ναι krino έπρεπε να γίνει, αν κ δεν το θελα, δεν είναι δύο λογκιν, αλλάγη του υπάρχοντος.
Printable View
ναι krino έπρεπε να γίνει, αν κ δεν το θελα, δεν είναι δύο λογκιν, αλλάγη του υπάρχοντος.
μεγια....
:P
οσο για αυτα που συζητάγαμε... επανήλθε δριμύτερος ο τύπος κ το παίζει η αθώα περιστερά κ ότι συνεχίζουμε κ ασχολούμαστε μαζί του
αν τα πράγματα συνεχίσουν σ\'αυτο το ρυθμό θα σας μεταφέρω τους διαλόγους κ ύστερα θα αποχωρίσω
δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταράζονται τα νεύρα μου κάθε φορά που μπαίνω κ αναγκάζομαι να αντιμετωπίσω τις χαζες του σπόντες
δεν γουσταρω ρε άνθρωπε να έχω καμια επαφή μαζί σου κ σταμάτα να στέλνεις προειδοποιήσεις κ απειλές.. μπρρρ σιγα μην σε φοβηθούμε!
Quote:
Originally posted by mstrouf
κ ύστερα θα αποχωρίσω
δεν υπαρχει λογος να αποχωρισεις ουτε εσυ ουτε κανενας.
Οποιος δεχετε ενοχλητικα μυνηματα μπορει να ενεργοποιησει απο τα U2U του την μαυρη λιστα και εληξε ο γαμος.
Μην δραματοποιουμε την κατασταση, ψωνισμενοι τυποι θα υπαρχουν παντα.
δεν ειναι μονο τα U2U krino μου, ο τύπος εξελίσσεται με μεγάλη ηλιθιότητα κ πολύ ευγενικά έχω γράψει ως εδώ κ δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό!
Οσον αφορα το φορουμ δεν υπαρχουν αλλοι τροποι επικοινωνιας, ποστ και u2u.
Για τα ποστ υπεθυνος ειναι ο αντμιν, για πριβε μυνηματα εμεις.
Απο κει και περα ο καθενας στηνει οτι επικοινωνια θελει.
Kοριτσακι μην κανεις την χαρη σε κανεναν να αποχωρισεις!!!δεν νομιζω οτι πρεπει να ΄παραιτηθεις\' απο ενα πραγμα που σου αρεσει και σε κανει να ξεχνιεσαι για καποιον ανωριμο τυπο.Απλα μην του κανεις την χαρη...οποιος και αν ειναι δεν αξιζει μια...Παντου υπαρχουν χαζοι-εξυπνοι-ψωνια που δεν σκαμπαζουν απο λογια,ε εμπλεξες και εσυ σε καποια περιπτωση...Αντιμετωπισε το δραστικα και μην δινεις πλεον καμια απολυτως σημασια....Σε ενα οποιδηποτε φορουμ ειναι απολυτα βεβαιο οτι οι γυναικες θα αντιμετωπισουν και απο εναν τετοιο βλακα....συνεχισε σαν να μην υπαρχει........;)
Μην αποχωρισεις για κανεναν ηλιθιο!Η παρουσια σου εδω εχει εμπνευσει αισιοδοξια σε πολλους απο εμας με τη δυναμη που εχεις στον καθημερινο σου αγωνα!Οσο για τον ενοχλητικο, αγνοησε τον.Ειμαι σιγουρη οτι θα σκασει!!
ξεκινας με καποιον κ μιλας, ωραία; η κουβέντα απο μια αφορμή καταλήγει κ επικεντρώνεται στις ορμές του άλλου, κάπου δεν μιλάς, δεν συμμετέχεις, αλλά μέγα λάθος δεν το ξεκόβεις απο την αρχή εφόσον δεν σε εκφράζει. στην συνέχεια πιάνει κ κατηγορεί την κοινή γνωστή, ότι επηρέασε την σχέση που είχα μαζί του, ποια σχέση δηλαδη; μέχρι ξεφτιλισμένη μου την έλεγε κ μου απαγόρεψε να της μιλάω. μα είναι δυνατόν; κατι γίνεται.. κάτι παίζεται.. ο τύπος εξελίσσετε κ φανερώνει ότι δεν στέκει καλά κ οι σχέσεις που θέλει να δημιουργήσει αποσκοπούν κάπου. ξενέρωσα αφάνταστα με την πορεία της όλης γνωριμίας, γιατί δεν μπορείς να μιλάς με κάποιον κ το μόνο που να σκέφτεται είναι το πουλί του -άσε για την φώτο- να μην αναφέρω κ το παρατσούλι! κ εφοσον διαπιστώνει πως δεν του κάνω τα κέφια, θελω να ξεκόψω κάθε επικοινωνία, το παίζει ο ερωτευμένος ιππότης που θα πραγματοποιήσει τα όνειρά μου, εκεί να δεις πως μου φάνηκε.. εντελώς ψυχακιας!
αναγκάστηκα να του πώ: βρε ουστ ανώμαλε, γιατι το έπαιζε κ καλά, έχε υπόψιν σου ότι η κοινη γνωστή μας τα ξέρει όλα, λες κ ειχα κατι να κρύψω, λες κ ειχα κάνει κάτι.. δηλ. σαν προειδοποίηση ή σαν απειλή.
δεν ξέρω πάντως δεν στέκει καλά στο μυαλό, τιποτα απ\'ολα αυτα δεν μοιαζει λογικό!
κ τώρα επανέρχεται με το στυλάκι, μην ασχολήσε μαζί μου, με σποντες κ ότι άλλαξε κινητο για να μην τον βρούμε.. λες κ θα ψαχναμε .. χα, χα αλλο καημο δεν είχαμε! σκασίλα μας αν ζεις ή πέθανες, μόνο μην μας ενοχλείς!
Αναρρωτιέμαι αν είναι ενας ........ πάντα ο ίδιος .......... αυτός που μοιράζει ρόδα .........
http://e-psychology.gr/forum/viewthr...419&page=1
Κλειώ μου δεν είναι ένας..υπάρχουν κι άλλοι..
το θέμα δεν είναι να αποκαλύψουμε ποιος ή ποιοι είναι οι σαχλοί τύποι που το \'χουν περάσει αϋπνίες κ παρατράγουδα εδώ μέσα, το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάτι τέτοιο καταντάει ενοχλητικό κ δεν έγραψα το ποστ για να προκαλέσω κανέναν, το έγραψα, γιατί όλοι ξέρουμε το τι μας γίνεται κ κανένας δεν μιλάει, γι\'αυτο αγανακτησα με όλη την υπόθεση
δικαίωμα του καθενός είναι να νταραβερίζεται όπως γουστάρει, αλλά μην απορήσετε αν κάποια στιγμή ανακαλύψετε για το ρουφ-online, καλύτερα να είστε προσεκτικοί για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση. πήξαμε στους φαντασιόπληκτους
Λοιπόν, επειδή έχω στραβώσει πολύ με αυτή την ιστορία, έχω πολύ υλικό και άλλο τόσο έχει και η Μαρία το οποίο το έχω δει και όποιος θέλει μπορεί άνετα να διαβάσει διεστραμμένες προτάσεις και φωτό με νόημα.
Δεν το τραβάω άλλο. Αν συνεχίσω να έχω σκιά και να ταράζεται η Μαρία τώρα που πάει να ανακάμψει θα γελάοσυμε.
Έχω ενημερώσει εδώ και ένα μήνα ήδη τον ΝίκοςD, οπότε ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Φιλιά απ\' το εξωτικό χωριό μου......
Μαρία μου μην αγανακτείς καθόλου.Πραγματικά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις ότι μόνο για γέλια είναι τέτοιες καταστάσεις και δεν αξίζει να σκας καθόλου.
Εμένα αρχικά με ενόχλησε η υποτίμηση απέναντί μας επειδή εχουμε προβλήματα ψυχολογικά αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι αυτοί έχουν πολύ μαγαλύτερο πρόβλημα.Δες το έτσι και μην ασχολείσαι άλλο.
Θα το σκέφτεσαι μετά από καιρό και θα λες ότι ήταν χαζομάρα που ασχολήθηκες.Θα δεις..
Σίγουρα Dalia μου, για γέλια είναι κάτι τέτοιοι κ γνωρίζεις κ σύ φαντάζομαι, πως τραβάνε κ δημιουργούνε ιστορίες ενώ δεν υπάρχουν. έχεις δίκιο νομίζω ότι μας υποτιμούν, τι να πείς; δίνω τόπο στην οργή αυτή την φορά, την επόμενη όμως, δεν ξέρω κ γω τι θα γίνει!
Θεοφανία, ένα είναι σίγουρο.. ευτυχώς που σου μίλησα για το τι συμβαίνει κ σε ευχαριστω.
για μπελάδες άλλους, δεν ψάχνω.. \"ο νοών νοητό...\" ας ληξει καποια στιγμη