Quote:
Originally posted by Danai20
Ovelix
Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά ως γυμνάστρια έχω μια επαφή με το όλο θέμα και διάβασα τι έλεγες και σε ένα άλλον τόπικ.
Λοιπόν σου είπα τη γνώμη μου, αλλά είναι φανερό ότι δεν την ακους και αυτό γιατί βιάζεσαι να χάσεις τα κιλά. Μέγα λάθος. Όσο γρήγορα τα χάσεις, τόσο γρήγορα θα τα πάρεις.
Σου είπα λοιπόν ότι κατά τη γνώμη μου φταίει ότι δεν τρως αρκετά όλη τη μέρα. Δεν γίνεται ένας άντρας νέος και 1,86 να τη βγάζει με ένα χυμό το πρωί και τσιπούρα με μαρούλι το μεσημέρι. Εννοείται ότι το βράδυ θα πέσει στα σουβλάκια και τις πίτσες. Όχι επειδή έχει ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά επειδή έχει ξελιγωθεί της πείνας.
Τα ινστιτούτα αδυνατίσματος επίσης, είναι επιχειρήσεις και λειτουργούνε με ένα τρόπο. Εννοειται ότι σε ξενηστικώσανε, για να δεις γρήγορο αποτέλεσμα και μετά έτρεχες να καλύψεις αρνητικό έλλειμα χιλιάδων θερμίδων....στο πλησιέστερο τυροπιτάδικο.
Κατά τη γνώμη μου πηγαινε σε ένα σοβαρό διαιτολόγο και χάσε τα κιλά αργά. Με μια διατροφή ισορροπημένη και ελαφρά υποθερμιδική, όχι 2000 κάτω από τις θερμίδες που χρειάζεσαι! Ή μαθε μόνος σου να υπολογίζεις θερμίδες και στοιχεία που χρειάζεσαι και ακολούθησε το.
Επίσης όσο αφορά το δικό μου τομέα, κάνε πολύ περπάτημα και κάποια βάρη.
Εχεις 2 μεγάλα υπέρ, είσαι άντρας και 1,86. Τα κιλά θα φεύγουν γρήγορα έστω και με μια ελαφρά υποθερμιδική διατροφή. Δεν είσαι κανένα κοριτσάκι 1,60 για να κάνεις δίαιτες με μαρούλια και βραστά.
Αυτά και εύχομαι ότι καλύτερο
Εχεις δικιο στο οτι θελω να τα χασω γρηγορα και εκει ειναι που χαλαει ολη η δουλεια. Αλλα πιστεψε με, 3 χρονια που κανω διατροφη με διαιτολογο με 2500 kcal την ημερα και χορτατος να ημουν, οταν μου καθοταν στο μυαλο να φαω το βραδυ τον αμπακο, το εκανα, δεν θα με σταματαγε το γεγονος οτι ημουν χορτατος κατα την διαρκεια της μερας... Πολλες φορες ενω ειμαι σκασμενος απο φαι θα φαω οτι μου κολλησει στο μυαλο ετσι απλα, επειδη μου ηρθε!!!