Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by stelios
Καλημέρα και καλή χρονιά,
γραμμή υποστήριξης δεν ξέρω αν υπάρχει,αλλά σε αυτό το βάρος μάλλον θα πρέπει να στραφείς σε πιο δραστικές και μόνιμες λύσεις όπως το χειρουργείο.
stelio
πως μπορεις να εισαι τοσο απολυτος οταν μιλας σε εναν ανθρωπο μολις 20 ετων που μπορει να μην εχει κανει καμια διαιτα στην ζωη του και να μην εχει ιδεα απο διατροφη?
μπορει να ησουν κι εσυ στα κιλα του περιπου οταν εκανες την επεμβαση, αλλα ειχες την ιδια ηλικια και το ιδιο ιστορικο????????γιατι να εχει σοβαρα προβληματα υγειας ενα ατομο 20 χρονων εστω και 150 κιλων, δεν ειναι απαραιτητο....
δεν βλεπω να μιλαει για πολυχρονες αποτυχημενες προσπαθειες ο ανθρωπος, αντιθετα μιλαει για 35 κιλα που πηρε μαζεμενα σε εναν χρονο με πολυ κακη διατροφη!
ειναι παραπανω απο πιθανο να μπορεσει να τα χασει με ενα καλο προγραμμα διατροφης και ασκησης.
οσο για το ποσοστο που παραθετεις, το εχω διαβασει κι εγω, χωρις να ξερω στα σιγουρα αν ειναι εγκυρο (αυτο για το σχολιο παρακατω που λεει οτι ειναι φημες)
ακομα και να ειναι εγκυρο ομως, αφορα τις διαιτες και οχι την συντονισμενη προσπαθεια με ψυχολογικη υποστηριξη!!!!!
και να σου πω και το αλλο και να το λαβει πολυ σοβαρα υποψη και ο φιλος μας:
στατιστικη ειναι εκεινη η επιστημη η οποια θεωρει, οτι αν εσυ φας δυο κοτοπουλα κι εγω κανενα, εχουμε φαει απο ενα.....
αυτο σημαινει στελιο οτι αν το ποσοστο μακροχρονης επιτυχιας με διατροφη και μονο, ειναι 1% , μπορει στα ατομα 20 ετων να γινεται 30%, στα ατομα 20 ετων χωρις προιστορια διαιτας να γινεται 40% , στα ατομα 20 ετων χωρις γνωσεις διατροφης που ξαφνικα μελετουν η πανε σε διατροφολογο να γινεται 55% και στα ατομα 20 ετων με ολα τα παραπανω και που τυχαινει να πηραν 35 κιλα μαζεμενα σε ενα χρονο να γινεται 60 %!!!!!!!!
εχεις εσυ τοσο αναλυτικη ερευνα ωστε να αντικρουσεις τα παραπανω?
ξερεις εσυ αν ο φιλος ειναι στο 1% η σε καποιο αλλο ποσοστο και μιλας τοσο απολυτα και τον αποκαρδιωνεις?