-)
Το σιχάθηκα το βάδισμα, το σιχάθηκα!!!!! Ούτε να το ακούσω δεν θέλω πια!
ʼκουσα όμως Δανάη μου για το γουίι ή κάπως έτσι. Το συνδέεις με την τηλεόραση και έχεις τον προσωπικό σου γυμναστή. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτό?
ʼρχισα να το καλοβλέπω, γιατί έχει ένα καταπληκτικό προσόν. Μόλις ο γυμναστής σου γίνει φόρτωμα, μόλις γίνει πιεστικός, "κλικ" και τον εξαφάνισες από μπροστά σου! Ούτε ντροπές, ούτε τίποτα!
Βρε Αva το wii ειναι κονσολα σαν το Playstation και το Χ-Βox! Το Wii Fit στο οποιο λογικα αναφερεσαι ειναι ενα παιχνιδι με ενα Step στο οποιο ανεβαινεις και κανεις ασκησεις... Αλλα ειναι παιχνιδι και οχι γυμναστικη....