καλημέρα!
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας? (Αν επιτρέπονται φυσικά οι μανούλες με 11χρονα ζουζούνια...)
Printable View
καλημέρα!
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας? (Αν επιτρέπονται φυσικά οι μανούλες με 11χρονα ζουζούνια...)
Καλέ εννοείται!!!!!! καλώς ήρθες!!!!!!
Γεια σου Μαράκι!!Δεν βάζουμε όρια ηλικίας εδω!!Σε περιμένουμε την Κυριακή!!!!!:spin:Quote:
Originally posted by maria_p_40
καλημέρα!
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by maria_p_40
καλημέρα!
θα τρελαθω απτη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!
να ρωτησω, στα ruby's εχει τραπεζια για αρκετα ατομα? δηλαδη μπορεις να ενωσεις?
δεν ξερω αν την ωρα που θα παμε,θα εχει τοσα αδεια τραπεζια για να μπορεσουμε να τα ενωσουμε.πιστευω πως θα ειμαστε αρκετες,οποτε δεν ξερω αν θα βολεψει.αν θυμαμαι καλα,δεν εχει και πολυ χωρο εξω.
καλα ελπιζω μες στη βδομαδα να περασω να δω τι παιζει εκει.
παντως δεν αγχωνομαστε, κεντρο θα ειμαστε, απειρες οι επιλογες :)
Εχμ...καλημέρα.
Μήπως να ανακεφαλαιώναμε, γιατί ένα ψιλο-αλτσχάιμερ το'χω η γυναίκα! (μη με κοιτάτε στραβά, λέω!)
Το ραντεβού είναι Κυριακή 10/4/11, ώρα....(έλα μου ντε) στο.... (ξαναέλα μου ντέ)...:))
καλημερα!
θελετε να πουμε 4 ?
προς το παρον ειπαμε Αγ. Σοφια
αλλα δωστε μου 1 μερα περιθωριο να δω τι παιζει εκει, γιατι θα ειμαστε αρκετα ατομα
οκ?
:)
ok αρχηγέ! αναμένουμε οδηγίες πλεύσης
καλησπέρα. δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω.. θα το ξέρω Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί...
Περασα χθες απο το Ruby και ειδα οτι δεν ειχε τραπεζια εξω.
πώς σας φαινεται? :)
εχει και ευκολο παρκινγκ κοντα
Omilos
Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, 54643, Θεσσαλονίκη - Νέα Παραλία
http://www.greekeat.gr/menu.php?Rest...ickButton=menu
ο.κ για όμιλο και ο.κ για 16.00:)
Λοιπόν πάμε όπου θέλετε, το μόνο μου θέμα είναι ότι μου βγήκε δουλειά στις 5 οπότε να το κανονίζαμε λίγο νωρίτερα;;