καλα εκρυψες την προσωπαρα σου τη θεικη????? θα σε μαλωσω κοπελια!
φιλακια! :bouncy:
Printable View
ρε παιδια, πως λεγεται η μπλουζα που τα μανικια ειναι μεχρι τον αγκωνα, λιγο πιο κατω; ναυτικο κοψιμο μου θυμιζει.
3/4
να'σαι καλα μιτσουκου!!!!!!!
Σημερα φορεσα ασπρο μπλουζακι 3/4 με το λογοτυπο της DKNY (1 ευρω απο λαικη-μπουτικ :cool:)
Μια κοκκινη φουστα μεχρι τα γονατα
ενα διακριτικο κολιε της AVON με το σημα του απειρου,
Ασπρα αθλητικα (ειχα πολυ περπατημα)
:love::love: με έκρυψα για να μη με ματιάξουν :P (βασικά με τους συνφορουμίτες δεν έχω πρόβλημα,εξάλλου στο fb με έχουν δει αρκετοί ;) αλλά μπαίνει και ξένος κόσμος ! )Quote:
Originally posted by mitsokolo
aggeloudaki εχουμε το ίδιο ψηγείο :rolleyes:
εγω σήμερα έβαλα το μπέζ το παντελόνι (είναι χειμωνιάτικο, αλλα δε φαίνεται, δε πειραζει)
μια μαυρη κοντομάνικη
μαυρη ζακετα με φερμουάρ
μπεζ μπαλαρίνες
αυταα.....
σκέφτομαι να παω να ψωνίσω στο τελος της βδομάδας.. :/ είδομεν.
Καλημέρα κορίτσια!
Α πολύ ωραία ειδα οτι ποστάρετε φωτος,πολύυυ καλύτερα γιατι κι εγώ είμαι οπτικός τύπος και η περιγραφή δεν μου είναι αρκετή για να το φανταστώ!
Ιδου το δικό μου σήμερα,βασικά έβαλα οτι βρήκα μπροστά μου...ασύμετρο μαύρο μπλουζάκι,τζην (μα τι πρωτότυπο!) και μπαλαρίνες.
Αύριο ελπίζω σε κάτι καλύτερο!λολ
http://img689.imageshack.us/img689/7928/24052011860.jpg
πολυ ωραια αλλα σ ενημερωνω οτι μπορουμε να δουμε κ τη φατσα σου :S (κουκλα εισαι παρεπιπτοντως :P)Quote:
Originally posted by arte
Καλημέρα κορίτσια!
Α πολύ ωραία ειδα οτι ποστάρετε φωτος,πολύυυ καλύτερα γιατι κι εγώ είμαι οπτικός τύπος και η περιγραφή δεν μου είναι αρκετή για να το φανταστώ!
Ιδου το δικό μου σήμερα,βασικά έβαλα οτι βρήκα μπροστά μου...ασύμετρο μαύρο μπλουζάκι,τζην (μα τι πρωτότυπο!) και μπαλαρίνες.
http://imageshack.us/photo/my-images...052011860.jpg/
πφφφ σιγα ολος ο κόσμος βλέπει τη φάτσα μου δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία!!!λολQuote:
Originally posted by smart
πολυ ωραια αλλα σ ενημερωνω οτι μπορουμε να δουμε κ τη φατσα σου :S (κουκλα εισαι παρεπιπτοντως :P)Quote:
Originally posted by arte
Καλημέρα κορίτσια!
http://imageshack.us/photo/my-images...052011860.jpg/
σ'ευχαριστωώ πολύ πάντως,στην ηλικία μου τα κομπλιμέντα είναι πάντα καλοδεχούμενα!χεχεχε!:smilegrin :
Επειδή η lessing δεν έχει πρόσβαση μεταφέρω τι φορά σήμερα κατόπιν αδείας που έλαβα. Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι γράφω βέβαια αλλά ΟΚ...
Γυαλάκι ηλίου με πορτοκαλί σκελετό 50 ή 60 και μπλούζα pin up πορτοκαλί με ΦΠΝ
το φπν δεν έχω ιδέα τι σημαίνει :D
Φοραω Παντελονι Ντιζελ..Quote:
Originally posted by aggeloydaki
το φπν δεν έχω ιδέα τι σημαίνει :D
μαλλον :D
marili.............. Κούκλα....!!..:love:
εγω πήγα με φόρμες (μαύρες :rolleyes: )
ciciliana μου σ ευχαριστω πολυ...μπα εγω δεν ειμαι της φορμας σπανια να βαλω..τωρα το καλοκαιρι με τζινακια,βερμουδες κ φουστανακια πιο πολυ.
ούτε κι εγω είμαι , αλλα με στενεύουν σχεδον όλα τα παντελόνια κ δε τα φοραω συχνα...:grind: (που θα παει...)
μου αρέσουν τα φουστανάκια..! βρεμούδα δεν εχω :/