Originally posted by maria...
krino malaka mou.sagapo [/quote]
Χα χα χα maraki... ti blepoun ta matakia mu ti einai afta ta kaloudia... exei poly plaka omws xaxaxa
krino malaka mou.sagapo [/quote]
Χα χα χα maraki... ti blepoun ta matakia mu ti einai afta ta kaloudia... exei poly plaka omws xaxaxa
α καλουδια ειναι???
αντε σε καλο σου και ειχα ανησυχησει....
Έχουν σβηστεί πολλά ποστ από το θέμα, ή κάνω λάθος?
Επίσης, αυτό με το γκρίκλις και σε παιδιά νηπαγωγείου να το έλεγαν τόσες φορές θα το είχαν εμπεδώσει...........
θεσαλο εχασες χθες ειχα πιει λιγακι και ειπα καπια χαζα .λολ.που και που πρεπει να κανουμε κ καμια πλακα.
Τα διάβασα τα διάβασα ήσουνα εκπληκτική, άσε δεν μπορώ να τα επαναλάβω μην δεν έχει ξυπνήσει καλά ο κρίνος και μου στραβώσει . Ε κρίνε χεχεχε
Έχεις μια ατίθαση maria... μέσα σου που χθες με λίγο κρασάκι τσουπ ξεπεταχτήκατε :) εγώ την πάω περισσότερα την χθεσινή :)
Φανή μην μας μαλώνεις, επειδή ήμαστε αναπτυγμένα παιδιά δεν σημαίνει ότι μεγαλώσαμε κιόλας :)
Quote:
Originally posted by Thessalo
μην δεν έχει ξυπνήσει καλά ο κρίνος και μου στραβώσει . Ε κρίνε χεχεχε
Έχεις μια ατίθαση maria... μέσα σου που χθες με λίγο κρασάκι τσουπ ξεπεταχτήκατε :) εγώ την πάω περισσότερα την χθεσινή :)
Ομολογω οτι ξυπνησα περιεργα....
μετα τις ανηθικες προτασεις τις μαριας δεν ειχα υπνο.
Αυτη η κοπελα ειναι να την πας για ποτο.....
ουτε ψυλο στο κορφο σου μετα...
:P
ΥΓ.... μαρια παρα τα οσα διαδιδουν οι ανταγωνιστες μου, ο αντρικος πληθυσμος δεν μου ξυπναει ερωτικα συναισθηματα....
:cool:
loooooooooool ελα μωρε απλα ξεφυγα λιγακι χθες.δεν εχω διακαιωμα να ξεφευγω και γω λιγακι?επειδη ειμαι μαμα πρεπει να με μια ζωη σοβαρη κ μουντη?ειμαι νεα εξαλου κ ελευθερη.χιχιχιχιχι.που να επινα και 2 ποτηρακια αστα αν πανε κρινο
και Θεσαλο μου ειμαι πολυ χαμογελαστο ατομο και κανω συνεχια πλακα.οποιος ειναι κοντα μ περναει καλα.αφου κ ο γιος μ τρελενε στα γελια με αυτα π του κανω,μεχρι και στην κουνια του μπηκα μια φορα και πιρα πιπιλα στο στομα για να γελασει.αχαχαχαχ
αχαχαχαχαχα τι πλακα ειχε οντως....
ιδιως αυτη η ατακα με το μουστο ηταν αψογη....
γελαγα μεχρι το πρωι....
:P
moysto?den 8imame ti elega x7es kai poli.
Εγώ γέλασα εκεί που του είπες είσαι αρχιμαλάκας για να σου πει καπάκι μετά krine malaka mu! sagapw χαχαχαχ .
maria θυμάμαι μια κουβέντα είχαμε αφήσει στη μέση , το όριο ηλικίας δεν το έπιανα είπες εε, μήπως παίζει καμιά υιοθέτηση :) :P :P
Σίγουρα μόνο ένα ποτηράκι κατέβασες μήπως ήταν μπουκάλι λέω ..εγώ τώρα :)
Quote:
moysto?den 8imame ti elega x7es kai poli.
Καλυτερα γιατι μετα θα κοκκινιζες....
;)