καλημέρες!!! πιστεψε με δεν φτανει αλλά κάτι είναι ακι αυτο!!!!
Printable View
καλημέρες!!! πιστεψε με δεν φτανει αλλά κάτι είναι ακι αυτο!!!!
χαχαχαχ I know...αφου απορω τι θα γινει οταν θα εχουμε παιδι...τι να κανουμε...
θα δεις ότι αυτή η σωματική κουραση δεν είναι τιποτα με την χαρα και την ηρεμία που σου προσφερει αυτό το μικρό πλασματάκι που εξαρτάται από εσενα!!! είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβη για όλη αυτή την κούρασ (Θέε μου εγω είμαι αυτη??? τι έπαθα??? ο ύπνος ήταν η ζωή μου!!!)
παιδια τι γινεται αύριο που παίζει ο εθνικός μπακαλιάρος-σκορδαλιά κλπ; πώς μπορούμε να μην ξεφύγουμε από το όριο των πόντων; όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του.
αμα σ'αρεσςι τρως 1 κομματάκι με 1 κ.σ. σκορδαλια και σαλάτα, αμα δεν σ'αρεσει δεν σε νοιαζει βασικά. είναι τόσο απλο!
και μετά το σχολιάκι παμε για τον γνωστο σε όλους μας απολογισμό της ημέρας. Πήγα και στην γνωστή πλεον σκύλα και εχασα μολις 1/2 κιλο (με τα όργια που εχω κάνει πως να χάσω παραπανω... ασε που η γυμναστική πηγε περίπατο....)
Πρωινο (07.45): 1 φλ. γάλα με 1 toast (2 φ. ψωμί, 2 φ. τυρί toast)
Snack (11.30): κομπόστα αχλάδι με βατόμουρα
Μεσημεριανό (14.00): τορτιγια με 1 φ. τυρί, 1 φ. γαλοπούλα, μαρουλάκι και λίγι μαγιονέζα extra light
Snack - ο Θεός να το κάνει.... (18.00): 1 πάστα με μπισκότο oreo
Βραδινο (σε λιγουλάκι): Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο - και βαριέμαι να κάνω σαλάτα
εχει κολλήσει το συμπαν εδωμεσα μου φαινεται!!!!!
σημερα το κατεστρεψα το θέμα.... ξεκινησα παρα πολύ ωραία... το γαλατάκι μου, το τοστάκι μου, τα δαμασκηνάκια μου.... και μετά η κολαση !!! Πήρα την ξαδερφη μου για τα χρόνια πολλά και ήταν με την θεία μου (και όλο το σόι εννοαείται) και μας προσκάλεσας για μπακαλιαρο! εφαγα λοιπλον: λακέρδα, σαλάτα, ψωμί, αλιάδα, πατζάρια, μπακαλιάρο (δεν θυμαμαι πόσα κομμάτια) σπανακόπιτα, ρύζι με γαρίδες και καλαμάρια, 2 ποτήρια κρασι, 2 ατομικά παστάκια..... σταματησαμε το φαγητό γύρω στις 16.00!! μεχρι αυριο το πρωι νηστεία και απειρο νερο!!!!
πως πηγε η νηστεια? την κρατησες? ειμαι σιγουρη θα νιωθεις καλυτερα σημερα, μη ζυγιστεις ομως, η ζυγαρια θα δειξει...απο αυριο...(κανω σχεδον καθε μερα γιαυτο στο λεω)
την κρατησα την κρατησα!!! ηπια μονο μια 7up sugar free
αν σου εφερε πεινα (επειδη εχει υποκαταστατα ζαχαρης κ σπαει τη νηστεια) δοκιμασε σοδα την επομενη φορα και αφθονο νερακι...
ελπιζω να εισαι οκ τωρα ετσι? κ μεις σημερα παμε για λουκουλιο γευμα και ειμαι αποφασισμενη να αφω ο,τι μου γυαλισει (δηλ. ολα) και μετα να το ραψω.
πηρα καλο πρωινο και ενδιαμεσο ομως κ εχω φουσκωσει...χεχε
γενικά τα αναψυκτικά δεν μου φέρνουν πείνα (κάποτε για διαφορούς λόγους επινα πολλά και τα έχω συνηθήσει σαν νερο). Την σόδο την ψιλοσυχαίνομαι.....:P
χθές δεν εγραψα απολογισμό.... κάτσε να τον γράψω όμως
Πρωινό (08.00): 1 φλ. γάλα & 1 toast (2 φ. τυρί, 2 φ. ψωμί)
Snack (12.00): 1 μπανάνα
Μεσημεριανό (14.00): τορτίγια με 1 φ. τυρί, 1 φ. γαλοπούλα, μαρουλι & λίγη μαγιονέζα
Βραδυνό (21.00): 1 σουβλάκι με πίτα αλαδωτη, 1 χοιρινό σουβλάκι, τομάτα και κρεμμύδι, 1 coca light, 1 σοκολατάκι υγείας.
Δεν το τηρησα σωστα το πρόγραμμα αλλά το πρωι που ζυγίστηκα ήμουν μια χαρα....
παμε για σημερινο απολογισμό (ίσως ο χειρότερος που εχω κανει)
Πρωινό (10.30): 1 φλ. γάλα & 1 toast (2 φ. ψωμί & 2 φ, τυρι)
Snack(13.00): Φρουτοσαλάτα (μεχρι εδώ τελεια... δεδομένου ότι η φρουτοσαλάτα ήταν σε καφετερια αντί να παρω milkshake)
Μεσημεριανό (16.00): Μπριζόλα μοσχαρίσια, 3-4 κομ. πατάτα φούρνου, 1,5 πιτάκι από σουβλάκι, σαλάτα με φέτα, τζατζίκι (νομίζω 2 κ.σ.) και 1 σουφλέ σοκολάτας με παγωτο (το εσκισα το πρόγραμμα.....)
από τις 18.00 και μετά δεν εχω βάλει μπουκια στο στόμα μου και δεν θα βάλω μέχρι αυριο το πρωι - θα προσπαθήσω για 16 ώρες και βλεπουμε
30 min ποδήλατο και 30 περίπου min περπατημα από το σπίτο στην καφετέρια και επιστροφή
καληνύχτες παίδες!!
Λοιπόν σήμερα ήταν μια πολύ καλη μερα!!
Παμε για απολογισμό:
Πρωινό (10.30): 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2 φ. ψωμί 2 φ. τυρι lierdamer light)
Snack (13.00): 1 μπανάνα
Μεσημεριανό (16.00): 1 φλ. φασολάδα, σαλάτα με μαρούλι, ρόκα τομάτα, 1 κγ. λάδι, λίγο balsamico, 2 κ.σ παρμεζάνα 1 φ. ψωμί
Snack (18.30): Smoothie με 1 γαιούρτι και φράουλες
Βραδινό (22.30): Pizza με 1 πίτα για σουβλάκι, 1 φ. ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριές και mozzarella light
25 min ποδήλατο στατικό και περίπου 50 min περπάτημα (βόλτα τον μπεμπη)
Καληνυχτες φιλαρακια.... τα λέμε αύριο παλι!!!
μεχρι τώρα δεν τα παω καλα.... πάμε για απολογισμό μεχρι τώρα μιας και μέχρι το βράδυ θα εχω καταβροχθήσει τπ συμπαν!
Πρωινό (08.00): 1 φλ. γάλα 1,5% και 1 toast (2 φ. ψωμί, 2 φ. τυρί)
Snack: αν ο cappuccino θεωρείται snack ς τότες τον ήπια στις 11.30 περίπου
Μεσημεριανό (16.00): 1 toast (2 φ. ψωμί, 1 φ. τυρί & 1 φ. ζαμπόν) και (εδω τα σ........με) 3 soft american cookies (το 1 δεν μου εφτανε).
Θα προσπαθήσω το βράδυ να φάω 1 γιαούρτι με φρουτα και βλεπουμε.... θα ενημερώσω!