Κορίτσια
και εγώ πιστή στο ραντεβού μας!!
και χαρούμενη μιας που από 21/03/11 είμαι - 2,5 Kg .. Καλά δεν είναι??
Everest & Lostera καλώς ορίσατε!!! καλή αρχή!!!
Printable View
Κορίτσια
και εγώ πιστή στο ραντεβού μας!!
και χαρούμενη μιας που από 21/03/11 είμαι - 2,5 Kg .. Καλά δεν είναι??
Everest & Lostera καλώς ορίσατε!!! καλή αρχή!!!
Γειά σας και απο εμένα,
στο ραντεβου που δώσαμε δεν ήμουν εντάξει γιατί είχα τεχνικά προβλήματα (θα πάρω καινουργια ζυγαριά αυριο... όχι καλέ, δεν την έσπασα...ακόμα τουλάχιστον!!!!). Οπως και να έχει όμως, όταν την αγοράσω θα ζυγιστω θα δώσω το παρόν και μετα πάλι στις 15 του μήνα εδώ για την συνέχεια....
Eugenia, -2.5 κιλα δεν λες απλά ...''καλά δεν είναι'';;; Τέλεια είναι!!!!
Keep Walking.... (Κυριολεκτικά και μεταφορικά):roll:
koritsia ειμαι 5 ολοκληρα κιλα κατω κ τριβω τα ματια μου κ δεν το πιστευω...κ ενδιαμεσα με ενα υπερφαγικο με απειρα σκατολοιδια κ μερεντα. εχω κοψει αλατι τελειως, ενιωθα πρησμενη κ χαλια, τωρα νιωθω σα να ξαναγεννηθηκα!Quote:
Originally posted by badgirl11
akoyw την ιδια μου τη συμβουλη και δε ξανασχολουμαι με το βαρος μου για 15 μερες! ill be back soon :wink1:Quote:
Originally posted by badgirl11
αλμα μου ολα καλα θα πανε, το αγχος κ μονο λειτουργει ανασταλτικα...
κρατηθηκα ποσο καιρο και δε ζυγιστηκα (πρεπει ναναι μια βδομαδα?!)
και ανταμειφθηκα! ξερω σε 15 μερες μπορει να μην εχω χασει τιποτε γιατι ηταν μεγαλη η απωλεια τωρα αλλα εγω θα προσπαθησω :smirk:
τι κανετε πως τα πατε? ποια αντεξε 15 μερες?
εγω ποτε ειχα ζυγιστει προηγουμενη φορα οεο?
bad... bravo σου!!
τελεια.. ξέφυγες και απο το 9άρι :bigsmile: καλή συνέχεια...
εγω δε κρατήθηκα, αλλά τουλάχιστον δεν έκανα υπερφαγικά..
προχθες ήμουν λίγα γραμμαρια κατω, νομίζω 300? καπου εκεί, δλδ περίπου στα ίδια πρεπει να είμαι..
και ξεκίνησα τρέξιμο στο πάρκο.
τρέχω 3 χλμ. προς το παρόν jogging. δεν είναι πολύ και δε θα προλαβαίνω καθημερινά, αλλά είμαι ικανοποιημένη.
72.8 καλή συνέχειαQuote:
Originally posted by ria
καλό μήνα!!!!
λοιπόν γράφω πρώτη
75.2
ραντεβού σε 15 ημέρες!!!
την αγάπη μου σε όλες :love:
Μπράβο ria,
-2.5 κιλά τέλεια... εγω σημερα έχω το γνωστο γυναικολογικό πρόβλημα και δεν ανεβαίνω πάνω στη ζυγαρια ουτε για πλάκα!!! Θα περιμένω μέχρι να τελειώσει και θα δώσω δυναμικό παρόν.!!!!
λοιπόν....να γιατί δεν έχανα...και κλαιγόμουνα...γιατί δεν είχα ζυγιστεί εδώ και ένα μήνα...
γιατί σήμερα η ζυγαριά..έδειξε -5 κιλάααα
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing:
μειώνω θερμίδες θα τρέχω και 3 φορές την εβδομάδα στο γήπεδο..και πάμε για το 7!!!!
2 Μάη ξαναμετράμε!!!
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing:
Χιλια μπράβο.... asi!!!
γεια σας κοριτσαρες
στα 86.1 κ δε λεει να δειξει 85 με τιποτε!
μακαρι να προλαβω να χασω κι αλλα κιλα πριν αρχισω να βαζω..
εκανα κ ενα βουλιμικο προχθες, αλλα με λαθος τροφες κ κατεληξα στην τουαλεττα να κατοικοεδραιευω για 2-3 ωρες,οποτε κομμενα αυτα
μου εχουν πει τι γινεται στο θεμα της δημητρας οποτε δε θα διαβασω καν
σευχαριστω cici μπραβο που δεν εκανες υπερφαγικο, εχεις δυναμη το ξερεις!
Ρια συγχαρητηρια! κατι αντιστοιχο μου εχουν βαλει οι γιατροι αλλα καθε 3ημερο μου αλλαζει διατροφη για να μη κουραστουμε
οι αλλες κοπελες πως πανε? φιλια σε ολες! :kiss:
Ναι μην την συγχυσουμε:regan:
OYAOY!!!!10 κιλα!!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by ria
72.8 καλή συνέχειαQuote:
Originally posted by ria
καλό μήνα!!!!
λοιπόν γράφω πρώτη
75.2
ραντεβού σε 15 ημέρες!!!
την αγάπη μου σε όλες :love:
ΤΕΛΕΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ :starhit:
μπραβο σε ολα τα κοριτσια για τις απωλειες :)
καλη συνεχεια :)
Το ξέρω θα σας την "σπάσω" αλλά εγώ έχω καθιερώσει κάτι άλλο όσον αφορά το ζύγισμα.Οταν θέλω να ζυγιστώ σε δίαιτα το κάνω Κυριακή πρωϊ.Για να μπορώ να μπώ καλύτερα στην ψυχολογία του ξεκινήματος της εβδομάδας και το από Δεύτέρα δίαιτα.Μέ έχει βοηθήσει αυτό.
1ον.Αν έχω χάσει χαίρομαι και δεν ανοίγω το στόμα μου να καταβροχθήσω του κόσμου τα περιττά πράγματα.
2ον.Αν έχω "κολλήσει" το πιό σύνηθες δηλαδή σε εμένα, να μπορέσω να αυτοσυγκεντρωθώ και να "κρατηθώ" μακριά από πειρασμούς.
3ον.Αν έχω ανέβει κάτι παραπάνω, να έχω χρόνο 1 μέρα περίπου να συνέλθω από το σόκ, για να συνεχίσω την Δευτέρα.
Εχει "πιάσει" αυτό το κολπάκι.Αλλά θα δοκιμάσω και το ζύγισμα κάθε 15 έτσι για αλλαγή.Αλλά πάλι θα επιμείνω στο θέμα ημέρας.ΚΥΡΙΑΚΗ
Μπράβο asi.. δεν μπορώ με τίποτα να περιμένω 15 μέρες να ζυγιστώ.. μπράβο σ' όλους..!!