-
καλημέρα φιλενάδες μου!!!
χαθηκα 2 μερουλες είναι η αλήθεια, αλλά είχα ρεπό και έπρεπε να τρέξω λίγο τις καταστάσεις στο σπίτι μου!!!
σουπερ μάρκετ...
λαϊκή...
μαγείρεμα..
γενική..
ειχα κ κατι τραπεζόματα την Παρασκευή...
καλά πέρασαν όμως οι μέρες!!!! δεν εχω παράπονο!!!!
το πιο ευχάριστο όμως είναι πως την Παρασκεύη μου ανακοίνωσαν πως παίρνω προαγωγή στη δουλειά!!!! αλλάζω τμήμα! αντικείμενο! λεφτά... είμαι παρα πολύ χαρούμενη!!!! Επιτελους και κάτι καλό μετά από πολύ καιρό!!!
Λοιπόν, σχετικά με το θεμα της διατροφής...
Παρασκευή έτρεχα από το πρωί με αποτέλεσμα να μη φάιω πρωϊνο ή δεκατιανό...
Παρασκευή
πρωί τίποτα
δεκατιανό τίποτα
μεσημέρι 1 σνίτσελ ελαφρός παναρισμένο και σαλάτα λάχανο
απόγευμα τίποτα
βράδυ είχαμε finger food night και εφαγα σκατολοϊδια dipakia αλλα με μέτρο..
Σάββατο
πρωί δημητριακά με γάλα
δεκατιανό μισό ποτήρι χυμό πορτοκάλι
μεσημέρι φασολάκια λαδερα + σαλατα + 2 μικρες φέτες ψωμι
απόγευμα καφές με μισή κουτ ζαχαρη
βράδυ μιση μερίδα ψητό κοτόπουλο, 1 πίτα ψητή αλάδωτη, σαλάτα +4 ποτά
αυτά...
σχετικά καλά....
σήμερα έχω και το ζύγισμα της εβδομάδας....
και το αποτέλεσμα είναι............................90!!!!!!! μείον 2 κιλάκια!!!!!!! καλή η αρχή νομίζω!!!!
-
καλησπερα από δω!!!
ελπίζωόλες να είστε καλα!
εγω πριν λίγογυρισα απο τη δουλεια με τρομερό πονοκεφαλο, αλλα την παλεύω.
τα σημερινα μου λοιπόν
πρωι γαλα με δημητριακα
δεκατιανο 5 ξερα δαμασκηνα
μεσημερι χιλοπιτες με κρεας κοκκινιστο (λιγοτερο απο μεριδα)
απογευμα 6φράουλες και 1 1/2 κομποστα ροδακινο
βραδυ 1 κομματι χορτοπιτα
θεωρώ πως πηγε αψογα για Κυριακη!!!
με τα thinopuntia ένα εχω να πω... νιωθω τις τελευταιες μερες σα να τρωω τον αμπακο, ενω καθε μερα μειωνω και τις μεριδες μου σε ποσοτητα..
νομιζω πως κανει δουλεια...
θα δουμε και αυτη η βδομαδα πως θα παει!
φιλακιααααααααα
-
mtsekaki μου 1 κιλο εχασες απο 12/3 (με βαση το πρωτο μηνυμα σου)
ε λιγο λογικο δεν ειναι? αλλα κ 2 και 3 παλι λογικο θα ηταν αφου στα πρωτα ειναι και υγρα...(δηλαδη πιστευω δεν ευθυνονται τα χαπια)
Σχετικα με αυτο που λες με τις μεριδες παλι λογικο μου φαινεται, δεν χρειαζεται πολυ το στομαχι να κλεισει...αν δε το εχουμε ξεχειλωσει υπερβολικα, κ εσυ δεν ησουν του φαγητου ποτε (σε κυνηγουσαμε να φας).
Παντως πας τελεια, οποιος κι αν ειναι ο λογος, και αυτο μετρα, αλλα δωσε κ λιγη αξια στον εαυτο σου κ ασε τα χαπια στην ακρη βρε κοριτσι...
-
σημερινό ζύγισμα στα 89!!!!! πάμε πολύ καλά νομίζω!!!!! :)
-
καλησπερα καλησπερα!!!!
σημερα πήγε έτσι κ έτσι η μ.ερα μπορώ να πω...
πρωί 1 μικρό κομμάτι χορτόπιτα
1 καφέ με μισή κουτ μαυρη ζαχαρη
μεσημέρι μικρή μερίδα χυλοπίτες με κρέας κοκκινιστό
απόγευμα 1 μπανανα
βραδυ 1 κρέπα σοκολάτα μπανανα.... μεγα αμαρτία, αλλά την ήθελα κολασμένα!!!!
+1λ νερό
αυτά...
φιλακιάααα
-
Mtsekaki!!!!! Περιμένω και το άλλο Σάββατο το ζύγισμα σου και με βλέπω να πηγαίνω να πάρω τα thinopuntia!!!!! αχ παιδιά 2η μέρα χωρίς ζάχαρη και γλυκά και σήμερα έχω τα νεύρα μου.... τι κακό ναρκωτικό αυτά τα γλυκά πια.... (ξέρω σας φαίνεται χαζό, αλλά... από κάπου πρέπει να ξεκινήσω, φαγητό τρώω κανονικές μερίδες, αλλά στα γλυκά.... γι'αυτό και έφτασα εδώ που έφτασα......)!!!!! :)
-
γεια σας γεια σας!!!!
σημερα πηγε ετσι κ ετσι η μερα μου..
πρωί 1 μπανανα
ενδιαμεσα μιση φετα κεικ
μεσημερι καφες με σαντιγη
απογευμα 1 σαλατα του κεσαρα + 1 μπιφτεκι + 2 φετες ψωμι
βραδυ 1 κομματι χορτοπιτα
+1 λ νερο...
αυτα.....!!!
σταθερα στα 89!
Bad ξεκινησα 92 γιατί διαπίστωσα πως η ζυγαρια μου ήταν λάθος ρυθμισμένη.. :(
αλα και απωλεια 3 κιλακια ειναι καλα!!!
καλα δε το συζητώ.... μόλις είπα παω για κολύμπι,χάλασε ο καιρός.. σνιφ...
-
εσυ ξερεις, εγω ειχα χασει 3 κιλα σε ελαχιστες μερες στην αρχη...στα κιλα που ειμαστε τα υγρα ειναι πολλα...
και με τη σωστη διαιτα φευγουν αερας.
μια που λεμε για υγρα κ ξεφουσκωμα, σημερα ειμαι πρησμενη τοσο που απλα δεν το πιστευω.
Ξαναμπαινω σε προγραμμα χωρις ζυγισμα, γιατι ελεγα θα ζυγιζομουν...αλλα μονο τα υγρα θαμαι 3-4 πανω`
αν θες ελανα δοκιμασεις το διαιτολογιο 1600 να τρως σωστα και ασε τα χαπια στην ακρη, φιλικα παντα! φιλια!
-
καλησπερα καλησπέρα!!!
ετσι κ αλλιώς τελειώνουν τα χαπάκια σε 2 μέρες και δε σκόπευα να πάρω άλλα...
συνεχίζω με προσεγμένη όσο γίνεται διατροφή και βλέπουμε!!!!
από την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω και κολύμπι!
οσο για το τι εφαγα σημερα:
πρωι τοστ γαλοπούλα-τυρι
μεσημέρι κοτόπουλο ψητο + σαλάτα λάχανο
βράδυ 1 μπανάνα και 8 φράουλες...
λίγα τα σημερινά τώρα που τα βλέπω...
θα πιώ τώρα κ ένα ποτήρι χυμάκο... και πάμε για ύπνο!!!!!!
φιλάκια πολλά!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΑΡΧΙΣΑ Τ0 THINOPUNTIA ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΕΣ - ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΡ� �Σ.
-
καλησπέρα και από εδώ!!!!!
οι 2 τελευταιες μου μερες δε νομιζω πως πηγαν και τόσο πολύ καλά... βασικα αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μη μπορώ να ακολουθίσω καλά διατροφή...
σημερα είχαμε..
πρωι τοστ γαλοπούλα-τυρι / καφέ φρέντο καπουτσινο με μιση κουταλια μαυρη ζαχαρη
μεσημέρι 2 κουταλιες ρυζι και 2 κεφτεδάκια
απόγευμα 1 μικρή φέτα κέικ
βράδυ 3 φιλετάκια κοτόπουλο + μερικές πατάτες ψητές...
επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα με το έντερο, άρχισα πάλι φάρμακα... έχω πριστεί πάααααρα πολύ, πόνος και σταθερότητα...
σημερα ακομα στα 89κ... ελπίζω να καταφέρω αν ενεργηθώ και να ξεπριστώ.... και να δω αλλαγη...
chindrag γράφε την πορεία σου κ εσυ!!!
καλη αρχή!
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
-
Γεια σας.Ειμαι νεο μελος.Εχω ξεκινησει και εγω αυτα ταχαπακια απο 8/3.Τοτε ημουν 98 κιλα.Σημερα,27/3,ζυγιστηκα και ειμαι 95.200.Πιστευω οτι βοηθανε.Εμενα μου εχουν μειωσει την ορεξη.Νιωθω σκασμενη απο το φαγητο,μονο αυτη την παρενεργεια νιωθω,αν και δεν τη θεωρω παρενεργεια,αλλα κορεσμο.Θα συνεχισω να τα παιρνω,μια και ειναι φυτικα.Αλλος που τα εχει δοκιμασει?Αυτη την περιοδο νηστευω και δεν τρωω ψητα και σαλατες.Παντως μεσα σε 19 μερες 3 κιλα,ειναι καλα,παρολο που τρωω λαδερα,οσπρια και τα υπολοιπα νηστισιμα.Θελω να φτασω τα 65 κιλα.Ελπιζω να τα κατεφερω.
-
καλη επιτυχια dinadesp!!!!
εχω μερουλες να σας γραψω φιλεναδες μου, αλλα εχω ενα θεμα υγειας και με αφησε πολυ πισω..
στα κιλα ειμαι στα ιδια με παρα πολυ εντονο πριξιμο λογω των φαρμακων που περνω...
σε 15 μερες θα τα σταματησω ομως και τοτε περιμενω να δω αποτελεσμα...
-
ωχ περαστικα μτσεκακι...κριμα νασου κανουν τετοιο κακο...μη χαπακωνεστε βρε παιδια :(
-
καλησπερα κ απο δω!!!
bad μου δυστυχως μου βρηκε ο γιατρος πως εχω πετρες στα νεφρα οποτε πρεπει αναγκαστικα να χαπακωθω για να γλυτωσω τα χειροτερα... θα δουμε πως θα παει!
καταταλλα ολα οκ...
φιλια πολλα!