Quote:
Originally posted by sweetann
Γεια σας,
Είμαι νέα στην παρέα εδώ. Μπήκα ψαχνοντας γιατι έχω σοβαρό πρόβλημα βάρους. Είμαι 1.62 και ζυγίζω 113 κιλά. Δεν μου είναι εύκολο να κάνω δίαιτα γιατί έχω κουραστεί. Αλλα αν και οι άλλοι με βλεπουν σα μια γλυκια γυναίκα εγώ σιχαίνομαι τον εαυτό μου, Δεν ξερω από που να ξεκινήσω.
Όποιος, α μπορεί να μου δώσει συμβουλή θα ήμουν ευγνώμων.
Και συγνώμη αλλά δενξέρω καν πως λειτουργεί το σαιτ. Ευχαριστω πολύ
γεια σου sweetann
Quote:
Originally posted by anna65
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, και έχουν ματώσει και τα χεράκια μας, να επαναλαμβάνουμε πως η επέμβαση δεν είναι η εύκολη λύση. Χειρουργείται το στομαχάκι μας, όχι ο εγκέφαλος. Αυτές οι συνήθειες που μας πάχυναν στο παρελθόν είναι μέσα μας, έτοιμες να ξαναδράσουν μόλις τους το επιτρέψουν οι συνθήκες. Και αν κάποιο εργαλείο, όπως ο δακτύλιος, η σληβ ή η δυσαπορρόφηση για κάποιο διάστημα μας βοηθάει να χάσουμε τα κιλά, κάποια στιγμή το μαθαίνουμε και μπορούμε πια να το "ξεγελάμε". Τα γλυκά κατεβαίνουν πάντα πιο εύκολα από τη μπριζόλα, το αλκοόλ κατεβαίνει πιο άνετα από τη σαλάτα. Ναι, όταν αφεθούμε στις παλιές, γνωστές συνήθειες, είναι θέμα χρόνου να επανέλθουν κάποια από τα κιλά, αν όχι όλα. Σκοπός είναι, όσο κρατάει η βοήθεια του εργαλείου να διδαχτούμε τη σωστή διατροφή και να τη συνεχίσουμε και στην πορεία.
Η γκρελίνη δεν αφαιρείται στο χειρουργείο. Αφαιρείται ένα κομμάτι του στομάχου που την παράγει - αν είναι σωστός ο χειρούργος. Το ότι επανέρχεται η όρεξη μετά από κάποιο διάστημα, προφανώς υποδηλώνει ότι παράγεται πια από κάποιο άλλο τμήμα του εναπομείναντος στομαχιού. Απλά με τη σληβ το νέο στομάχι είναι πολύ πιο μικρό και γεμίζει πολύ πιο γρήγορα, τουλάχιστον μέχρι να ξεχειλωθεί εκ νέου...