Originally posted by mariafc
Quote:
υπάρχει καμία κοπέλα που να είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με μένα?δηλαδή να ήταν αφρατούλα,να έγινε βουλιμική,να έχασε πολλά κιλά κ μετά την περίοδο,μετά α διαπίστωσε οτι έχει πολυκυστικές κ από τότε να παίρνει primolut για να έρθει η περίοδος αλλιώς γιοκ τα τελευταία 10 χρόνια(από τα 16-25).τα κιλά μου ταχω πάρει με το παραπάνω,κ οι γιατροί μου λεν οτι πρέπει να κόψω τα γλυκά κ να χάσω λίπος κ ότι ο κύκλος μου θα στρώσει άμα μείνω έγγυος. επίσης ο πατέρας μου έχει ζάχαρο.
Εντάξει ενταξει πλέον σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εμείς δεν έχουμε λίπος δεν έρχεται, εσύ έχεις λίπος πάλι δεν έρχεται.
Και συγνώμη δηλαδή αλλά θα πηδηχτώ απο το παράθυρο ακόμα και να τρώμε γλυκά πειράζει την περίοδο? Ημαρτον και έλεος μαζί. Μήπως πείράζει και ο αέρας που αναπνεόυμε?
Ειλικρινά ρε κορίτσια βάζω κάτω το ιστορικό της καθεμίας και άκρη δε βγάζω. Εντάξει το συμπέρασμα είναι ένα ότι παθαίνουμε το παθαίνουμε απο το ηλίθιο το μυαλό μας αλλά ακόμα και τώρα που μαι τύπος και υπογραμμός προκοπή δε βλέπω και πλέον έχω αρχίσει να κουράζομαι να ακούω θα έρθει και θα έρθει. Τουλάχιστον αν είναι να μην ξανάρθει ποτέ να το ξέρω να μην την περιμένω.
Buliana μου να σε ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Παίζει να μου τα χεις αναφέρει ξανά συγχώρα με αν πρέπει να τα επαναλάβεις αλλά προσπαθώ να πάρει η ευχή να βρω ένα φως στο τούνελ. ΤΗν περίοδο σου πότε ακριβώς την έχασες? Εννοώ την έχασες όντας αφρατούλα ή αμα τη εμφανίση των βουλιμικών ? Το τρεξες το θέμα αμέσως? Ο γιατρός τότε τι σου έλεγε?
Και το θέμα των πολυκυστικών πως προέκυψε? Τα βουλιμικά συνετέλεσαν στην επιδείνωση του προβλήματος ή προέκυψαν ανεξάρτητα?
Οσο για τα primolut τα επαιρνα και εγώ για μία περίοδο και μετα πήρα και καποια αλλα και αδιαθετουσα αλλα κατόπιν συννενοησης με το γιατρό καταλήξαμε ότι δεν έχει νόημα να τα συνεχίσω.
Και εσυ τώρα είσαι 9 χρόνια ε? Πως το αντέχεις αυτό το ψυχολογικό βάρος? Εγώ τρία χρόνια τώρα έχω λαλήσει.
Επίσης στο άλλο θέμα που με καίει σου έχει μιλήσει ο γιατρός για το αν παρα την απουσία περιόδου θα χεις πρόβλημα να μείνεις έγκυος?