Αν καταφέρω να βγάλω την Πωλίνα από εκεί που κρύφτηκε καλή μου, δεν θα τον αφήσω να την ξαναπλυγώσει..... Ξέρω πως αν αποφασίσει η Πωλίνα να βγεί ξανά έξω, θα γίνει μεγάλο μπαμ... θα έρθουν τα πάνω κάτω... Αλλά φοβάτε να βγει.....
Printable View
Αν καταφέρω να βγάλω την Πωλίνα από εκεί που κρύφτηκε καλή μου, δεν θα τον αφήσω να την ξαναπλυγώσει..... Ξέρω πως αν αποφασίσει η Πωλίνα να βγεί ξανά έξω, θα γίνει μεγάλο μπαμ... θα έρθουν τα πάνω κάτω... Αλλά φοβάτε να βγει.....
ετοιμαζεσαι για μεγαλο μπαμ ε???
ααααααααααααααααχ!
βαστατε τουρκοι τ αλογα!!!!!!
Ελπίζω πως μετά που θα γίνει κάτι που περιμένω εδώ και καιρό, πως το Πωλινάκι μου θα πάρει τα πάνω του και θα βγει..... να κλείσει τα κακά στώματα και να βάλει γυαλιά σε κάπιους..... Ελπίζω πως μετά από εκείνο το γεγονός δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά κάπιος να την βυθίσει ξανά στο σκοτάδι.....
Ναι Ελένη μου..... γιαυτό είπα πως ήταν πολύ διαφορετικός πριν......Quote:
Originally posted by eleni1201
Πωλινάκι αλλαξοπίστησε για σένα, μόλις το διάβασα...
Πωλινακι, νομιζω οτι ειναι λαθος να περιμενουμε συνεχεια να γινει κατι που θα αλλαξει τα κιλα μας για να παρουμε θαρρος να κανουμε το οτιδηποτε.
Το χεις σκεφτει ποτε οτι ειναι παγιδα αυτη η λογική?
Δεν περιμένω το να αλλάξουν τα κιλά μου για να κάνω κάτι..... Περιμένω να απελευθερωθώ από αυτό που με βασανίζει εδώ και 6μισι χρόνια, για να μπορέσω να κάνω κατι που έχω υπόψην εδώ και πολύ καιρό. (και δεν αναφέρομαι στο μανίκι).....Quote:
Originally posted by click
Πωλινακι, νομιζω οτι ειναι λαθος να περιμενουμε συνεχεια να γινει κατι που θα αλλαξει τα κιλα μας για να παρουμε θαρρος να κανουμε το οτιδηποτε.
λιγο μπερδευτηκα. να απελευθερωθεις απο το δακτυλιο λες?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Δεν περιμένω το να αλλάξουν τα κιλά μου για να κάνω κάτι..... Περιμένω να απελευθερωθώ από αυτό που με βασανίζει εδώ και 6μισι χρόνια, για να μπορέσω να κάνω κατι που έχω υπόψην εδώ και πολύ καιρό. (και δεν αναφέρομαι στο μανίκι).....Quote:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Το 2010 ήταν σωτήριο έτος...
συνειδητοποιησα αυτο ακριβώς που είπες κλικλικου... μεχρι τώρα ζούσα στο σκοτάδι... σε ενα φαυλο κυκλο λανθασμένων σκέψεων...
σε ενα φαυλο κυκλο ........
να εχουμε ενα 2011 οσο γινεται πιο μακρια απο φαυλους κυκλους!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ria
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Το 2010 ήταν σωτήριο έτος...
συνειδητοποιησα αυτο ακριβώς που είπες κλικλικου... μεχρι τώρα ζούσα στο σκοτάδι... σε ενα φαυλο κυκλο λανθασμένων σκέψεων...
σε ενα φαυλο κυκλο ........
αρχισα συμβουλευτική ρε συ.... που θα μου παει... τερμα οι κυκλοι!!!! Από και πέρα θέλω τριγωνα τετραγωνα πολυγωνα χαχαχαχαχα
edit!!!
σήμερα το πρωι αγόρασα ενα τελειο ημερολογιο για το 11 ...και σε σκέφτηκα !!!
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (εκδοσεις διπτυχο)
μακρια και απο τριγωνα πανοραματοςQuote:
Originally posted by ria
αρχισα συμβουλευτική ρε συ.... που θα μου παει... τερμα οι κυκλοι!!!! Από και πέρα θέλω τριγωνα τετραγωνα πολυγωνα χαχαχαχαχα
το νου σου!
Ναι. Δεν μπορεις να φανταστείς πόσο πίσω με έχει πάει.... Και τώρα που είμαι κοντά στο να τον βγάλω, δεν θέλω να κάνω κάπια βήματα που έχω υπόψην μου πρωτού γίνει αυτό.Quote:
λιγο μπερδευτηκα. να απελευθερωθεις απο το δακτυλιο λες?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Δεν με ενοχλουν τα τριγωνα (πανοραματος ετσι? μην παρεξηγηθω!! λολ) ....η διαιτα ακομη ειναι απαγορευτική λέξη... δεν με απασχολει
i'm fucking amazed!!! :thumbup: τα σεβη μου!Quote:
Originally posted by ria
Δεν με ενοχλουν τα τριγωνα (πανοραματος ετσι? μην παρεξηγηθω!! λολ) ....η διαιτα ακομη ειναι απαγορευτική λέξη... δεν με απασχολει
(και στον "συμβουλατορα" επισης)
:) εμ τελικά δεν γινονται ολα μαζι...
σταγονα σταγονα θα γεμισει το ποτήρι της ευτυχιας....
τα πραγματα δεν αλλαζουν ολα μαζι...
σιγα , ηρεμα και συνειδητοποιημενα...
σας φιλώ και να ξερετε οτι θελω να ζητησω ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ
γιατι μεσα στη πληξη τη μοναξια και τις αυτοκαταστροφικες μου τασεις εχω υπάρξει κάτι που δεν με αντιπροσωπευει.
καλο μεσημέρι ...