Quote:
Originally posted by Φοίβη
Καλημέρα κι απο εμένα squid.
Μιας που επανήλθε αυτό το θέμα, θέλω να μιλήσω λίγο για τη δική μου εμπειρία.
Είχα κι εγώ εμβοές αλλά όχι υψηλών αλλά χαμηλών τόνων(μοιάζει σαν κάποιος να φυσάει μέσα στο αυτί μου). Τις είχα πέρισυ τέτοια εποχή περίπου. Σταμάτησαν και επανήλθαν ξανά φέτος. Πήγα σε τρεις ΩΡΛ, δεν ήξεραν τι είναι και μου έδιναν φαρμακευτική αγωγή λίγο ψάχνοντας, απο ό, τι κατάλαβα.
Φέτος επισκέφθηκα έναν ακόμα κι αυτός μου έκανε μια δίάγνωση συμπεριλαμβάνοντας και συμπτώματα που είχα αλλά δεν τα συνέδεα με το αυτί, όπως πχ ζαλάδες. Δεν θα γράψω εδώ τη διάγνωση γιατί είμαι σίγουρη οτι κάθε άνθρωπος και κάθε πρόβλημα είναι μοναδικό.
Αυτό που θέλω να γράψω όμως είναι οτι η εμβοές σε μένα έχουν αιτία μάλλον το άγχος και την πίεση καθώς και την υπερβολική κούραση. Επίσης διάβασα σε πολλές σχετικές σελίδες του ιντερνετ οτι είναι ένα απο τα πολλά συμπτώματα που μπορεί κανείς να παρουσιάσει όταν αρχίσει να εξουθενώνεται ψυχικά απο τη δουλειά του ή απο τη ζωή του έτσι όπως την ζει.
Πιστεύω οτι σε μένα αυτός είναι επίσης ένας λόγος που το αυτί μου κυριολεκτικά μου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου! ;)
Επαναλαμβάνω οτι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός κι αυτή είναι η δική μου περίπτωση.
ο κοχλιας ειναι υπευθηνος και για την ισορροπια