-
xazomanoula, μην εκπλησσεσαι! Δεν ειναι η μονη πεθερα που το κανει αυτο!!! Χαχαχα
Εγω δε λεω σε κανεναν αν κανω διαιτα η αν προσεχω...ασε...εχω δωσει αγωνα γιαυτο το θεμα.
Εμενα η πεθερα μου ελεγε"τι ειν αυτο??? τπτ δεν εφαγες!!!" ενω τη ελεγα πως εχω σκασει, δε μπορω αλλοαυτη επεμενε να φαω κι αλλο.
Ασε δε με τα γλυκα..., οποτε τυχαινε να περασει ο αντρας μου απο εκει, ολο και με κατι τον προμηθευε...συνηθως γλυκα.."Αααα ετσι εισαι??" ειπα, και τα παιρνω και τα σουταρω στον καλαθο των αχρηστων!! χαχαχχα Πολυ γουσταρω οταν το κανω αυτο!!!
Πολυ καλα κανεις και τα σουταρεις! Δεν τα εχεις αναγκη! Αν χρειαστεις γλυκο, θα βρεις κι εσυ κι εγω! ΑΛΛΑ! Μονο οταν το θελω εγω, οχι να μου γεμιζει το ψυγειο ενας τριτος με αυτα που θελει εκεινος!! Οοοοοοοοχι!!!!!
-
Αχ αυτές η μαμαδοπεθερές,
δάγκωμα θέλουν και μένα η δικιά μου έτσι κάνει κάποτε τα χλαπάκιαζα όλα
τώρα κρατιέμαι λίγο περισσότερο αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.
Το καλλίτερο είναι να της τα δίνεις πίσω αμέσως μόλις τα φέρνει.
Σιγά σιγά θα βαρεθεί και θα ελαττώνει τις πολλές λιχουδιές αν δει ότι θα πάνε χαμένοι οι κόποι τις.
Να της λες ότι αν τα αφήσει θα τα φάνε τα σκουπίδια και όχι εσείς
και ότι θα ήταν κρίμα μιας και φαίνονται τόσο ωραία....
-
Αυτό ακριβώς!Η δικιά μου προσέχει πολύ το σώμα της και μάλλον επιθυμεί το αντίθετο για μένα(για ευνόητους λόγους...)
-
Eμενα ψιλοπαρεξηγιοταν οταν της ελεγα με ωραιο τροπο φυσικα, πως ειναι κριμα να τα πεταξω, το θεωρω αμαρτια.Και επαιρνε ενα δυσαρεστημενο υφος και εκανε πισω ...καταλαβαινετε τι λεω.
Καποιες φορες, ιδιαιτερα χωρις την παρουσια μου, εδινε στον αντρα μου διαφορα, ενω ηξερε πως δεν τα θελω.Εεεε...απο κει κι επειτα τα πεταγα κι εγω!
Τωρα, ρωταει τον αντρα μου"να σου δωσω γαλατοπιτα? την θελει η Κρυς?" κι ετσι, θεωρω πως εβαλε μυαλο.Τον γιο της ομως οποτε παει εκει, τον μασαμπουκωνει!!(και οχι τπτ υγιεινο, ολα τιγκα στα λαδια...)χαχαχαχα τι να πει κανεις....αβυσσος.....
Οταν μας δινει φαγητα καμια φορα, τα παιρνω και τα βαζω στο σουρωτηρι να φυγουν τα λαδια.Οταν φτιαχνει σπανακοπιτα, αλλαζω 2-3 φορες το χαρτι κουζινας που βαζω για να απορροφησει τα λαδια! αν δε στεγνωσει η πιτα, δεν τη βαζω στο στομα μου! αχαχχα
Αυτα και αλλα πολλα ευτραπελα απο μενα!
-
Τις προάλλες μαγείρεψε ψαρονέφρι που και υγιεινό είναι και τρελαίνομαι και εμένα μου έστειλε μπριζολα τόγκα στο λιπος.Ε,την έφαγε ο σκύλος της γειτόνισσας!
-
Ααααααα xazomanoula!!!Και κατι αλλο, στο τραπεζι που τρωμε μαζι την Κυριακη, μου γεμιζει το πιατο το δικο μου, του αντρα μου, στη γιαγια λιγο, στον αντρα της επειδη εχει λιγο ζαχαρο μετριο, και το πιατο του ευατου της ειναι σχεδον αδειο!!!!!!! Ψαχνεις να βρεις αν εχει μεσα φαι!!!!
Μιλαμε για περιπτωση......χαχαχχαχα!! Ασε που καμια φορα μου λεει"αδυνατισες Κρυς!!" και της απανταω"μπα....τι να χασω...μακαρι να εχανα..." καιμετα λεει" εγω ζυγιστηκα χτες και με εδειχνε τοσο πχ." χαχαχαχχαχα Δεν παιζεται μιλαμε!!!! Αλλα εχω κατανοηση για ολα αυτα, γτ ξερω πως δεν τα κανει απο κακια, ειναι πολυ καλος ανθρωπος, αλλα...τα κομπλεξ του παρελθοντος βλεπεις...
-
Η δικιά μου μου βάζει πάντα μικρότερη μερίδα.Στον γιο της βάζει διπλή.Ακόμα και στις εγκυμοσύνες μου που έπρεπε να τρώω,δεν με πρόσεχε!
ʼβυσσος η ψυχή της Ελληνίδας πεθεράς!
-
Γτ??? ο σκυλος δεν εχει δικαιωματα???? αχχαχαχαχ καλα εκανες!! Πολυ καλα!! τα σκουπιδια στους σκουπιδοτενεκεδες!!
Ετσι ημουν στην αρχη του γαμου, για να μη την δυσαρεστησω, τα ετρωγα...ημουν κι εγω λιγουριαρα...αλλα, οταν καταλαβα οτι ειχα παρει κιλα, απο τα γλυκα και την καλοπεραση, τοτε αρχισα να της το κοβω σιγα σιγα . Να φανταστεις, καποια μερα-αυτο το θεμα του φαγητου με την πεθερα το ειχα συζητησει με τον αντρα μου και με υποστηριξε- μου ελεγε στο τραπεζι" φαε, φαε!!!! τπτ δεν εφαγες! παρε και πιτα, παρε και σαλατα, παρε και κροκετες..." και πεταγεται ο αντρας μου και με λιγο υψωμενη φωνη της λεει" αστη ρε μαμα!!! ο,τι θελει θα φαει...!!"
Ντροπιαστηκε....απο τοτε, τα εκοψε αυτα τα πιεστικα, οχι εντελως, καμια φορα τα κανει αυτα, αλλα επειδη εχει καταλαβει πλεον πως θα φαω οσο και ο,τι θελω εγω, απλα δεν ασχολειται πια τοσο εντονα.
Ακου ενα παραδειγμα, οταν παω στην κουζινα και σερβιρει, μου λεει " να σου βαλω τιοσο, να σου βαλω αυτο το κομματι που ειναι ετσι, "κτλ κτλ κτλ... και της λεω"μην βαλεις και παει χαμενο, δε θα το φαω" και φευγω επι τοπου απο την κουζινα. Εκεινη σωριαζει το πιατο, αντιθετα απο αυτο πιυ της ειπα, και τρωω οσο θελω και το αλλο το αφηνω στην ακρη και δεν το αγγιζω. Αφου θελει να κανει το καπριτσιο της , ας το κανει ρε παιδι μου! Το θεμα ειναι εγω να μην α γγιξω το εξτρα κομματι, εκει..παραμονευει να δει αν θα το φαω!! αχχαχαχαχ
Θελει αγωνα να μαθουν καποιοι ανθρωποι, ανεξαρτητα αν ειναι πεθερα η μανα η οποιοσδηποτε αλλος, αυτα που απαιτεις....
-
τωρα που ειπες για γιο και για διπλη μεριδα, θυμηθηκα και το αλλο!!! Ο αντρας μου ειναι ψηλος, αδυνατος, αλλα εχει λιγο κοιλιτσα επειδη τρωει σαβουρες, παρολο που φωναζω η καημενη νυχθημερον..(σουβλακια, παγωτα, γαριδακια κι αλλα τετοια χαζα..)..τεσπα...
Λοιπον, μια Κυριακη συζητουσαμε περι σωστης διατροφης κτλ, και της λεω" μα βρε μαμα, τρωει σαβουρες απεξω.., και τρωει και πολυ, πως να τη ριξει την κοιλιτσα???" και απανταει"ολα με μετρο παιδια, και το γλυκο, κι ολα...με μετρο" και δεν προλαβαινει να τελειωσει την κουβεντα της και γεμιζει 2ο πιατο για τον υιο της!!!! Δεν ειναι να χτυπιεσαι??? χαχαχαχχαχαχα
-