Ναι αγαπημενη σαλακι ειναι! :D
Πιτα απο τα χερακια μου το χειμωνα που θα ερθεις Aθηνα οπως μου υποσχεθηκες!!! :):)
Printable View
Πιτα απο τα χερακια μου το χειμωνα που θα ερθεις Aθηνα οπως μου υποσχεθηκες!!! :):)
πες μου οτι δεν το εννοεις....Quote:
Originally posted by filipparas
Καλό είναι όταν δε θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν με προκατάληψη να μην έχουμε και εμείς προκαταλήψεις...
Συγνώμη αλλά αυτό το "κουστουμάτοι φλώροι" δε 'μου έκατσε καλά. Και πίστεψε με, δε φοράω κουστούμια και δε το πήρα προσωπικά.
Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
:lol: :lol: :lol:
ok τωρα με εχεις στο χερι η αληθεια ειναι :P
θα αρχιζω να ψαχνω για τικερακοβρωμοπιτακι countdown! :lol:
το ειπα ΜΟΝΟ και μονο για να δειξω την οργη μου γιατι μονο οργη μπορω να νιωθω στα ατομα που με κρινουν χωρις να με ξερουν.Quote:
Originally posted by filipparas
Συγνώμη αλλά αυτό το "κουστουμάτοι φλώροι" δε 'μου έκατσε καλά. Και πίστεψε με, δε φοράω κουστούμια και δε το πήρα προσωπικά.
ειναι δυνατον να ασχοληθω εγω με κουστουμια και φορεματα κλπ? κλαιν μαιν τι φοραει ο αλλος, δεν παει να βγει και με το σωβρακο?
ποτε δεν εκρινα καποιον απ το ντυσιμο, πραγμα που δεν γινετε απ την ΔΙΚΗ τους μερια
ΟΚ, δεκτό τότε. Sorry για τη παρεξήγηση! :yes:
ενταξει ειχες δικιο απο μια μερια γιατι πολλες φορες εκφραζομαι εντονα, αλλα επειδη εποικινονουμε με τον γραπτο λογο ειναι φυσικο να μην ξερουμε τον τονο και το υφος αυτουνου που τα γραφει.
και εννοειτε οτι δεν παρεξηγω κουβεντα κανουμε, και δεχομαι ολες τις αποψεις αρκει να εχω δικιο :lol: :lol: :lol: :P
εσυ δε μας ειπες τι μαγειρεψες??????????? για μολογα?
Χοιρινό με λαχανικά και το έκανα και άθλιο... μπλιάχ...
Το έφαγα όμως, στομάχι με αντοχές λέμε...
εγω πιστευω πως υπερβαλεις, λενε οτι οι καλλητεχνες δεν αναγνωριζουν ποτε τα εργα τους! :lol: :lol:
Θα σου έστελνα να φας αλλά στη κατάσταση σου είναι αμαρτία, κρίμα είναι :yes::yes::yes:
δεχομαι την καθε προκληση :P ! θα ετρωγα ομως τα λαχανικα γιατι ειμαι αλλεργικη στο χοιρινο!
τελικα ειμαι τεραστια καλλιτεχνις!!!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
εγω πιστευω πως υπερβαλεις, λενε οτι οι καλλητεχνες δεν αναγνωριζουν ποτε τα εργα τους! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: για πες?? τι μαγειρεψες καλλητεχνη μου σημερα?
δε μαγειραψα.... ας ειναι καλα η μανουλα :)
για αλλα εργα μιλαω :p
μπουτακια κοτοπουλου ψητά με αλατακι και πιπερακι μπολικο (βάζω και παπρικα αλλα μου τελειωσε) χωρις λαδι με αρκετο νερο στο ταψι ωστε να γινουν ζουμερα.. στη συνεχεια πηρα το νερο αυτο (το οποιο πλεον ειχε γινει ζουμι απο τα λιπη του κοτοπουλου) και εφτιαξα πιλαφι σε κατσαρολακι. το μονο που προσεθεσα ηταν αλατι, ουτε βουτυρο ούτε λαδι τιποτα... γινεται πεντανοστιμο κ ειναι εξτρα διαιτητικο...