αν και λεπτομερια εχω την αποψη οτι το \"ψυχασθενης\" πρεπει να φυγει απο το τιτλο.
Προφανως καποιοι θελουν να αποενοχοποιηθουν και χρησιμοποιουν τιτλους αβερτα.
Ε οκ ελεος!
Printable View
αν και λεπτομερια εχω την αποψη οτι το \"ψυχασθενης\" πρεπει να φυγει απο το τιτλο.
Προφανως καποιοι θελουν να αποενοχοποιηθουν και χρησιμοποιουν τιτλους αβερτα.
Ε οκ ελεος!
remedy μαλιστα πεταξε κ το κεφαλι της πανο στους αστυνομικους λες και ηταν χειροβοβμιδα.αλη8εια πως κρινανε οτι ειναι ψυχοπαθης?
με το ματι τον κοψανε....
kai oloi oi psixopa8ois einai treloi gia zourlomandia dld?
και βεβαια οχι!!!!!!!Quote:
Originally posted by maria...
kai oloi oi psixopa8ois einai treloi gia zourlomandia dld?
ελαχιστοι εως κανενας δεν ειναι για ζουρλομανδυα...
και γραφε ελληνικα επιτελους!!!!!
κατω απο την ταμπελα \"ψυχοπαθεις\"βρισκονται εκατονταδες διαφορετικων ασθενων με πολυ διαφορετικα και διαφορετικης σοβαροτητας προβληματα...ελαχιστοι ειναι επικινδυνοι και μονο οταν ειναι χωρις ιατρικη βοηθεια
μαλιστα.καλα λενε οι τρελοι ειναι εξω απο τα τρελαδικα λολ
Να πεις \"ψυχοπαθής σκότωσε την κοπέλα του\" είναι σαν να λες \"υπερτασικός σκότωσε την κοπέλα του\" δηλαδή τι θέλω να πω.... ούτε όλοι οι υπερτασικοί θα σκοτώσουν ούτε φταίει αποκλειστικά η υπέρταση για το φόνο μπορεί να δημιουργήσει μια παραπάνω αφορμή λόγω των δυσκολιών που προκαλεί ή να βοήθησε το κλίμα αλλά δεν είναι η αιτία.
Σαν ψυχοπαθή ή τρελό ποιόν να χαρακτηρίσεις... όποιον έχει απόκλιση από το διαφορετικό ή όποιον πέφτει στα κριτήρια αξιολόγησης των ψυχιάτρων? και αν είναι έτσι πόσες διαφορετικές διαταραχές υπάρχουν? και τι συμπτώματα έχει η κάθε μία? και πόση γνώση και εμπειρία χρειάζεται να τις διακρίνεις? και πως αλλάζουν τα κριτήρια με βάση την κουλτούρα την ηθική τις αξίες του κάθε άτομου τα στοιχεία πολιτισμού του καθενός? και αυτός που κάνει τη διάγνωση ψυχοπάθειας ουσιαστικά χαρακτηρίζει σχεδόν όλους τους ανθρώπους γτ σκέψου πχ όπως λέει ένα τηλεοπτικό σποτ 1 στους 6 κάποια στιγμή θα έρθει αντιμέτωπος στη ζωή του με κατάθλιψη.... σκέψου τώρα αγχώδη διαταραχή μιλάμε για αξιοσημείωτο ποσοστό ανθρώπων θα πάθει έστω και μια φορά στη ζωή του κρίση πανικού.... Εξάρτηση, εθισμός.... Ανορεξία/Βουλιμία…. Κοινωνική φοβία.. ακόμα και παιδιά που τρώνε τα νύχια τους μπορεί να το κάνουν από το υπερβολικό άγχος που νιώθουν και δεν μπορούν να το βγάλουν προς τα έξω
Πολύ πιθανό ο άνθρωπος να ζήλευε σε παθολογικό επίπεδο και ίσως να είχε καταναλώσει ουσίες αυτά θα τα βρουν αυτοί που πρέπει να τα βρουν και θα τα πουν σε αυτούς που θέλουν να τα μάθουν αλλά το να πεις ψυχοπαθής δεν είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για φόνο
Τώρα θα μου πεις γίνεται ο άνθρωπος αυτός να ήταν στα καλά του και έκανε κάτι τέτοιο θα σου πω ότι μάλλον δεν ήταν
Αλλά θα ρωτήσω πόσοι άνθρωποι πιστεύετε ότι είναι στα καλά τους… δηλαδή ιδανικοί νορμάλ άνθρωποι , πρότυπα? 1 στους 1000000 ? δεν ξέρω στατιστική έρευνα δεν έχω κάνει αλλά αν πιστεύετε ότι όποιος δεν είναι στα καλά του θα κάνει και κάτι αποτρόπαιο τότε σήμερα μάλλον δεν θα είχαν μείνει άνθρωποι να κατοικούν τη γη
Όχι πως αυτοί που την κατοικούμε είμαστε και πολιτισμένοι, η κάλοι, η σωστοί, ή αναμάρτητοι, ή ακόμα και ψυχικά υγιείς αλλά δεν ισχύει ή δήλωση ψυχοπαθής = δολοφόνος
To κέρατο ,λες, τον έκανε ψυχασθενή;;Χαχα.Με έκανες και γέλασα....Ε,δεν πρέπει να είσαι και στα καλύτερά σου για να αναβιώσεις τις μεσαιωνικές καρμανιόλες ...Quote:
Originally posted by krino
να δεις που ο τυπος, δεν θα ειχε καμια εκδηλωμενη ψυχικη νοσο....
ωστοσο το γεγονος που συνεβει κατα αυτον, ηταν αρκετο για να φτασει εκει που εφτασε....
:(
Με το σκύλο τον κεράτωνε;;Quote:
skotose leei kai ton skilo ths kopelas prin thn apokefalisei
Axaxaxaxaxa..Και έλεγα να το κάνω download Το κομματάκι..Αλυσοπρίονο και καμπάνα;;Διόλου άσχημο...Quote:
σιγα μην βαω σε ηχο κινητου τετιες μαλακιες ελεος.
οποιος εχει τετιον ηχο σε κινητο ειναι εντελως μαλακας και τελειομενος και καμενο χαρτι για μενα.
Κοίταξε να δεις..Να μιλήσει η ψυχίατρος Κάσυ.Ο δράστης δεν προσπάθησε καθόλου να κρυφτεί.Πήρε το κεφάλι και το έσερνε στυλ:Κοιτάξτε τι θα σας κάνω αν μου κάνετε αυτό που μου έκανε αυτή.Τώρα πιο ψυχαναλυτικά δεν φτάνει το μυαλό μου.Παθολογική ζήλεια ακούω,μια παρανοειδής διαταραχή μου έρχεται στο μυαλό...Δεν ξέρω δε γιατί την έκοψε από το κεφάλι και όχι από πουθενά αλλού...Ψάξε τι συμβολίζει το κεφάλι και βρες...Αλλά μπορεί να του βγήκε και ο μπούτσερ από μέσα του βρε αδερφέ και να μπερδεύτηκε με τα κατσικόγιδα....Πήρε τον μπαλτά και θέρισε...Εδώ το φρέσκο κρέας...Μπορεί δε να ετοιμαζόταν απλά να πάρει το κεφάλι και να πάει στο κρεοπωλείο του.Δίδαγμα:Μην μπλέκετε με χασάπηδες....ή μην χαμουρεύεστε με την γκόμενα χασάπη.Quote:
Originally posted by Remedy
ακομα δεν εχω ακουσει απο κανεναν αν προκυπτει πληροφορια ψυχοπαθειας για τον δραστη....- Ψυχοπαθής ή μη,ε,δεν ήταν και στα καλύτερά του.
και ρωταω:απο το γεγονος οτι σκοτωσε την γυναικα του συναγεται μηπως η ψυχοπαθεια????
προφανως οχι γιατι κι αλλοι εχουν σκοτωσει τις γυναικες τους αλλα δεν ηταν καθολου ψυχοπαθεις...
μηπως απο το γεγονος του διαμελισμου?
υποθετω πως οχι γιατι σε πολλα φρικιαστικα εγκληματα εχουν διαμελιστει τα πτωματα αν και κυριως για να εξαφανιστουν τα ιχνη....
τοτε μαλλον απο το γεγονος οτι περιεφερε το κεφαλι του θυματος στους δρομους...
και ρωτω, ειναι μεγαλυτερη αγριοτητα το γεγονος της περιφορας του κεφαλιου απο το ιδιο το γεγονος μιας αγριας αιματηρης δολοφονιας?θελει μεγαλυτερο βαθμο ανισορροπιας το να κουβαλας ενα κεφαλι απο το να το κοψεις??????
αληθεια, οι στρατιωτες που μπορουν και σκοτωνουν, εχουν καποιο βαθμο ανισορροπιας??
κι αν οχι, μηπως εχουν καποιο βαθμο ανισορροπιας οι στρατιωτες που διαπομπευουν τα σωματα των εχθρων τους?
μηπως ετυχε να δειτε σε ιστορικες ταινιες η να διαβασετε σε βιβλια για φριχτα βασανιστηρια, για αποκεφαλισμους, παλουκωματα, οδοσφαιρο με το κεφαλι των νεκρων?
θυμαστε να κατηγορησε κανεις για ψυχοπαθεια αυτους τους στρατιωτες?
δε θυμαμαι κατι τετοιο....
ειναι μηπως δειγμα ανισορροπιας η αγρια δολοφονια της συζυγου σου αλλα οχι του εθρου....
χμ....η συγγενεια καθοριζει την ανισορροπια δηλαδη?
κι αν μεσα απο διαφορες διαδικασιες εχεις ταυτισει τη γυναικα σου με τον εχθρο σου και δεν τρεφεις παρα εχθρικα συναισθηματα απεναντι της, ολα καλα, εξαλειφεται η ανισορροπια?
ειδα τον γνωστο παλιμπαιδιζοντα ψυχιατρο κυριο Σουρα σε ενα καναλι να κανει διαγνωση εκ του μακροθεν και να συμπεραινει την ψυχοπαθεια του δραστη απο το γεγονος και μονο της περιφορας του κεφαλιου..
ΚΙ ΑΝ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ??????
απο τους σωτηρες ποιος θα μας σωσει γμ την ψυχοπαθεια τους για επιστημονες??????
Να το πάρω πιο σοβαρά...Το αν έχει κάποιος μάθει να σκοτώνει γίδια και πρόβατα δεν σημαίνει πως είναι και ανθρωποκτόνος ούτε ότι εκπαιδεύεται σε αυτό....Άρα όλοι οι χασάπηδες δεν είναι εν δυνάμει δολοφόνοι.....
http://www.zougla.gr/news.php?id=5875
mpite edo na ton deite kiolas to kthnos klp.dixnei kai to skilaki xoris kefali bliax
τελικά οι αστυνομικοί.. είναι ανεκπαίδευτη, να μην τους πώ άχρηστους, αλλά με κάτι τέτοια ξεφτιλίζουν την έννοια της ασφάλειας κ της προστασίας που έπρεπε να δρουν σωστά κ άμεσα, γιατί όλα τα υπόλοιπα θύματα δεν θα υπήρχαν αν αντιμετώπιζαν σωστά μια τέτοια κατάσταση. αλλα η στολή κ η εξουσία, δεν πιάνει μία στους μανιακς.. κρίμα κ τους καμάρωνα!
mmaria αν σου οεταγαν κ σενα ενα κεφαλι σαν χειροβομβιδα τα ιδια θα εκανες lol
Να καταθεσω κι εγω την ταπεινη μου μαρτυρια.
Εχω ακουσει κατα την πρακτικη μου ασκηση 3-4 ανθρωπουσ με διαγνωσμενα ψυχολογικα προβληματα να λενε οτι θελουν να σκοτωσουν τη μανα, τουσ γειτονεσ, τα παιδια που παιζουν στην παιδικη χαρα, δεν εγινε τελικα κατι απο αυτα μεχρι εκει που γνωριζω. Εχω ακουσει 6-7 \"νορμαλ\" ανθρωπουσ να λενε οτι θελουν να σκοτωσουν τον ταδε η τουσ ταδε. Δεν εχουν σκοτωσει κανεναν ακομα γιατι: α) συνηθως δε βγαζουν ανακοινωθεν αυτοι που θελουν να σφαξουν, β) εχουμε μικρα ποσοστα εγκληματικοτητασ σα χωρα και πολλα εγκληματα παθουσ συνηθως ειναι εν βρασμω, γ) ο μανωλης με τα λογια χτιζει ανωγια και κατωγια (δηλαδη μπορει να το λεει αλλα απο το να πεισ κατι μεχρι να το κανεισ, εχει μεγαααααααααααααααααααααλ η διαφορα, ποσο μαλλον οταν το λεσ χωρισ να το εννοεισ πανω σε νευρα, θυμο κτλ). Ειναι γεγονοσ οτι γνωρισα πολυ λιγοτερουσ ψυχικα ασθενεισ με διαγνωση γιατρου απο ότι νορμαλ που λενε οτι θελουν να σκοτωσουν, οποτε τα συμπερασματα δεν ειναι ασφαλη, αλλα αυτο που ειναι πιο πιθανο απο λογοσ να γινει πραξη, απο ο,τι εχω δει, ειναι η αυτοκτονια.
Πάντως, τα \"νορμαλ\" ατομα που κατα καιρουσ εχω ακουσει να δηλωνουν οτι θελουν να φανε καποιον, δεν τα θεωρουσα εγω είτε γενικα στη ζωη τουσ είτε εκεινη τη στιγμη οτι ηταν νορμαλ (αλλα οχι και για ζουρλομανδυα), και ισως περναγαν στιγμεσ \"ψυχικης ανωμαλιασ/αδυναμιασ/συγχυσησ\" που βιωνουν πολλοι οι ανθρωποι. Πραγμα που εχει σχεση με γονιδιο, δεικτη νοημοσυνησ, περιβαλλον κτλ κτλ. Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει λοιπον κανεισ να πει, αυτοσ δεν ηταν ψυχωτικοσ, δεν ηταν παρανοικοσ, αρα ήταν στα καλα του που εκανε το εγκλημα. Μπορει να μην ειχε καταληφθει απο αμοκ, ψευδαισθησεισ και παραληρηματα που μπορει να θεσουν εκτοσ ελεγχου καποιον ψυχωτικο, αλλα εγω νορμαλ και φυσιολογικο και υγιη καποιον τη στιγμη που σφαζει δεν τον θεωρω! Γενικα στη ζωη του μπορει να ειναι κανονικοσ, αλλα να εχει ενα προβλημα μεσα του που 1 στισ 1000 να βγει αουτ οφ κοντρολ, να θυμαται τι εχει κανει αφου δεν ηταν σε αμοκ, να νιωθει τυψεισ κτλ κτλ.
Δεν προσπαθω να δικαιολογησω κανεναν, αλλα εγω δεν πιστευω οτι μπορει να σκοτωνει κανεισ την γυναικα του, το σκυλο του, να τησ κοβει το κεφαλι και να το κανει βολτεσ, να τραυματιζει κοσμο και να ειναι ψυχικα υγιησ επειδη π.χ. δεν εχει διαγνωσμενη ψυχωση.