αγανακτηση ναι.
εκδικητικοτητα πως?
αμα ηταν ετσι θα χα βαλει ονοματα ποστ κειμενα κλπ κλπ
φιλικες συμβουλες εδωσα και μοιραστικα καποιες καταστασεις!
Printable View
αγανακτηση ναι.
εκδικητικοτητα πως?
αμα ηταν ετσι θα χα βαλει ονοματα ποστ κειμενα κλπ κλπ
φιλικες συμβουλες εδωσα και μοιραστικα καποιες καταστασεις!
Η κοπελα δεν βγαζει εκδικητικοτητα. Εχει πληγωθει απο καποια ασχημη αντιμετωπιση κ καλο ειναι να ειμαστε πιο ευαισθητοι.
Συμβουλή με πολύ βαριά καρδιά μπορεί να εκληφθεί μόνο το "κάνε δίαιτα" απ'όλο το κείμενο σου και μπορώ να πω δε διεκδικεί και κάποιο βραβείο πρωτοτυπίας.
Φιλική δεν ήταν ούτε μια λέξη...
ευχαριστω lessing.
αυτο χρειαζεται να κανουν ολοι. μια επανεκτιμηση των δυνατοτιτων τους για να συνηδητοποιησουν πως δεν ειναι πιο ''διαυγεις'' απο καποιους αλλους..........
εχω παρει ολα τα φαρμακα μου σημερα και ειμαι καλο παιδι. αλλα δν ξερω αν μετραει η γνωμη μου γιατι δεν ειμαι παρα μια σχιζοφρενης που εκφραζει αποψεις
Εξήγησε μου σε παρακαλώ lessing που ήμουν αναίσθητος και με ποιό τρόπο. όταν πληγώνεσαι από 2 άτομα δε τα βάζεις με μια ολόκληρη κοινότητα.-Quote:
Originally posted by lessing
Η κοπελα δεν βγαζει εκδικητικοτητα. Εχει πληγωθει απο καποια ασχημη αντιμετωπιση κ καλο ειναι να ειμαστε πιο ευαισθητοι.
fillipe αλλος απ το να πρωτοτυπησω δεν ηταν ο στοχος μου κ παλι με αυτο που ειπες δειχνει οτι ισως να σαι ανταγωνιστικος. εσενα γιατι σε καιει τοσο το κειμενο μου? σε αφορα? γιατι αναφερμουν στα συγκεκριμενα μελη που κανανε τα ανωτερω
Αυτό εμένα πάντως δε με αφορά. Δε συζητώ με άτομα που δε με ενδιαφέρει η άποψη τους.Quote:
Originally posted by LuciFer
αλλα δν ξερω αν μετραει η γνωμη μου γιατι δεν ειμαι παρα μια σχιζοφρενης που εκφραζει αποψεις
Μα δεν το ειπα για σενα ΦΙΛΙΠΑΡΑ εννοειται,το ειπα για τα 2 ατομα που αναφερει παιδι μου.Quote:
Originally posted by filipparas
Εξήγησε μου σε παρακαλώ lessing που ήμουν αναίσθητος και με ποιό τρόπο. όταν πληγώνεσαι από 2 άτομα δε τα βάζεις με μια ολόκληρη κοινότητα.-Quote:
ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ τι ελεγα????????????? ''ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ δεν με ενδιαφερει η αποψη τους''
οταν ερθουν να παρουν ΕΣΕΝΑ δεν θα χει μεινει κανεις να τον ενδιαφερει η αποψη σου
με αφορά γιατί είμαι παχύσαρκος και αν δεις στο αρχικό ποστ δεν αναφέρεσαι σε 2 άτομα αλλά στους παχύσαρκους στο σύνολο.Quote:
fillipe αλλος απ το να πρωτοτυπησω δεν ηταν ο στοχος μου κ παλι με αυτο που ειπες δειχνει οτι ισως να σαι ανταγωνιστικος. εσενα γιατι σε καιει τοσο το κειμενο μου? σε αφορα? γιατι αναφερμουν στα συγκεκριμενα μελη που κανανε τα ανωτερω
Επίσης η απάντηση σου που ήταν ιδιαίτερα επιθετική ήταν σε δική μου ερώτηση.
Δηλαδή τι είπε η κοπέλα και δεν σε ενδιαφέρει η άποψή της; Ή μήπως την ξέρεις κι από χτες;
Το όλο σκηνικό μου θυμίζει εμάς πάλι, που γκρινιάζουμε για το χαμηλό επίπεδο της τηλεόρασης, την ίδια στιγμή που είμαστε καθημερινά στους καναπέδες με το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Να τονίσω εδώ ότι δε μιλώ για μένα, αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών. Παραπονούμαστε ότι υπάρχουν πλέον ελάχιστες εκπομπές πραγματικής ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας, ενώ τα τηλεοπτικά σκουπίδια έχουν κατακλύσει τα κανάλια, την ίδια στιγμή που γκρινιάζουμε, ενίοτε μασουλώντας, μπροστά από μία οθόνη.
Αν κάτι σε μία κοινότητα δεν μας πάει καλά, αν μας θίγει, μας προσβάλλει, μας υποτιμά και τραυματίζει τον ευαίσθητο ψυχισμό μας, είναι ανάγκη να είμαστε παρόντες μέσα σε αυτό? Ναι, συμφωνώ με το παράπονο, διαφωνώ, όμως, με χαρακτηρισμούς τύπου "σκύλες" και άλλους παρόμοιους. Και εδώ μιλώ για μένα. Κάθε φορά που αισθάνομαι ότι στο φόρουμ αυτό προσβάλλεται ο ψυχισμός μου, η αισθητική μου ή οτιδήποτε άλλο, τσακ, πατάω το κουμπάκι "αποσύνδεση" και αποχωρώ. Απλά τα πράγματα.
Με σένα συζητώ εδώ και μια ώρα. όταν λέω οτι δε συζητώ με άτομα που δε με ενδιαφέρει η άποψη τους προφανώς δεν εννοώ εσένα.Quote:
ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ τι ελεγα????????????? ''ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ δεν με ενδιαφερει η αποψη τους''
οταν ερθουν να παρουν ΕΣΕΝΑ δεν θα χει μεινει κανεις να τον ενδιαφερει η αποψη σου
ανεφερα οτι ΟΣΑ περιστατικα με θιξανε εδω μεσα τα κανανε παχυσαρκοι. κ οχι μονο εμενα, εχω κ αλλα ατομα που θιγανε. κ τα ειχα κ σαν επαφη στο μσν μου. ησουν ενας απο αυτους? οχι! τι σε νοιαζει τοτε? τι με περασες κανενα βλημα? ημουν κ εγω παχυσαρκη
θυμαμαι τι μου λεγανε κ τα αλλα ατομα! ηταν ΜΟΝΟ παχυσαρκες!
μια κοπελα εκανε μοντελινγκ κ ητανε βουλιμικια
οποτε ανεφερε το μοντελινγκ της ελεγαν ''τωρα αυτα τα λες για να μας δειξεις πως εισαι κορμαρα???ενταξει το καταλαβαμε!!!''
Σόρυ παρεξήγησις...:yes:Quote:
Μα δεν το ειπα για σενα ΦΙΛΙΠΑΡΑ εννοειται,το ειπα για τα 2 ατομα που αναφερει παιδι μου.Quote:
Originally posted by filipparas