Quote:
Originally posted by alexandergreek
Φιλε μου, κατηγορείς τον εαυτό σου άδικα! Που ξέρεις ότι είσαι \"αδύναμος\" χαρακτήρας; Επειδή αγαπάς; Μα αυτή είναι και η γοητεία σου, και η δύναμή σου! Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που αγαπούνε... Αν μάλιστα αυτός ο άνθρωπος είναι απο το Θεό για σένα, τότε Εκείνος θα σας φέρει πάλι μαζί και ίσως να παντρευτείτε κι όλας. Αν δεν είναι, θα σου στείλει τη γυναίκα της ζωής σου αργότερα!
Πρός το παρόν: Κάνε μου τη χάρη και πάψε να νομίζεις ότι είσαι αδύναμος, επειδή έχεις αισθήματα. Είναι ωραίο να λές στην κοπέλα σου \"δε μπορώ χωρίς να σου μιλάω, νιώθω ότι κάτι μέσα μου πεθαίνει\". Ποιός σου λέει ότι μέσα της δεν την αγγίζεις με το σταθερό σου ενδιαφέρον; Απόλαυσε την \"αδυναμία\" σου, με αυτοσεβασμό και αγάπη. Μείνε δίπλα της διακριτικά, μίλα της, έστω και φιλικά, αφού έτσι ισορροπείς. Μη την πιέζεις, μή θυμώνεις, να είσαι ΠΑΝΤΑ ήρεμος μαζί της, να της εξηγείς, να της δείχνεις στοργή, να τη συμβουλεύεις αλλά όχι με πολλά λόγια, και μη κάνεις τους άλλους εχθρούς σου αλλά φίλους σου.
Να πάς να τη βρείς στην Αθήνα, χαλαρά, χωρίς πίεση, δώσε της να καταλάβει ότι θέλεις να κρατάτε επαφή και δεν την υποχρεώνεις να είστε πάλι μαζί εδώ και τώρα. Απλά χαίρεσαι την παρουσία της και την ακτινοβολία της !! Θα τη δείς, θα χαρείτε και οι δύο, και θα γυρίσεις πίσω νιώθοντας όμορφα, και πιό ισορροπημένος!
Παράλληλα βγαίνε και με άλλες κοπέλες. Είσαι ένα αγόρι που βγήκε στον πλειστηριασμό και όποια κοπέλα δώσει περισσότερα (σε κάνει να νιώσεις πιό πολλά για εκείνη) θα κερδίσει το έπαθλο - εσένα! (Μόνο να τους εξηγείς πρίν κάνεις σχέση μαζί τους, ότι ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει την πρώην σου και ότι αναλαμβάνουν αυτό το ρίσκο μαζί σου. Για να είσαι τίμιος.)
Να ελπίζεις και να προσεύχεσαι για το καλύτερο!!
Και μετά θα ξυπνήσει στη Eurodisney όπου θα τρώει καραμελωμένα μήλα μέχρι να μπει στο τρενάκι του Πινόκιο....