Quote:
Originally posted by Ava
Μπορεί το συντροφικό κομμάτι να είναι δύσκολο, αλλά η πολλή δουλειά πρέπει να γίνει από εμάς τους ίδους. Πρέπει να δουλέψουμε πρώτα με τον εαυτό μας και μετά να διαχειριστούμε το ζήτημα μεταξύ ημών και του/της συντρόφου μας.
Ο πρώην μου, όταν με έβλεπε να τρώω ασταμάτητα έδειχνε την αποδοκιμασία του, πολλές φορές σκληρά. Τις περισσότερες φορές με όμορφο τρόπο. Διαφωνούσε, τόσο για την ποσότητα, όσο και για το είδος της τροφής μου. Ο ίδιος φανατικός του υγιεινού τρόπου ζωής, με διατροφή, γυμναστήρια και δε συμμαζεύεται. (Πού πάω και τους βρίσκω, ήθελα να' ξερα)! Σκοπός του ήταν να με ταρακουνήσει. Τώρα που χωρίσαμε, για άσχετους λόγους, με ενθαρρύνει στην προσπάθειά μου να χάσω βάρος και μου κάνει συνεχώς κομπλιμέντα. Πάντα έλεγε πως θα με αγαπάει, ακόμη και αν φτάσω διακόσια κιλά, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Έχω απορρίψει και έχω απορριφθεί λόγω υπερβολικού βάρους. Καταλήγω, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι όλα ξεκινούν και όλα τελειώνουν στη σχέση αγάπης ή αυτοκαταστροφής που έχουμε εμείς οι ίδιοι με τον εαυτό μας και το σώμα μας. Αν μας σεβόμαστε εμείς, θα μας σεβαστούν και οι άλλοι, φίλοι, σύντροφοι, συγγενείς, όλοι.