Quote:
Originally posted by spaceride
Καλημερα παιδες,
Ειμαι νεο μελος και ειπα να αρχισω στραβα τη συγγραφη απο το πλεον ακαταλληλοτερο θεμα... την αναβολη.. Κατα τη γνωμη μου η αναβολη δε συμβαινει τυχαια.. Η στασιμοτητα ειναι συνηθως δικοι μας μηχανισμοι αμυνας και αυτοσαμποταζ.. Μηπως λοιπον πριν ξανακλεισεις ραντεβου ή βαλεις καποιο πλανο που εχει και την παραμικρη υποψια να σε μετακινησει απο το βαρος σου, να κατσεις και να σκεφτεις σε τί πραγματικά σε εξυπηρετεί αυτό το βάρος?? Γιατι η λογική λεει οτι για να διατηρουμε μια κατασταση, κατι θετικο παιρνουμε απο αυτη. Η αναβολη-ακυρωση δεν ειναι κατι μεμπτο!!! Χεσε και τον αλλο που σε περιμενει να πας ή εχει υπολογισει στα λεφτα σου!! Το θεμα ειναι να βρεις τι σε εχει καθηλωσει σε αυτη την κατασταση..Θα ειναι και το πρωτο βημα για την αλλαγη σου γιατι μετα θα βρεις εναλλακτικες για να καθυσηχασεις τους φοβους σου.. Οι αλλαγες τρομαζουν, ειδικα οταν μιλαμε για ατομα με ΔΠΤ..
Φιλια
Μηπως η υπερ-αναλυση δεν βοηθαει τελικα:Γιατι εχω την αισθηση οτι το να βρεισ\]ς τι σε καθηλωνει δεν ειναι καθολου ενα βημα για αλλαγη απλως αλλη μια νοητικη διαπιστωση ανευ σημασιας.Μου θυμιζει τον τυπο που αφου εκανο αναλυση κ παρεμεινε στα ιδια ειπε:Τωρα ομως ξερω γιατι το κανω.Και γω λεω:Ε και?