:thumbup::thumbup::thumbup:
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup:
λορα με περνας !!!!!!!!! σε βλεπω να φτανεις πρωτη στο στοχο :lol::lol::lol:
σημερα 45 λεπτα περπατημα σε ισιωμα.
σημερα 45 λεπτα περιπου περπατημα σε ισιωμα κ ανηφορα.
μια παλιοτερη φωτο γυρω στα 85 κιλα.
Εσαι σιγουρη οτι η πρωτη φωτογραφια ειναι στα 85 κιλα?γιατι δεν βλεπω διαφορα με την δευτερη.
σημερα λιγος πονοκεφαλος (περιεργο .. πολυ σπανιο φαινομενο για μενα) κ λιγος πονοδοντος.
ο πονοδοντος υποχωρησε γρηγορα.. εμεινε ο πονοκεφαλος ..(ξυπνησα μ αυτα τα δυο)
ετοιμαζομαι για τη καθημερινη μου σωματικη ασκηση. βγαινω εξω... κ ενας τυπος επιδειξιας μου δειχνει τα αποκευφα του. τι αμαρτιες πληρωνω μονολογω περπατωντας. τεσπα μετα απο αυτη τη περιπετειουλα.. σημερα γρηγορο περπατημα 45 λεπτων.
α ξεχασα να πω οτι με το περπατημα εφυγε κι ο πονοκεφαλος.:D
70.9 σημερα !!!! γιουπιιι!!!
ξυπνησα μετα απο απιστευτες ωρες υπνου κ σε λιγο το καθιερωμενο μου περπατημα εστω κ σε χαλαρους ρυθμους.
ο λοφος αυριο με περιμενει με τις ανηφορες κ τα σκαλοπατια του!!!
50 λεπτα γρηγορο βαδην ...
το ωραιο ειναι οτι σημερα οχι μονο νιωθω ελαφροτερη ...( εφυγε η κατακρατηση της περιοδου.... επεσα 400 γρ.... εκανα χτες κ τη θαλασσοθεραπεια μου κ ολο κατι θα εκανε κι αυτη !!!)
αλλα καθως περπατουσα .. καποιες στιγμες μου κατεβαινε το παντελονακι μου..... κ φαινοταν λιγο η μεσουλα μου κι η κοιλιτσα μου.. ωω ενθωθα τοσο σεξι !!!!!
ανυπομονουν να αποκαλυφθουν χιχιχι.
Καλά πας μΠράβο. Keep going.
σ ευχαριστω !
εσυ πως τα πας?
ξενερωσα. δοκιμασα κατι φορεματα.. κατι φουστες κ οχι .. εχω ακομη δουλεια μπροστα μου.. δεν ειμαι ετοιμη για φουστα.... δεν ειναι ετοιμα τα ποδια μου να φανουν ακομη... γιατι ειναι τα μπουτια χοντρα κ στο πλαι το ενα εχει χαλαρωση. ξενερα !!!
θα τη βγαζω με παντελονακια καπρι σαν αυτο στη φωτο. μεχρι να φτιαξω κι αλλο.