κατσε κατσε... πηγαινω σε ψυχιατρο μηνες τωρα...
κ πηγα προσφατα σε παθολογο κ εκανα ε3ετασεις... κ ολα καλα...
με την περιοδο ανεκαθεν ειχα προβλημα
Printable View
κατσε κατσε... πηγαινω σε ψυχιατρο μηνες τωρα...
κ πηγα προσφατα σε παθολογο κ εκανα ε3ετασεις... κ ολα καλα...
με την περιοδο ανεκαθεν ειχα προβλημα
ωραία.γιατί να μη βρεις κ ένα καλό διατροφολόγο διαιτολόγο.?μια πρόταση κάνω.
Bouliana,
πόσο σε χαίρομαι... μου φαίνεται ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο,συνειδητοποιημένη και ισορροπημένη...
Κοριτσάκια μου, πως είστε σήμερα??
Εγώ πλέον πήρα απόφαση ότι δεν μπορώ να κάνω εμετό(γιατί το αντανακλαστικό του εμετού δεν δουλεύει πλέον, δεν μπορώ να προκαλέσω εμετό)...
όμως το θέμα είναι πώς να μην κάνω και βουλιμικά επεισόδια????
Είναι εξαιρετικά δύσκολο... το κακό με εμένα είναι ότι δεν έχω καμία υποστήριξη από την οικογένεια μου.... όχι μόνο δεν με βοήθησαν ποτέ τους αλλά μου επιδείνώνουν και την κατάσταση συνεχώς... δεν μιλάω στη μαμά μου.. δεν την αντέχω ένα δευτερόλεπτο.... είναι ψυχαναγκαστική (επιβεβαιωμένο από τον ψυχίατρό της) και μόνο που νιώθω την παρουσία της στο σπίτι θέλω να τρώω μέχρι να εκραγεί το στομάχι μου..
τώρα έχω πάρει 2+ κιλά και αυτό με κάνει να έχω ακόμα πιο μεγάλο άγχος... γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κάνω εμετό αλλά δυστυχώς βουλιμικά ΜΠΟΡΩ :(:(
Επομένως πρέπει να κοντρολάρω τον εαυτό μου.... Εύχομαι σε όλους/όλες μας Καλό κουράγιο....
Στην ιδια φάση είμαστε.... θα την βρουμε την ακρη... νομιζω το οτι δε μπορουμε να κανουμε εμετο θα μας βοηθήσει πολύ....
alexandrita είμαι σε καλή φάση η αλήθεια είναι αλλά περπατάω πάνω σε τεντωμένο σκοινί..εσύ τι κάνεις? πως νιώθεις μέσα σου? abrakatabra κάνε ένα βήμα να ξεφύγεις.πάντως σε καταλαβαίνω.
Καλημέρα!!!!
Μπορεί να περπατάς σε τεντωμένο σχοινί αλλά είσαι καλή ακροβάτισσα :P
Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί... όλα είναι πολύ μπερδεμένα μέσα μου... 1/9 έκανα το τελευταίο υπερφαγικό.
Εύχομαι η περιπέτεια που πέρασα να με βοηθήσει και να μην το επαναλάβω...
Δεν είμαι και στα πολύ πάνω μου,νιώθω πάλι μια κατάθλιψη,δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν....
Alexandrita, γράφεις εδώ και αυτό έχει σημασία. Προσπάθησε σιγά σιγά να συνειδητοποιήσεις τί έχει γίνει. Είσαι σε μία φάση αποθεραπείας και αυτό πρέπει να σου δίνει χαρά και αισιοδοξία. Έχεις βρει την δύναμη 5 ημέρες τώρα να τιθασσεύσεις τις παρορμήσεις σου για φαγητό. Α αρχή είναι για όλους μας δύσκολη αλλά το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει. Βλέπε μακριά και παίρνε δύναμη. Να μας γράφεις την πορεία σου για να παίρνουμε κι εμείς δύναμη από εσένα. Και όταν βρεις όρεξη θα μιλήσεις και στους γύρω σου. Για θέματα σχετικά ή άσχετα... Δεν έχει σημασία. Θα δεις ότι η απελευθέρωση θα είναι και σωματική και ψυχική!
Να χαμογελάς και να σκέφτεσαι θετικά. Εγώ σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου!!!
πιστεύω οτι τώρα ακροβατώ καλά (προς το παρόν) αλλά στο παρελθόν ούτε 2 εκατοστά δεν μπορούσα να προχωρήσω χωρίς να πέσω.η επανάληψη όμως μέκανε να προχωράω όλο κ πιο μπροστά να ξαναπέφτω μέτά λι΄γο πιο μπροστά κτλ. σε διαβάζω πιο αισιόδοξη από ποτέ.καλή αρχή στο περπάτημα σου κ εσένα.
Πριν 10 λεπτα ημουν παλι πανω απο τη λεκανη.
Αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι οτι νιωθω να αντεχω.
αν δεν εκανες εμετο θα αντεχες?
Μερικες φορες σκεφτομαι τι ακριβως συμβαινει σε αυτην τη παλιοβουλιμια. Δηλαδη καμια φορα νιωθω οτι δεν κανω εμετο επειδη εχω φαει, αλλα τρωω για να κανω εμετο.
Θα αντεχα, αλλα θα ημουν θυμωμενη και απογοητευμενη. Αντεχω και τον εμετο ομως δυστυχως και το προτιμω ετσι γιατι δε νιωθω μετα τοσες τυψεις.
τελικά έφαγα του σκασμού.ένα ολόκληρο κουτί δημητριακά με γάλα κ μια κουβερτούρα κ 4 ροδάκινα κ αν είχα κ κάτι άλλο να τρώγεται χωρίς μαγείρεμα θα το έτρωγα...είμαι σκασμένη κ νιώθω τρελές τύψεις γιατί δν θέλω να πάρω άλλα κιλά και είμαι ένα βήμα πριν την λεκάνη.γαμώτο δεν θέλω να το ξανακάνω αυτό αλλά δεν αντέχω άλλες τύψεις , είναι μια εβδομάδα τώρα που τρώω σαν γουρούνι ότι μου έρθει.θα σκάσω
συνεχίζω...+ένα γιαούρτι με κακάο .παράλληλα μιλάω στο τηλ. με μια φίλη σαν να μν τρέχει τίποτα...της μιλάω κ σκέφτομαι να το κλείσω να πάω να τα βγάλω..ρε κορίτσια πάντως κάπως καλύτεραδν είναι απτο να έτρωγα πχ καρμπονάρα κ πάστες ή μου λέω μαλακίες για να τα κρατήσω μέσα μου???κ αύριο έχω γενέθλια κ ήθελα να είμαι πιο free , σκατά πάλι στη μιζέρια θα είμαι..
φυσικα και ειναι πολυ καλυτερα απο το να ετρωγες καρμποναρα και παστες!!!!! τα υπερφαγικα με υγιεινα φαγητα οπως γιαουρτια και φρουτα εγώ ποτε δε τα θεωρω κατι κακο... ευχομαι να μην εκανες εμετο και θα δεις... αυριο το πρωι θα εχεις χωνεψει και θα εισαι μια χαρα (τσεκαρισμενο)!!!!