any news?
Printable View
any news?
τωρα το ειδα σορρυ!πηγε μια φίλη μου κ εχει κανει ηδη 3 φορες κ ειναι πολυ ευχαριστημενη,αλλα να τονισω οτι δεν εχει πολλα περιττα κιλά εχει μονο 3-4 (εγω δε τα βλεπω αυτη λεει ετσι) απλα γενικα κανει τα παντα,ειναι μεγαλυτερη απο μενα και εχει λεφτα για πεταμα.βεβαια κανει παραλληλα και κατι για συσφιξη γιατι εχει προβλημα στα γονατα και στα μπουτια.αν δω καποια αλλαγη συγκλονιστικη θα ενημερωσω.παντως ειναι 1.68 και 62 κιλά κ απ οτι καταλαβα δε χανεις καθολου κιλα μ αυτο απλα σφίγγεις και μαζευεις.στην 5 φορα θα τη μετρησουν και θα σας πω!
Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
Θα ήθελα να σας μεταφέρω τη δική μου εμπειρία από κλασική λιποαναρρόφηση. Καταρχήν η διαδικασία είναι ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ και δεύτερον δεν υπάρχει νυστέρι με την κλασική έννοια, εκτός από την τρύπα ή τις τρύπες που θα ανοίξει ο γιατρός για να περάσει τη σύριγγα αναρρόφησης. Βέβαια, δεν έκανα σε μεγάλη επιφάνεια αλλά στο πρόσωπο, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι και ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική, από το πρώτο λεπτό. Και για όσες φοβούνται τη νάρκωση, όπως εγώ, μπορείτε να συζητήσετε με το γιατρό το ενδεχόμενη της τοπικής αναισθησίας. Δεν είναι πάντως τρομακτική εμπειρία, όπως φαίνετε να νομίζετε, και από τη στιγμή που την έκανα τα έβαλα με τον εαυτό μου που δεν το είχα κάνει νωρίτερα. Τώρα προγραμματίζω να κάνω στην κοιλιά από Σεπτέμβριο και το μόνο που με κρατά είναι το κόστος.
θα ήθελα να σας πω και τη δική μου εμπειρία μιας και έκανα τον Μάρτιο λιποαναρρόφηση με αυτή τη μέθοδο. Έδωσα 8000 ευρώ και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό! Η περιφέρεια δεν μειώθηκε καθόλου, ούτε τα μπράτσα μου. Το μόνο που είχε διαφορά ήταν η κοιλιά που σχεδόν εξαφανίστηκε αλλά τώρα που έχω πάρει 3 κιλά σαν να εμφανίζεται πάλι... Οπότε, μετά την ταλαιπωρία που τράβηξα και τις ενοχλήσεις από τον κορσέ, μια χαρά μου ακούγεται η μέθοδος του Σκούρα και κρίμα που δεν την είχα πάρει χαμπάρι τότε και χαράμισα τόσα χρήματα ! ! ! Τι είναι 1000 ευρώ μπροστά στα 8000 που έδωσα και έμεινα στο κρεβάτι για 4 μέρες, έτρεχαν υγρά από παντού, δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από το τράβηγμα... δεν το συνιστώ σε καμιά από πολλές απόψεις...
ειχες κανει σε ολα τα σημεια που εγραψες?δλδ περιφερεια μπρατσα κ κοιλια?κ τι σου πε που δεν μειωθηκε το λιπος?
Η γυμναστική και η σωστή διατροφή γιατί δεν συζητιούνται ως εναλλακτικές? Υπάρχει κάποιος που να κράτησε τα αποτελέσματα μίας λιποαναρρόφησης χωρίς αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες ?
Quote:
Originally posted by granita
επειδη οταν ημουν αδυνατη εκανα πολύ γυμναστικη δυστυχως οι πλαγιοι κοιλιακοι δεν βοηθανε σε τπτ σ αυτο το σημειο.καμια ασκηση δεν τα εξαφανιζει το χω ψαξει αρκετα.βεβαια σε ολους τους αντρες αρεσει δε ξερω γιατι,ακομα το ψαχνω!
γιατι μας αρεσουν τα μπατσακια και βοηθανε σε πολλα πραγματα που δεν ειναι πρεπων να κατονομασω εδω :) και δεν μας αρεσουν οι κοκαλιαρες , οι κοπελες με λιγα ψωμακια πιστεψε με εχουν αρκετα ποιο πολες πιθανοτητες απο της κοκαλιαρες , μας αρεσουν τα παχακια :)
μα δεν εχω ψωμάκια εχω αυτα τα πλαινα στην κοιλιτσα,που καπως τα λενε αλλα δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη!
θα υποθέσω απλα οτι δεν εχεις διαβάσει τι εχω γράψει σε άλλα ποστ.κ φυσικά θεωρώ οτι η λιποαναρρόφηση δεν ειναι για αδυνάτισμα ειναι για συμμαζεμα κυρίως τοπικού πάχους.κ ελα εσυ σε παρακαλώ κ βρες μου τον τρόπο να μου φύγουν τα πλαινά που έχω γιατι πιστεψε με παντα ημουν 53 κιλά το πολύ και πάλι τα εβλεπα και με ενοχλούσαν.οπως επισης ξέρω κοπελες πολύ πολύ αδύνατες αλλα με ψωμάκια.αυτες τι πρεπει να κανουν?Quote:
Originally posted by Ανδρέας Ζ.
Η γυμναστική και η σωστή διατροφή γιατί δεν συζητιούνται ως εναλλακτικές? Υπάρχει κάποιος που να κράτησε τα αποτελέσματα μίας λιποαναρρόφησης χωρίς αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες ?
Αναφέρεσαι σε αυτό που αγγλιστί περιγράφεται ως skinny fat , το πρόβλημα δεν είναι το λίπος αλλά η ελάχιστη μυική μάζα, δες μία σπρίντερ ή μία ακοντίστρια (αναερόβιες αθλήτριες), μηδέν ψωμάκια. Αλλά η ειδοποιός διαφορά με την πλειοψηφία των γυναικών που "γυμνάζονται" είναι ότι κάνουν γυμναστική σε πραγματικά υψηλή ένταση και όχι μόνο περπάτημα, γιατί οτιδήποτε άλλο "θα τις κάνει σαν άντρες".Quote:
ξέρω κοπελες πολύ πολύ αδύνατες αλλα με ψωμάκια.αυτες τι πρεπει να κανουν?
Και κάτι άλλο , όταν δεν υπάρχει μυικός ιστός (που μπορεί να καταβολιστεί για ενέργεια σε έκτακτη ανάγκη) αλλά δεν υπάρχει και λίπος όπως μετά από μια λιποαναρρόφηση σε μία skinny fat κοπέλα δεν υπάρχουν αποθήκες ενέργειας για έκτακτη ανάγκη. Και δεν φέρνω την καταστροφή αλλά π.χ παθαίνει μία δηλητηρίαση και δεν μπορεί να φάει για 5 μέρες , άτομο χωρίς λιποαποθήκες και χωρίς μυς θα κινδυνεύσει πάρα πολύ αφού ο οργανισμός θα καταβολίσει ιστό από τα ζωτικά όργανα για να ανταπεξέλθει σε μία απρόοπτη στέρηση τροφής, που δεν είναι απίθανη , είναι μέσα στο πρόγραμμα , είτε με ένα κρυολόγημα , είτε ένα συναισθηματικό στρες , είτε μία δηλητηρίαση μπορούν να προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένουμε.
Είπε πως μάζεψε ότι μπορούσε για να μην "κρεμάσει" το δέρμα μου. Πιστεύω πως ήμουν άτυχη και έπεσα σε ατζαμή. Δεν νοείται να μην έχω διαφορά!!! Τελικά γύρισα στο γυμναστήριο και τις δίαιτες και προσπαθώ να πάω 55 κιλά από μόνη μου... Μην φανταστείς ότι ήμουν παχύσαρκη, είμαι 1,57 σε ύψος και 63 κιλά. Βγήκα από εκεί 60 κιλά και πλέον είμαι πάλι 63 και προσπαθώ να πάω 55 μέχρι το γάμο μου τον Ιανουάριο. Θέληση να έχεις και όχι λεφτά για πέταμα κι όλα πάνε καλά!!!Quote:
ειχες κανει σε ολα τα σημεια που εγραψες?δλδ περιφερεια μπρατσα κ κοιλια?κ τι σου πε που δεν μειωθηκε το λιπος?
καλη επιτυχία και καλα στέφανα!πιστευω οτι ο γαμος ειναι ενα καλο κινητρο για να χάσεις τα κιλάκια που θέλεις!σου ευχομαι οτι καλυτερο σε ολους τους τομεις!
κοριτσια και αγορια καλησπερα. ειμαι μελος στο φορουμ αλλα αραια και που. επειδη ομως ξεκινησα στον σκουρα και εχω κανει ηδη 4 συνεδριες οφειλω να σας πω οτι εχω δει αποτελεσματα. εχετε υποψιν σας οτι ειμαι 79 κιλα και προσπαθω να κατεβω στα 60.με σωστη διατροφη και καποιες θεραπειες(γυρω στις 10, τουλαχιστον ειναι για μενα) εχεις αποτελεσμα και σημαντικη βοηθεια. η μεθοδος δεν ποναει και δεν αφηνει ουλες. τωρα αν κατεβω κι αλλο στην ζυγαρια θα μπορω να σας πω με βεβαιοτητα για τα τελειωτικα αποτελεσματα. θελω μονο να προσθεσω οτι στο συγκεκριμενο ιατρειο, ινστιτουτο αν δεν θες να αγορασεις κατι αλλο, δεν υπαρχει πιεση και συνεχη ενοχληση για τις υπολοιπες θεραπειες που πουλανε. πας, κανεις τις θεραπειες σου και φευγεις. τελος. δεν ειναι οπως sihlouette κ.λ.π αυτα τουλαχιστον διαπιστωσα εγω.
για την ιστορια να σας πω οτι ξεκινησα 97 κιλα και με διατροφη για 5 μηνες κατεβηκα στα 79. τωρα εχω ξαναξεκινησει σε συνδιασμο με τις βελονες.
επειδη δεν μπαινω πολυ συχνα στο φορουμ, οτι αποριες επιπλεον εχετε θα προσπαθησω να παρακολουθησω το θεμα και να σας απαντησω.
ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και ολες, γιατι αισθανομαι απολυτα αυτο το βαρος να με τρωει...
φιλικα
I LIPOANNAROFISI XORIS NISTERI ME TI DIOXETEYSH ENERGIAS STA LIPOKYTARA EINAI I MEGALYTERGH APATH.EXASA POLLA LEFTA ME APOTELESMATA NA XASW ''2 PONTOUS''.MAKRIA KORITSIA KAI AGORIA
Ρε συ μπας κ εισαι η κορη του σκουρα;Quote:
Originally posted by EVI7
κοριτσια και αγορια καλησπερα. ειμαι μελος στο φορουμ αλλα αραια και που. επειδη ομως ξεκινησα στον σκουρα και εχω κανει ηδη 4 συνεδριες οφειλω να σας πω οτι εχω δει αποτελεσματα. εχετε υποψιν σας οτι ειμαι 79 κιλα και προσπαθω να κατεβω στα 60.με σωστη διατροφη και καποιες θεραπειες(γυρω στις 10, τουλαχιστον ειναι για μενα) εχεις αποτελεσμα και σημαντικη βοηθεια. η μεθοδος δεν ποναει και δεν αφηνει ουλες. τωρα αν κατεβω κι αλλο στην ζυγαρια θα μπορω να σας πω με βεβαιοτητα για τα τελειωτικα αποτελεσματα. θελω μονο να προσθεσω οτι στο συγκεκριμενο ιατρειο, ινστιτουτο αν δεν θες να αγορασεις κατι αλλο, δεν υπαρχει πιεση και συνεχη ενοχληση για τις υπολοιπες θεραπειες που πουλανε. πας, κανεις τις θεραπειες σου και φευγεις. τελος. δεν ειναι οπως sihlouette κ.λ.π αυτα τουλαχιστον διαπιστωσα εγω.
για την ιστορια να σας πω οτι ξεκινησα 97 κιλα και με διατροφη για 5 μηνες κατεβηκα στα 79. τωρα εχω ξαναξεκινησει σε συνδιασμο με τις βελονες.
επειδη δεν μπαινω πολυ συχνα στο φορουμ, οτι αποριες επιπλεον εχετε θα προσπαθησω να παρακολουθησω το θεμα και να σας απαντησω.
ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και ολες, γιατι αισθανομαι απολυτα αυτο το βαρος να με τρωει...
φιλικα
lessing κοιτα εμενα πηγε μια φιλη μου κ εκανε 5 συνεδριες κ ειχε δει αποτελεσμα αλλα οχι σε κιλα.καμια σχεση,απλα μαζευτηκε λιγο σε τοπικο παχος.βεβαια της ειχανε πει οτι πρεπει να κανει 10-12 συνολο απλα της επεσε ακριβο.