Τιποτα λοβ :love:
Printable View
Τιποτα λοβ :love:
Φαντάζομαι περιμένει από μέρα σε μέρα τον προσδιορισμό ημέρας χειρουργείου.
Περιμένουμε κι εμείς μαζί...Τα τελευταία του νέα,που μοιράστηκε μαζί μας είναι τα εξής:
Quote:
Originally posted by PM79 on 23/11/10 στις 12:35
Καλησπέρες σε όλες και όλους.
Τελείωσα με τον προεγχειρητικό έλεγχο και από βδομάδα θα μπω στο χειρουργείο, γιατί ψάχνει ο γιατρός κρεβάτι δίπλα στην εντατική. (λες να λογαριάζει να με καθαρίσει? :lol: )
Εδώ και 3 μέρες, μετά από προτροπή μιας καλής πλέον φίλης (να'σαι καλά Μαιρούλα :) ), μόνο υγρά.
Μιλώντας και με άλλους, όσοι για 7-10 μέρες πριν το χειρουργείο, πίναν μόνο υγρά χωρίς καθόλου στερεά τροφή, το συκώτι ξεπρήζεται και το στομάχι μαζεύει.
Το αποτέλεσμα, είναι ένα πιο εύκολο χειρουργείο και μια πολύ καλή μετεγχειρητική πορεία χωρίς πόνους και ελαχιστοποιημένη πιθανότητα διαφυγής.
Ρώτησα το χειρουργό μου και μου είπε ότι 1 στους 100 το κάνουν και όντως, κανείς απ'αυτούς τουλάχιστον στατιστικά, δεν έκανε διαφυγή και ότι όντως το χειρουργείο ήταν πολύ πιο εύκολο και μετεγχειρητικά ελάχιστο ή καθόλου πόνο.
Προσωπικά, όχι μόνο δεν αγχώνομαι για το χειρουργείο, αλλά το περιμένω πως και πως. :)
Είπα στο γιατρό απλά να το κάνει σύντομα, γιατί αν μείνω 1 μήνα με υγρά, δε θα χρειάζομαι χειρουργείο. :lol:
Γεια σας παιδούλες και παίδες. :)
Ναι είμαι ο πρώην parlats. Είμαι ο ίδιος με άλλο nickname.
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που με σκέφτεστε. Έχω συγκινηθεί πολύ και σας είμαι ευγνώμων. :)
Έκλεισα 1 βδομάδα με υγρά, είμαι 9 κιλά ελαφρύτερος και ενώ ο γιατρός μου είπε ότι θα με χειρουργούσε την ερχόμενη Πέμπτη, δυστυχώς ο νόμος του Murphy ξανακτύπησε.
Είχα περάσει την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του ΙΚΑ για να μου δώσουν ποσοστό αναπηρίας και το αναπηρικό επίδομα.
Πέρασα με 67%, αλλά η διευθύντρια του ΙΚΑ, έκανε ένσταση στην απόφαση και αποφάσισε να ξαναπεράσω την Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του ΙΚΑ, την Δευτέρα 6/12.
Με αυτά τα δεδομένα, ακυρώθηκε το χειρουργείο μου για άλλη μία φορά.
Θα μιλήσω αύριο το απόγευμα με το χειρουργό μήπως μπορεί να με χειρουργήσει την Τρίτη 7/12.
Μακάρι να μπορεί, αλλιώς θα πρέπει να γίνει μετά τα Χριστούγεννα.
Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον. :) Να είστε πάντα καλύτερα. :)
να σου πω, αν ξαναγραψεις οτι κατι εγινε και ακυρωθηκε κατι, θα κατεβω και θα σε χειρουργησω εγω....
τσακ μπαμ
εγω θα χειρουργησω τη διευθυντρια του ΙΚΑ!!!
λοβοτομη!!!:mad:
Χαχα, κορίτσια χαλάρα. :smilegrin:
Δυστυχώς, στο όνομα της οικονομικής κρίσης, προσπαθούν να κόψουν λεφτά από παντού.
Την πήρα τηλέφωνο την κυρά διευθύντρια και τη ρώτησα αν πιστεύει ότι με την αναμονή για την κάθε Επιτροπή, θα μου περάσει κιόλας και δε θα έχω κανένα πρόβλημα.
Μου είπε ότι, έτσι ζήτησε ο ένας εκ των 3 γιατρών της επιτροπής.
Με λίγα λόγια, οι 3 γιατροί συμφώνησαν ότι έχω 67% αναπηρία, αλλά απ'την άλλη δε συμφωνούν.
Τυχαίο? Πιθανόν! Ότι θα απορριφθώ στη Δευτεροβάθμια? Πολύ πιθανόν! Ότι δε θα μου περάσει? Σίγουρο!
Στο τέλος θα τους μηνύσω να μου πληρώσουν τις μπάρες που έβαλα στο σπίτι να κρατιέμαι μη τσακιστώ.
Το χειρουργείο θα το κάνω οπωσδήποτε. Ό,τι και να γίνει, εγώ θα το κάνω, όσο και αν με βασανίζουν.
Δεν ξέρουν ότι πέφτω αλλά σηκώνομαι. Επίσης δε ξέρουν ότι κάνω σεμινάρια υπομονής στα γαϊδούρια.
Αν δεν το έχουν καταλάβει μέχρι τώρα, θα το καταλάβουν θέλουν δε θέλουν.
Η ατυχία σου είναι συγκινητική. Ξέρω πολύ καλά το άγχος που βιώνεις προεγχειρητικά. Θα έπρεπε να τελειώσεις μια κι έξω, να ξεμπερδεύεις με αυτή την ιστορία. Μου αρέσει η επιμονή σου και το κουράγιο σου. Μπράβο σου!
Δεν ξέρω από επιτροπές, αλλά γιατί σκέφτομαι και πάλι ότι ο μηχανισμός κολλάει γιατί είναι θέμα χρηματισμού? Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, υποψιάζομαι όμως ότι αν έδινες κάτι κάτω από το τραπέζι, δεν θα σου έσπαγαν τα νεύρα με αυτό τον τρόπο. Απαράδεκτο, ναι, αλλά που ζούμε? Στην Ελλαδάρα. Και να πω και κάτι που το έχω ζήσει σε νοσοκομεία, για διάφορους λόγους υγείας, δικούς μου και της οικογένειάς μου. Για μας ο άνθρωπός μας είναι ο ένας, η μοναδική μας προτεραιότητα, ο λόγος ύπαρξής μας. Για τους αρμόδιους είναι ένα στατιστικό στοιχείο. Μην περιμένεις από αυτούς ανθρωπιά και κατανόηση. Υπομονή!
Είμαστε όλοι δίπλα σου,έστω νοερά!
Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις και θα δοθεί
αίσιο τέλος στην κάθε είδους ταλαιπωρία σου!
--->Peter Gabriel & Kate Bush -Don't Give Up
Update and bad news :(
Δυστυχώς το χειρουργείο θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα.
Αυτό δεν είναι το χειρότερο γιατί πάντα σε μία τούρτα έχουμε και κερασάκι.
Ο αναίσθητος αναισθησιολόγος, αν δεν μου βρουν κρεβάτι στην εντατική μονάδα, δε δέχεται να χειρουργηθώ.
Προσπάθησα μάταια να τον μεταπείσω, αλλά δε δέχεται κουβέντα.
Ο χειρουργός μου είπε ότι θα μου κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και θα περιμένουμε να αδειάσει ένα κρεβάτι στην εντατική.
Με λίγα λόγια, θα κάτσω 15-20 μέρες στο νοσοκομείο, θα αδειάσει κρεβάτι, θα χειρουργηθώ και αν όλα παν καλά θα έχω μείνει κοντά 1 μήνα μέσα.
Αν σπάσει ο διάολος κανά ποδαράκι, θα κλείσω κανά 3μηνο εκεί μέσα.
Ποιος στη χάρη μου? :smilegrin:
Στην καλύτερη θα χειρουργηθώ σε κανά 2μηνο και ήδη τα φάρμακα για το συκώτι, δεν κάνουν τπτ. Πρέπει το χειρουργείο να γίνει άμεσα, αλλά δεν...
Γιατι να κάτσεις ένα μήνα μέσα?
http://www.mimos.fr/upload/bistouri.jpg
ερχομαι....
Κι έλεγα εγώ πως πρέπει να έχω αίμα Μητσοτακέϊκο...Τι να πεις κι εσύ;
Καταλαβαίνω πως οι γιατροί θέλουν να πάρουν τα καλύτερα δυνατά μέτρα
κι αυτό είναι ασφαλώς υπέρ της υγείας σου που υπερέχει του νευρικού σου συστήματος!
Αλλά γιατί να μη γίνει η εισαγωγή μόλις ελευθερωθεί κρεβάτι στην εντατική;
Δεν τα ξέρω αυτά...Μη σε ζαλίζω με περιττές ερωτήσεις.Προφανώς θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας
όσων ήδη νοσηλεύονται...Το καλό είναι πως εντωμεταξύ χάνεις κιλά(κι εκεί σίγουρα θα χάσεις)
και διευκολύνεις και το χειρουργείο και την μετέπειτα απώλεια σου να φτάσει ακόμα παρακάτω.
Θαυμάζω την ψυχραιμία και την ευγένεια με την οποία το αντιμετωπίζεις!Η θετική σου στάση
απέναντι στα πράγματα μου δείχνει πως και από ψυχολογικής πλευράς θα βοηθήσεις πολύ την επέμβαση να πάει τέλεια!
Ax!Aυτές οι τελευταίες τρίχες της ουράς του γαϊδάρου πόσο βασανιστικά μακριές είναι!
Πάντως αν αλλάξεις γνώμη και θέλεις να έρθουμε να καθαρίσουμε για πάρτη σου,σφύριξε και πλακώσαμε!
Όταν γίνει εισαγωγή σε νοσοκομείο, οι τρόφιμοι πάντα έχουν προτεραιότητα έναντι των εξωτερικών ασθενών.
Το πρόβλημα είναι ότι, έστω ότι περάσω μια υποτροπή στην ασθένεια, η μόνη θεραπεία που παίρνει η κατάσταση, είναι ενδοφλέβια κορτιζόνη.
Αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια όποτε περνάω υποτροπή και αυτό είναι πάγιο πρωτόκολλο το οποίο δεν αλλάζει.
Το εξήγησα στον αναισθησιολόγο αλλά είναι ανένδοτος και αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι απλά θέλει μετά το χειρουργείο να φύγει η ευθύνη από πάνω του.
Τα τελευταία 10 χρόνια έχω κάνει 4 επεμβάσεις και σε καμία δεν υπήρχε πρόβλημα ή εξτρά μέτρα.
Το σίγουρο είναι ότι δε μπορώ να παραμείνω τόσο καιρό μόνο με υγρά, γιατί αφενός θα εξασθενήσω τελείως αφετέρου αν συνεχιστεί αυτό, στο τέλος δε θα χρειάζομαι χειρουργείο για να αδυνατίσω.
Το γεγονός ότι καθυστερούμε πάρα πολύ, είναι κάτι που άρχισε να μου δημιουργεί εκνευρισμό.
Επίσης, δε ξέρω τι θα γίνει με τη δουλειά μου, γιατί κανένα αφεντικό και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς, δε θα δεχτεί να λείπω 1-2 μήνες από τη δουλειά και από αυτό το διάστημα θα είμαι ασθενής μόνο 10-15 μέρες.
Θα επιχειρήσω να πάω να τον δω πάλι τη Δευτέρα, αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάξει γνώμη.
πωπω, εσυ εχεις ταλαιπωρηθει υπερ του δεοντος-ενταξει εστρωσες χαρακτηρα νομιζω, μπορουν να σε απλλαξουν τωρα ..??
Δε νομίζω. Φαντάζομαι έχουν καταλάβει και σαν γαιδούρια που είναι, θέλουν να τους κάνω σεμινάρια υπομονής. :smilegrin: