Σε μένα δεν δοκιμάζουν, μόνο αηδιάζουν που το βλέπουν!
Printable View
Σε μένα δεν δοκιμάζουν, μόνο αηδιάζουν που το βλέπουν!
:wow::wow::wow::wow: μαζι τα τρως η μολις φας το σαλαμι στο καπακι τρως και το ψωμι με μαρμελαδα?ουτε να φανταστω δεν μπορω πως θα ειναι η γευση τους ολα μαζι αλλα αν ειναι σαν το χοιρινο που το κανουν με μελι δεν θα μου αρεσει καθολουQuote:
Originally posted by polinaki1983
Εγώ κάτι που τρελλένομαι να τρώω είναι ψωμί με μαρμελάδα και σαλάμι! όσοι με βλέπουν με βγάζουν τρελλή αλλά είναι πραγματικά θεικός συνδιασμός!
παντως υπαρχουν πολλες συνταγες με συνδιασμους και γευσεις που αν δεν τις εχουμε συνηθισει μας φαινονται πολυ περιεργες
Μαζί αγαπη μου, παίρνω το ψωμί, βάζω πάνω την μαρμελάδα και από πάνω το σαλάμι κε τα τρώω!!!!!! καμια σχεση με το χοιρινο με μελι. αυτό που λέω έχει μια γευση γλυκοαλμυροπικαντικη!!!!!!! Απλά τέλεια δλδ!
Ax Πωλινάκι μου το χω δοκιμάσει και εγώ το μέλι με την πάριζα. Θεικό. Παλιά μου ήταν αδιανόητο να φάω κάτι αλμυρό με γλυκό. Μια φορά όμως έφαγα στο άσχετο χοιρινό με φρούτα. Αυτό ήταν από τότε πήρα απόφαση ότι όλα συνδυάζονται με όλα και άρχισα τα πειράματα.
Ειδικά το μέλι είναι από τα βασικά μου συστατικά. Με χοιρινό το χω φάει, με καλαμάρι, με ζαχαρούχο γάλα ότι να ναι. Η μάνα μου παθαίνει την απόλυτη φρίκη όταν με βλέπει να κάνω τέτοιους τρελούς συνδυασμούς.
Χυλοπίτες με μήλα κανελίτσα και ζαχαρίτσα στο φούρνο έχετε φάει; Κόλασηηηη
ʼντε άντε μιας και τν ανοίξαμε την κουβέντα περιμένω και άλλες προτάσεις.
Μαρακι μου αμμα το απολαμβάνεις εσύ, άσε τους άλλους να λένε!!!!! Αυτό με τις χυλοπίτες δεν το δοκίμασα, αλλά θα το δοκιμάσω!!!!!
εννοείται και δε δίνω καμία απολύτως σημασία. Σιγά μη μου κάνουν οι άλλοι κουμάντο τι θα βάλω στο στομάχι μου.
Κέτσαπ με μέλι για σαλτσούλα έχετε δοκιμάσει; Με λίγο ανανά μιλάμε για την τέλεια γλυκόξινη σαλτσούλα.
Σας αφήνω τη συνταγή με τις χυλοπίτες και τα μήλα σε περίπτωση που θελετε να τη δοκιμάσετε. Μη με ρωτήσετε για θερμίδες απλά απολαύστε
για 4 μερίδες
2 φλυτζάνια χυλοπίτες, βρασμένες και στραγγισμένες
4 κουταλιές ζάχαρη σκούρα
4 κουταλιές σούπας μέλι
2 μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
4 κουταλιές βούτυρο
λίγη κανέλα
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175οC.
2. Βάζουμε τις μισές χυλοπίττες και τα μήλα σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνουμε από πάνω τη μισή ζάχαρη και λίγη κανέλα. Βάζουμε κομμάτια το μισό βούτυρο και το μισό μέλι. Επαναλαμβάνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά.
3. Ανακατεύουμε καλά πριν σερβίρουμε (ή το αφήνουμε ξεσκέπαστο προς το τέλος του ψησίματος για να πάρει η επιφάνεια μια ωραία, τραγανή υφή.)
μμμμμμμμμμμμμμμ Τελειο ακουγετε!!!!!!!!!! Το σαβατοκυριακο θα το δοκιμάσω σιγουρα!
Σούπερ Πωλινάκι εννοείται θα περιμένω εντυπώσεις.
πεπονάκι με φετούλα κανείς;
Επίσης άλλη διατροφική αμαρτία. Αυτό βέβαια το έμαθα χάρη στο σπιτικό τζιζκεικ που φτιάχνω.
Μου αρέσει να θρυματίζω μπισκότα και να τα τρώω με λιωμένο βούτυρο. Υγιεινά πράγματα:smilegrin:
Δε μου λέτε δεν πιστεύω να μην τρώτε μίγμα όταν φτιάχνετε κεικ?
Α καλα!!!!! Το μειγμα απο κεικ ενοειτε σταθερα!!!!! Πεπονι και καρπουζι με χαλουμι (Κύπρια βλέπεις) πλιγουρι με καρπουζι επήσεις!!!!!
Χαλούμιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι αχ κοπελιά απλά ψοφάω. Τρελαίνομαι. Θα μετακόμιζα στην Κύπρο μόνο για το Χαλούμι ειλικρινά. ʼπειροι συνδυασμοί με μέλι, με μακαρόνια ή και σκέτο είναι απλά κόλαση. Εγώ το βάζω και στον τραχανά.
Παιδια με το μειγμα του κεικ μιλαμε εχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
Μπορω να το φαω ολο!!!
κεικ πορτοκαλι ε?
πολυ ωραιο το μιγμα.
και μιγμα απο βασιλοπιτα επισης.
τωρα για μερεντα με παριζα τι να πω?
περι ορεξεως κολοκυθοκεφτεδες :starhit:
Εσύ και όλη η κύπρος!!!!!!! Δεν τρώμε μακαρόνια ή τραχανά χωρίς χαλούμε.Quote:
Originally posted by mariafc
Χαλούμιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι αχ κοπελιά απλά ψοφάω. Τρελαίνομαι. Θα μετακόμιζα στην Κύπρο μόνο για το Χαλούμι ειλικρινά. ʼπειροι συνδυασμοί με μέλι, με μακαρόνια ή και σκέτο είναι απλά κόλαση. Εγώ το βάζω και στον τραχανά.
εγώ το βάζω και στο κριθαρακι, και στις χυλοπίτες, και σαν γέμιση στα μπριφτέκια!!! ΄Παντού!!!!
και στην αραχωβα εχει ενα υπεροχο τυρι, γινεται σαγανακι κολαση, θες ενα λιτρο νερο μετα απο καθε μπουκια.
φορμαελα νομιζω λεγοταν?
και όχι μόνο. Και βασιλόπιτα και κεικ καρύδας και κρέμα ζαχαροπλαστικής. Πλάκα πλάκα πιο πολύ μου αρέσει το μίγμα παρά το το ψημένο το κέικ.Quote:
κεικ πορτοκαλι ε?
Πάριζα με μερέντα δεν έχω δοκιμάσει. Μη μου βάζετε ιδέες.
Α να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Εγώ τρελαίνομαι για λευκή μερέντα έχετε βρει πουθενά λευκή νουτέλα;΄Έχω φάει τον κόσμο και τίποτα. Στο μαγαζί που τρωω κρέπα έχουν και απορώ που σκατά τη βρίσκουν.
Φορμαέλα κλικ μου δεν εχω φάει. Με κολάζεις όμως γιατί τρελαίνομαι για τα αλμυρά τυριά.
Πωπω βρε κορίτσια πάντως μου φτιάξατε τη διάθεση τώρα με το λέγε λέγε. Αχ να μασταν τώρα όλες μαζεμένες να τρώγαμε το σαγανάκι μας και να κουτσομπολεύαμε.
Και μετά εννοείται καφές με κανέλα για να μην ξεχνιόμαστε.:smilegrin: Που θα πάει θα σας το κολλήσω. Εδώ το χω καθιερώσει στο παιδί-σκυλί μου γιατί δεν ξέρω αν το χω αναφέρει εχω σκυλίτσα αριστοκράτισα που θέλει το καφεδάκι της.