Μπράβο κουκλάρα μου...επιτέλους.Αντε απο δω και πέρα όλα να πάνε καλά και τα κιλά να φύγουν. Θα έχουμε όλο τον καιρο να πούμε λεπτομέριες, όταν είσαι έτοιμη δώσε μάχη με το πληκτρολόγιο, αναφορές και αναλύσεις....φιλακια και τα ξαναλέμε...
Printable View
Μπράβο κουκλάρα μου...επιτέλους.Αντε απο δω και πέρα όλα να πάνε καλά και τα κιλά να φύγουν. Θα έχουμε όλο τον καιρο να πούμε λεπτομέριες, όταν είσαι έτοιμη δώσε μάχη με το πληκτρολόγιο, αναφορές και αναλύσεις....φιλακια και τα ξαναλέμε...
Tζενάκι καλωσήθες και σιδερένια κι από μένα!
Να προσέχεις τον εαυτό σου και ακολουθείς τις οδηγίες των γιατρών κατά γράμμα.
Με την καλή ψυχολογία που έχεις τώρα τα κιλάκια θα εξαφανιστούν και ούτε που θα καταλάβεις το πως. Μπράβο κοριτσάκι!
λοιπον mitsara
λεπτομερειες
οι τομες ειναι πολυ μικρες και 5 ψιλα στο στομαχι
μου ειπαν οτι κανανε πλαστικα ραμματα για να μην φαινεται
θα δειξει
περνω μια σακουλα φαρμακα αντιβιωσεις αντιθρομβοτικα και αλλα διαφορα
μπορω και αυτο εξυπηρετουμαι μια χαρα
προσεχε να πας στο χειρουργειο με γαληνη και αισιοδοξια
μια αλλη που βρηκα και μιλησαμε λογω του οτι φοβοτανε και ειχε κανει και αλλο χειρουργειο πριν 20 μερες
ειχε πονους και αναγουλες
καθησε 4-5 μερες στην κλινικη
ενω εγω θα μπορουσα να βγω και την επομενη
αλλα καθησα μια ακομα κατοπιν υποδειξεως της μαμας
η οποια ηταν μεγαλη συμπαρασταση οφειλω να ομολογησω
σημερα εκανα και μπανιο κανονικα
αυτα και ρωτα οτι θες
Kalispera se olous!!!!
Tzenaki sou euxomai grigorh anarwsh kai akoma pio sintoma na gineis kormara!!!!!!!!
Telika mpenw xeirourgeio (Athina sth Bioclinikh) stis 12 fevrouariou gia gastriki ptixwsh an kai fovomoun para para poli ews twra diavazwntas oti den poneses poli kai oti perpatouses 3 wres meta pira ligaki tharos.
Tha hthela na mou peis ti trws kai se ti posotites gia ypologisw.
Ena tip pou mou dwsane einai gia prwino kemes mwrou farin lacte einai poli threptikes kai dinoun energeia gia na mhn niwtheis koposh apo thn lipsh ligis trwfhs.
Elpizw na voithisa kai pali siderenia.
Perimenw nea sou filakia polla!!!
Kai pes mou se parakalw ti farmaka perneis?
ta pernoun oloi meta thn epemvash gia na kserw na paw na ta parw kai egw.
Thanks...
κατερινακι μην ανησυχεις καθολου
εγω περπατουσα απο το ιδιο βραδυ
για το φαγητο και τα φαρμακα θα σου τα πουν αναλυτικα
τις πρωτες 15 μερες μονο υγρα ουτε καν πολτους
θα στα πουνε
καλη επιτυχια
Καλημέρα! Τζενάκι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Μπράβο κα πάλι και σιδερένια! Προς το παρόν είσαι η ενθάρρυνση μας..κ σε λιγες μέρες και ο Μητσάρας (Δευτέρα εαν δεν κανω λάθος)! Καλή επιτυχία και σε σενα Μητσάρα!!
Θα μπορούσατε να μου πείτε για την πτύχωση, μέρες νοσηλείας, σε ποιο νοσοκομείο κ πόσο θα στοιχίσει? και εαν συμματέχει και το ΙΚΑ. Επίσης εαν σας είπαν για πιθανές επιπλοκές. Θελω να συγκρίνω τις απαντησεις σας με αυτές που πήρα εγω...Οι οπόιες ειναι: κοστος ~4.500 Ευρω, επιπλοκές χειρουργειου μηδαμινες...απλά το ράψιμο διαρκεί ~1.5 αρα συνολο χειρουργείου 2,5 ωρες. Επιπλοκές μελλοντικες ειναι αγνωστες. Πρωτες μέρες ζαλάδες. Δίνονται φάρμακα για να αποφευχθεί η φλεγμονη στο σημείο της πτυχωσης και αντιβιώσεις για τα σημεια του ραψίμος. Νοσηλεία εντος νοσοκομειου 1-2 μερες. Αποτελεσματικότητα οπως και το μανικι καθώς και διατροφή οπως το μανικι. Η ορμονη εξακολουθεί να υπάρχει με την πτύχωση ή κανω λάθος? Οσο για το ΙΚΑ, μου ειπαν οτι γινεται απλά ειναι μεγάλο το χρονικο διαστημα αναμονης....(εφοσον περάσεις από επιτροπή, κανει ~ 6 μηνες για να βρεις κρεββάτι...)..
Αυτά..σας ζαλισα με τις ερωτήσεις μου...
Κατερινάκι σε σενα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! Περιμενουμε να μας πεις τα νέα σου...
Οσο αφορά τα φάρμακα...ο καθένας είναι διαφορετικός...Ο γιατρός σου θα σου πει ποια φάρμακα σου ταιριάζουν..
Μην ανησυχείς! Φιλιά πολλα!
Μητσάρα,αλήθεια χειρουργείσαι Δευτέρα;
Ελπίζω να έχεις καλή ψυχολογία και όλα να πάνε κατ'ευχήν!
Είδες κι από το Τζενάκι,στο λέω κι εγώ με δύο χειρουργεία δακτυλίου,
πως οι επεμβάσεις αυτές είναι πλέον ρουτίνας και σχεδόν ανώδυνες...
Δεν ξέρω πόσα κιλά σε ταλαιπωρούν,πόσα χρόνια,πόσα ζόρια...
εύχομαι από Δευτέρα όλα αυτά ν'ανήκουν ανεπιστρεπτί στο παρελθόν!
Quote:
Originally posted by NOMORE
Καλημέρα! Τζενάκι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Μπράβο κα πάλι και σιδερένια! Προς το παρόν είσαι η ενθάρρυνση μας..κ σε λιγες μέρες και ο Μητσάρας (Δευτέρα εαν δεν κανω λάθος)! Καλή επιτυχία και σε σενα Μητσάρα!!
Θα μπορούσατε να μου πείτε για την πτύχωση, μέρες νοσηλείας, σε ποιο νοσοκομείο κ πόσο θα στοιχίσει? και εαν συμματέχει και το ΙΚΑ. Επίσης εαν σας είπαν για πιθανές επιπλοκές. Θελω να συγκρίνω τις απαντησεις σας με αυτές που πήρα εγω...Οι οπόιες ειναι: κοστος ~4.500 Ευρω, επιπλοκές χειρουργειου μηδαμινες...απλά το ράψιμο διαρκεί ~1.5 αρα συνολο χειρουργείου 2,5 ωρες. Επιπλοκές μελλοντικες ειναι αγνωστες. Πρωτες μέρες ζαλάδες. Δίνονται φάρμακα για να αποφευχθεί η φλεγμονη στο σημείο της πτυχωσης και αντιβιώσεις για τα σημεια του ραψίμος. Νοσηλεία εντος νοσοκομειου 1-2 μερες. Αποτελεσματικότητα οπως και το μανικι καθώς και διατροφή οπως το μανικι. Η ορμονη εξακολουθεί να υπάρχει με την πτύχωση ή κανω λάθος? Οσο για το ΙΚΑ, μου ειπαν οτι γινεται απλά ειναι μεγάλο το χρονικο διαστημα αναμονης....(εφοσον περάσεις από επιτροπή, κανει ~ 6 μηνες για να βρεις κρεββάτι...)..
Αυτά..σας ζαλισα με τις ερωτήσεις μου...
(sorry gia ta agglika alla to pc auto pou grafw twra den exei ellinika)
μπραβο κατερινακι
την εβγαλες και φτηνα
γουσταρω
καλα αποτελεσματα
ποτε ακριβως?
ʼντε,Κατερινάκι,μια χαρά σου βγαίνει οικονομικά...
Με τόσες επεμβάσεις κι εγώ έπρεπε να να είχα κάνει ιδιωτική ασφάλιση...τέλος πάντων...
Αν θυμάμαι καλά θα χειρουργηθείς στη Θεσ/νίκη...Πότε με το καλό;
Ελπίζω εντωμεταξύ να είσαι καλά ψυχολογικά!Εμείς πάντως εδώ είμαστε...Φιλάκια!
stis 12/02 sthn athina!!
exw mia agwnia !!!!!!!!!!!!!!!
asta na pane!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ.......ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ Ή ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΟΙ 100 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΣΩ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ" ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΩ??!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.....ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ...ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΡΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ....ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!