"σχεδον ολοι οι πελατες μου που θελουν να χασουν βαρος δυσκολευονται να διακρινουν μεταξυ πραγματικης πεινας (εμφανιζεται οταν δεν εχουμε φαει για αρκετες ωρες και το στομαχι μας ειναι αδειο), επιυμιας (οταν δεν πειναμε πραγματικα αλλα θελουμε να φαμε επειδη περιτρυγιριζομαστε απο διαφορες λιχουδιες )
και βουλιμιας (μια φυσιολογικη και συναισθηματικη αναγκη κατναλωσης τροφης)."
οταν λεει θελουμε να ξαναγεμισουμε το πιατο μας σε ενα εστιατοριο ειναι επιθυμια που εκλαβαμε ως πεινα, κ οχι κανονικη πεινα.
μετα ακολουθει αναλυση για να καταλαβεις αν πεινας πραγματικα ή αν απλως χρειαζεσαι 20' να παει το μηνυμα στονε εγγεφαλο οτι χορτασες.
μαλιστα λεει οτι οταν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε οτι δεν πειναμε πραγματικα τοτε μπορουμε κ να πουμε
"οκ εφαγα το γευμα που προβλεποταν απο το προγραμμα μου κ εξακολουθω να πειναω αλλα δεν υπαρχει προβλημα,
θα περιμενω να δω πως θα αισθανομαι μετα απο 20'
σου εχει πινακα πεινας οπου καταγραφεις πως νιωθεις για μια φορα
πριν το πρωινο
κατα τη διαρκεια του
αμεσως μετα
20 λεπτα μετα
κτλ κτλ
λεει οτι ετσι μετα βρισκεσαι σε θεση να γνωριζεις αν οντως πεινας,
οποτε αν εχεις γεματο στομαχι αλλα θες να φας απλα λες στον εαυτο σου οτι αυτο ειναι επιθυμια ή βουλιμια κ οχι πεινα, κ δεν τρως!
κ φορτυ μου αυτο πετυχε!!!
το εκανα μαλιστα με τοαγαπημενο μου γλυκο μετα απο τελειο γευμα,
με απαγορευμενα φαγητα σε μεξικανικο
(που ειναι απαγορευμενα γιατι εγω δεν μπορω να φαω μονο λιγα κρεμμυδια τηγανιτα αλλαολο το μαγαζι,
οποτε εφαγα το γευμα μου κ δεν τα αγγιξα)
κ με πολλα πολλα αλλα ακομα κ στο σπιτι!
μονο χθες βραδυ σηκωθηκα κ εφαγα 1 κουλουρι θεσ/κης με τυρι κ σαλαμι
αλλα δεν ηταν βουλιμικο,
πεινουσα,
βεβαια μεχρι να φαω λιγο κουλουρι θεωρητικα ειχα χορτασει αλλα αδυνατουσα να σταματησω.
παρολαυτα με μειωμενες αντιστασεις κ με διαθεσιμα τοσα καλουδια εφαγα μονο αυτο κ ειμαι περηφανη!
παλια θα με σιχζτιριζα κ θα ειχα χαλια διαθεση την επομενη,
τωρα ξερω οτι μπορω χαρη σαυτο το βιβλιο,
οτι ολα αυτα ειναι νορμαλ
κ οτι σημερα θαναι μια καλυτερη μερα!
ειναι εξαιρετικο βιβλιο, παρτο, ειμαι σιγουρη θα σου αρεσουν οι πινακες, ανυπομονω να τους συμπληρωσω κ γω!
μαθαινεις για σενα,
τι πιο καλο!
τι εχουμε κ να χασουμε με το να παρατηρουμε εμας?
σιγουραθα μας μαθουμε καλυτερα!