Sorry προσπαθώ να σου στείλω την εικόνα με τα λαχταριστά σοκολατάκια αλλά μου γράφει error?Δεν είναι το τυχερό μας Ροllinaki μου να τα απολαύσουμε ούτε με τα μάτια!!Θα προσπαθήσω πάλι.
Printable View
Sorry προσπαθώ να σου στείλω την εικόνα με τα λαχταριστά σοκολατάκια αλλά μου γράφει error?Δεν είναι το τυχερό μας Ροllinaki μου να τα απολαύσουμε ούτε με τα μάτια!!Θα προσπαθήσω πάλι.
Quote:
Originally posted by ΚΡΙΑΡΙ
Καλή απόλαυση!!!
:wink2:
Αν και λάτρης της σοκολάτας, θα σου πω πως σε άλλες περιπτώσεις θα τα λιγουρευόμουνα και με το παραπάνω αλλά 1 βδομάδα τώρα δεν τα θελω στο στόμα μου!!! Πάντος πραγματικά υπέροχες "κοκολατες" όπος λέει και ο μικρούλης μου!!!!! Αντε φάτε μάτια σοκολάτες!
ΚΡΙΑΡΙ μου, αύριο πρωί πρωί κατεβαίνω στο κρατικό νοσοκομείο. Θα πάω να δω τί γίνετε από κοντά. και θα σας ενημερώσω
click μην ανησυχείς,ξέρει ότι όσοι βήχουν δεν πεθαίνουν,το παρακολουθεί το έργο αυτό και ήξερε την πραγματική αιτία.Παρόλαυτά όταν ακούει τη γιαγιά του,μαμά μου,να βήχει της λεεί"γιαγιά το κάπνισμα σκοτώνει"και της κρύβει τα τσιγάρα!!
Εγώ pollinaki μου μόνο την περίοδο τησ εγκυμωσύνης δεν τα λιγουρευτικά.Περιμένω ενημέρωση.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αν και λάτρης της σοκολάτας, θα σου πω πως σε άλλες περιπτώσεις θα τα λιγουρευόμουνα και με το παραπάνω αλλά 1 βδομάδα τώρα δεν τα θελω στο στόμα μου!!! Πάντος πραγματικά υπέροχες "κοκολατες" όπος λέει και ο μικρούλης μου!!!!! Αντε φάτε μάτια σοκολάτες!
Και εγώ στην εγκυμοσύνη μου δεν ήθελα να τις δω μπροστά μου!!! Μιλάμε ήμουνα στο νοσοκομείο (Επειδή του 3 από τους σχεδόν 7 μήνες την εγκυμοσύνης μου ήμουνα εσώκληστη στο νοσοκομείο) και μου έφερνε ο αντρας μου σοκολατα να φαω να πάρω λίγο τα πάνω μου, και μπορεί να έτρογα με το ζόρι μια μπουκίτσα ίσα ίσα και η υπόλυπη έμενε εκεί δίπλα μου στο συρτάρι. Τώρα κάποτε απορώ πως άντεχα!
Αγαπητό μου ημερολόγιο δεν τα είπαμε καθόλου σήμερα γιατί είχα δουλίτσες!έκανα προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα,έφερα τα χριστουγεννιάτικα από την αποθήκη,άλλαξα λίγο τα πράγματα για να βάλουμε το δέντρο και τσέκαρα τα φωτάκια αν ανάβουν...." μύρισαν"Χριστούγεννα κι όσα προβλήματα κι αν έχουμε όλοι μας νομίζω το αξίζουμε να περάσουμε καλά και να προσπαθήσουμε να ξεχαστούμε όχι με"glamouroαμερικανιά"αλλά απλά,ζεστά,οικογενειακά,με καλούς φίλους να παίξετε επιτραπέζια ή έστω να βρεθείτε να πιείτε ένα ποτηράκι,να ακούσετε μουσική,να διαβάσετε χριστουγεννιάτικες ιστορίες με τα παιδιά σας,τα εγγόνια,τα ανήψια σας ξαπλωμένοι κάτω απ'το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τόσα άλλα όμορφα κι απλά όπως παλιά που η ομορφιά κρυβόταν στα λίγα και καλά.Αλοίμονο βέβαια δεν λέω να"αποκοιμηθούμε"μ'αυτό το όνειρο αλλά τουλάχιστον να κάνουμε ένα διαλειμματάκι.Ελάτε λοιπόν να κάνουμε όλοι μαζί μία προσπάθεια...περιμένω τα αποτελέσματα σας.Καλό μήνα :tumble::tumble:
Δεν είναι γλυκούλια???
Σου ζεσταίνει την καρδιά αυτή η εικόνα...
Παραδοσιακότατο...
Ciciliana έχεις δίκιο,βουνό,ο καιρός σου κάνει περισσότερο για μπάνιο στη θάλασσα παρά για Χριστούγεννα.Όμως έχουμε ελπίδες για αλλαγή την άλλη εβδομάδα...σκέψου και τους Αυστραλούς,τι να πούν κι αυτοί κάθε χρόνο περιμένουν τον ʼγιο με μαγιό στην παραλία.ΦΡΙΚΗ!!!!:lol::P
Το αντέχεις???