Quote:
Originally posted by Anagenisiaki_Thea
,,,και λιγη κοινωνικη ψυχολογια
"δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι"...
μελετες υποδεικνύουν ,κατα το prevention τουλαχιστον, ότι τα στρουμπουλα ατομα τεινουν να κανουν παρεα αναμεταξυ τους,, προφανως οι διατροφικες συνηθειεςι μεταξυ παχουλων γινονται πιο ευκολα αποδεκτες ,,,,,αλλα υπαρχει επισης και ενθαρρυνση προς μια διατροφικα μη ελεγμενη συμπεριφορα
Το να μη σε δουν με χοντρο,,, πλυ απλο,,, δε χωρουν και οι δυο στο καδρο σε μια φωτογραφια,,, Δε σας εχει περασει απο το μυαλο οτι καταξιωνομαστε οχι μονο απο αυτα που καναμε αλλα αποτα αποκτηματα μος? Δεν εχετε δει ανδρες να κομπαζουν για τις γκομεναρες τους? τς τς τς,,, μα τι καταξιωση αν εισαι διπλα σε ενα left over απο γιουβετσι ε? τς τς τς,,, Ασε που ειναι και θεμα μηχανικης το πραγμα,,,
δε μπορω επισης να φανταστω σωμα πανω απο τα 80 ( να μη πω 70) που να μην ειναι ξεχειλωμενο,, ειλικρινα,,,,,,,,,,
ναι το ειδα το disorders και ειπα μεταξυ κατεργαραιων ειλικρινια,,,χιχιιιχιιι,, αλλά μάλλον εθελοτυφλουμε λιγο?
Κάποια φιλη πιο πανω ειπε οτι βλεπει στο δρομο παχουλες καταπληκτικες γυναικες και λεει αν ητνα ανδρας δε θα της ξεφευγαν,,, δε μας ειπε, βλεπει παχουλους ανδρες και λεει αμαν δε θα μου ξεφυγουν ? χαχαχαχα δε νομιζω!!! να ερωτευτω τον παγκαλο , τον βενιζελο,, χαχαχα
Εχω τοσες ενστασεις για την παραπομπη σου που δεν ξερω απο που να ξεκινησω..Δε θα σχολιασω καθολου την αποψη σου γτ ειναι δικαιωμα σου να την εχεις... Αλλα δε μπορω να ακουω για εθελοτυφλισμους (αν υπαρχει αυτη η λεξη χαχαχαχα) οταν ολοι εθελοτυφλουμε και καταληγουμε υπερβαροι ή διατροφικα διαταραγμενοι.. Απο εκει ξεκιναει ολο (κατα την ταπεινη μου αποψη)..δε μπορουμε να δουμε την πραγματικοτητα και βλεπουμε το μοναδικο προβλημα την τροφη-σωμα-βαρος κτλ.. Καλο θα ειναι να αναπτυξουμε κριτικη σκεψη σε οτι αφορα τις πηγες μας, ειδικα αν αυτες ειναι περιοδικα κι οχι καμια επιστημονικη ερευνα